Q0599. Waarom zou ik hem loslaten?

Onbekend

Ik weet het, ik ben jong. Pas 14 jaar. Maar wij (ik en mijn soulmate) wisten het eigenlijk al bij de eerste ontmoeting: wij horen bij elkaar. Alles wat op deze site beschreven wordt, herken ik. Werkelijk alles. Laat ik maar niet gaan uitleggen wat ik voor hem voel of wat we allemaal hebben meegemaakt. Dat zou veel te veel zijn. Voor de buitenwereld hebben we gewoon verkering, zijn we verliefd. Een paar goede vrienden van ons weten dat we elkaar zien als soulmates. En alleen wij weten dat we dat ook echt zijn. We zullen elkaar nooit verlaten, dat hebben we elkaar beloofd. Hij was daar eerder in dan ik. Hij wist het al vanaf het allereerste moment, zelfs al voordat hij mij ontmoet had. Ik twijfelde toen, omdat ik overvallen werd door emoties en vreemde gevoelens. Naarmate we elkaar steeds beter leerden kennen (en dat ging in razend tempo), merkten we dat we in wezen echt precies hetzelfde waren. Ik ben zo blij. Nooit, maar dan ook nooit, zal ik hem willen verlaten. En! volgens mij heeft hij dat gevoel nog sterker dan ik. Maar op sommige andere sites kom ik dingen tegen waar ik het niet bepaald mee eens ben. Ze hebben het over loslaten van je soulmate. Loslaten? Wat bedoelen ze met loslaten? Ik ben echt niet van plan om bij mijn soulmate weg te gaan, echt niet! Waarom zouden we elkaar dan moeten loslaten? Betekent dat dat we meer afstand tussen ons moeten creëren, of betekent het iets heel anders?

Antwoord 1
Lieve schat, niet loslaten. Jullie zijn al ZOVEEL verder dan een ieder die hier schrijft!!!! Vertrouw op je gevoel…. Geniet van elkaar, maak de wereld om je heen mooier met jullie liefde en ga samen ‘hindernissen’ te lijf. Het zal niet altijd makkelijk voor jullie zijn of blijven, maar met deze liefde overwin je alles. GELOOF IN DEZE LIEFDE!!!! En houd daaraan vast. Doe wat goed voelt in jouw hart. Wat jij las en wat niet goed voelde, is niet de juiste manier voor jou. Kies wat WEL goed voelt. Kies voor datgene waar je altijd vrolijk, gelukkig, blij en vol vertrouwen van wordt. Dan zit je goed!!!! Ik heb er alle vertrouwen in. Wat een heerlijke liefde, eigenlijk ben ik gewoon een ‘klein beetje jaloers’. Liefs(L.)

Antwoord 2
Loslaten wordt hier bedoelt dat je geen verwachtingen hebt hoe de relatie verder met jullie gaat, dat de liefde onvoorwaardelijk is, het is een noclaim relatie, de spirituele verbinding is voor eeuwig en dat zal je je hele leven voelen. Loslaten is ook dat ieder zo zelfstandig is dat je de ander niet nodig hebt om je sterk te voelen, om je gelukkig te voelen.(Onbekend)

Antwoord 3 Hoi lieve 14-jarige. Ook ik heb mijn soulmate ontmoet toen ik net 15jr was, we hadden verkering en het is gewoon nooit meer uitgegaan. Dat hoef je verder ook aan niemand uit te leggen toch? Ik ben nu 30jr verder en ben er nu pas achter dat hij mijn soulmate was/is en dat het niet voor niets was dat hij in mijn leven kwam. 3jr geleden ben ik mijn TZ tegengekomen en dat is nog weer een stuk heftiger. Mijn TZ moest ik wel loslaten omdat we beiden in een relatie zitten en ik gedwongen werd op zoek te gaan naar mijn ware ik. Die heb ik gevonden maar nog steeds los van mijn TZ, wat ik wil zeggen, geniet van de band met je soulmate, laat je door niemand iets aanpraten en volg gewoon je hart, die wijst je de juiste weg. Veel liefs en geluk voor jullie samen.(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn God, antwoord 3 is mijn eigen verhaal! Ongelofelijk. Ik zit in precies hetzelfde schuitje, ben al vanaf mijn 15e samen met mijn soulmate en ben nu 35. Ook ik heb later mijn TZ leren kennen en dat is totaal iets anders dan mijn relatie. Het laat je immens leren over jezelf, en je spiritueel groeien. Of er tussen TZ en mij ooit een echte aardse relatie in zit weet ik niet en het zal me oo worst wezen. Dat is niet het belangrijkste voor mij. Het belangrijkste is dat ik met hem een intense vriendschappelijk band wil opbouwen waarin we beiden 100% mogen zijn wie we zijn. En hoewel er aan wordt gewerkt, is het zover nog lang niet, want ook hij heeft zijn groeiproces. Het doet mij zo goed te weten dat er meer mensen zijn die met hetzelfde zitten of bezig zijn. Wat de vraagsteller betreft; je hoeft niets los te laten dat altijd al bij je gehoord heeft en altijd bij je zal horen…(Onbekend)

Antwoord 5
Hi antw 3, ja dat is heel heftig he? jarenlang getrouwd zijn met je soulmate en dan je twin tegenkomen. Ik mocht ook nog eens weten dat ik ooit in dit leven wel mag samenkomen met twin die ik ook nog eens heel regelmatig zie, pfffff, dan word je echt af en toe verscheurd van binnen. Liefs.(Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 5; ja, dat is heftig. Mag ik vragen in welke relatie die persoon (je zielsliefde) nu tot je staat? Ik vraag dit omdat je schrjft dat hij dichtbij je staat en jullie elkaar vaak zien. En hoe mocht je weten dat jullie ooit iets met elkaar zullen krijgen?(Onbekend)

