Q0603. Intimiteit en gevoelens?

Onbekend

Hebben jullie ook het gevoel dat je je twin bedriegt als je met je partner intiem bent? Hoe doen jullie dat als je met je partner vrijt… Hoe voelt het voor jou? als je zo met hart en ziel verweven bent met je twin?

Antwoord 1
Ja ik vraag mij ook af hoe mijn twin dat “klaarspeelt” (excusez le mot) met zijn partner terwijl hij mij al drie jaar kent.Kwestie van de bakens verzetten?Voor even,want ik weet/voel met zekerheid dat hij dagelijks met mij bezig is.Is dat voor mannen gemakkelijker?Ik ben alleen intiem met mezelf en denk dan aan mijn twin.Gaat altijd goed.Het VOELT ook heel intiem.Kan niet eens meer aan een ander denken, ook niet in mijn fantasie.(Onbekend)

Antwoord 2
Nee, ik heb niet het gevoel dat ik mijn twin bedrieg. In het begin van mijn ontwikkeling op zielsliefde gebied, had ik juist het gevoel dat ik mijn partner bedroog als ik alleen maar aan mijn twin dacht. Maar na verloop van tijd ben ik gaan inzien dat dit helemaal los staat van mijn relatie met mijn partner. Het is van een geheel andere orde. Als ik met mijn partner vrij, sluit ik me vantevoren wel bewust even af van mijn twin zodat hij zo min mogelijk meepikt van mijn gevoelens. Andersom krijg ik het ook wel eens mee als hij met een vrouw is. Je bent nu eenmaal beiden mens.(Onbekend)

Antwoord 3
Geen last van, ik vrij al jaren niet meer met mn partner, denk dat ze het daarboven zo hebben aangestuurd.(Onbekend)

Antwoord 4
Aan antw.2 ; het feit dat je je eerst moet afsluiten voor twin zegt al genoeg volgens mij, en ja het zijn verschillende soorten liefde, niet met elkaar te vergelijken.(Onbekend)