Q0602. Wat doe je met je bestemmingsgevoel?

Onbekend

Wie voelt ook dat onderbewuste stemmetje die je zachtjes dwingt je gevoel te volgen, dat je niet meer anders kan dan je gevoel volgen die je naar je tweelingziel brengt ook al zit je in een relatie?

Antwoord 1
Mijn onderbewuste stemmetje zegt dat ik mijn hart moet blijven volgen en de tijd z’n werk moet laten doen, en ondertussen voel ik heel duidelijk dat het koord steeds strakker wordt aangetrokken en dat vind ik best eng.(Onbekend)

Antwoord 2
Onderbewust zacht stemmetje? Het is een bewuste dictator! Ik heb me er maar op in te stellen of anders….heb overigens geen relatie , misschien daarom zo duidelijk en bepaald niet subtiel? Overigens wel met humor:zit mijn twin wekenlang energetisch aan mij te trekken,wist ik ineens wat hij daarmee bedoelde, nml. dat ik iets moest doen in een plaats waar ooit ons gezamenlijk verleden was, een vorig leven samen, erg intens, dat fataal afliep voor ons beiden.Afijn ik ga dat uitzoeken waar wij gewerkt hebben enzovoort (we zijn wereldberoemd en hebben nog een tijd in het Louvre gehangen,afgebeeld als tweelingzielpaar verpakt in mythologische afbeelding) en toen ik thuiskwam was en is er geen getrek meer van zijn kant. Ik voel dat hij zo blij is dat ik dat heb gedaan….Vind ik bij thuiskomst een telefoongids uit het district synoniem met zijn achternaam,terwijl ik dat van een ander district besteld had! Er is geen betere humor dan die van het universeel bewustzijn!(Onbekend)

Antwoord 3
Ik denk dat het onomkeerbaar is,lfs.(Onbekend)

Antwoord 4
Weet ik..diep van binnen..gewoon je gevoel/dat stemmetje volgen,eigenlijk ook heel mooi.(Onbekend)

Antwoord 5
Als je weet dat er geen ontkomen aan is,doe dan wat je diep van binnen al weet en neem die stap. Het is gemakkelijk om dit te zeggen dan om het werkelijk te doen, maar zeg nu zelf, bestaat er iets mooiers dan wat je nu mee maakt?? Ik wens je alle geluk en liefde! Lfs..(Onbekend)

Antwoord 6
Ik denk dat het hele proces onomkeerbaar is, maar dat was het altijd al, zelfs al toen je werd geboren alleen ben je je er nu van bewust. Kan er niets aan doen, voel toch weer dat subtiele pushen in een aantal antwoorden, alles op z’n tijd en blijf dicht bij jezelf. Liefs(Onbekend)

Antwoord 7
Ik denk niet dat het de bedoeling is, tenminste niet van mij,om iemand te pushen om een besluit te nemen, je bent immers al één met je twin dus wat je ook doet of niet doet,het maakt niet uit… het is jouw beslissing en daarom altijd goed.(Onbekend)

Antwoord 8
je bestemming is uiteindelijk je tweelingziel,en dan groei je weer verder, je kunt er lang of kort over doen, heb net een mooi boek gelezen hierover; ‘door de grebbelinie naar het eeuwige leven’ en daar staat voor mij zoveel waarheid in. die bestemming maakt dat je kunt wachten, dat je weet dat het goed komt, dat je deze liefde herkent is al zo prachtig en dat je verbonden bent door god/universum..eigenlijk te mooi voor woorden, zou willen dat ik het contact wat gemakkelijker zou kunnen voelen..liefs(Onbekend)