Antwoord 7
Hi antw 6, ik ben van antw 3 en 5, mijn TZ zie ik bijna dagelijks maar wel heel kort en altijd met anderen er omheen, wij spreken ook niet meer met elkaar haha, dat is te ingewikkeld omdat wij niet ons ware gezicht kunnen laten zien. Ik mocht het 2jr geleden al doorkrijgen dat wij ooit samen zouden komen in dit leven door mijn contact met boven (al snapte ik daar toen nog niets van) en door pendelberichten (ik pendelde zelf en kreeg de meest wonderbaarlijke berichten door). Later heb ik contact gehad met een aantal mediums en die hebben het mij bevestigd. Maar twin bleef ontkennen ondanks mijn toenaderingspogingen dus bleef ik twijfelen of het allemaal wel klopte. Sinds kort hebben wij wel contact, op een wel heel bijzondere manier, gewoon legaal en veilig via een website 🙂 . Heel mooi hoe je elkaar zo goed kunt leren kennen en naar elkaar toe kunt groeien, ik heb echt het gevoel dat het zo wordt geleid door “boven”.(Onbekend)

Antwoord 8
Hoi lotgenote van antwoord 6, ik heb een tijd geleden ook een pendel en een boek daarover aangeschaft en ben er mee aan het werk gegaan. Maar mag ik vragen hoe jij dit doet? Er staan in het boekje allemaal kleine pendelschijven, zo klein dat ik niet goed zie waar de pendel naartoe wijst….hoe pendel jij? Verder; heel bijzonder dat je mocht weten dat jullie ooit samen komen. En hoe dingen dan geleid worden. Ik merk het ook in mijn leven. Nu zit ik heel bewust in een fase dat ik even geen enkel aards contact wil met mijn twin. Ik wil eerst sterker in mijn eigen kracht staan. En het werkt; ik krijg rust, hij belt niet meer, laat zich niet zien, maar ik krijg wel veel tekens dat de verbintenis er nog steeds onverminderd is. En dat heb ik net nodig om er vertrouwen in te houden. (Onbekend)

Antwoord 9
Hoi antw.8, Ik heb eerst iemand anders voor mij laten pendelen, waar ik zelf bij zat zodat ik kon zien hoe dat werkte. Je hoorde altijd van die rare verhalen en ik vond het ook best eng maar via die ander kreeg ik heel bijzondere boodschappen door, dingen die niemand kon weten en zodoende kreeg ik vertrouwen. Zij vertelde mij dat ik het ook zelf wel kon, dat pendelen, maar ik durfde niet zo goed. Later kwam ze bij mij met een bericht (ze had geen idee waar het over ging overigens), ze had via de pendel een boodschap voor mij en die luidde “loslaten pijn, afz. AMOR”, en ik was helemaal perplex want ik had in die periode echt heel veel pijn en verdriet om twin, ik snapte er helemaal niets van. Ik heb toen zelf een losse pendel gekocht (op gevoel, ik heb een pendel van hematiet, ik kan ook helemaal niets met die kant en klare pendelsetjes) en op 2 velletjes A-4 een ronde schijf met alfabet gemaakt (lekker groot), zoals je die ook in die boekjes ziet. Je moet heel gerichte en duidelijke vragen stellen en je kunt beginnen met ja en nee, dan merk je vanzelf of je reactie krijgt. Ook altijd eerst vragen of je de vraag wel mag stellen. Daarna ging ik via alfabet vragen stellen, maar je krijgt alleen dingen door die je ook mag weten, die nuttig zijn zeg maar, je mag niet zomaar alles weten. Soms krijg je een heleboel abacadabra waar je helemaal niets mee kunt en dan kun je beter stoppen. Soms ook is het cryptisch en soms houden ze je voor de gek, ik kreeg 1 keer “jij eet nu een stokje brie”, en idd ik was een stokbroodje met Franse kaas aan het eten, ze hebben wel humor daarboven. Wel werd ik altijd aangesproken met u of gij en heel in het begin hebben ze ook de term soulmates gebruikt met betrekking tot twin, maar ik wist toen nog niets van tweelingzielen dus ben ook niet verder gaan zoeken. Had het veel te druk met m’n eigen pijntjes en verdrietjes. Ik pendel nu eigenlijk nooit meer, ik merk dat de berichten die ik via mijn gedachten doorkrijg veel zuiverder en duidelijker zijn. Ik laat me echt leiden, kan er tientallen voorbeelden van noemen, heel bijzonder. Heel recent, liep ik met een vriendin in een onbekende stad en wij wilden graag naar een “alternatieve” winkel en wisten niet zo goed hoe wij dat “netjes” moesten vragen aan omstanders haha dus wij zeiden “OK, breng ons er maar naartoe want wij weten hier niet de weg”, en zonder omwegen of aarzeling stonden wij binnen 5 minuten voor de winkel die wij zochten haha, dat is echt lachen, heel gaaf! Als je je laat leiden en je er aan overgeeft en het herkent merk je echt dat het universum er alles aan doet om je te helpen, je moet het alleen wel willen zien. Liefs.(Onbekend)

Antwoord 10
Bedankt voor je zeer uitgebreide uitleg, reactie 9 ! Ik ga het proberen met mijn pendel. Het is waar dat je geleid wordt als je dit toestaat. Heb het al vaak mogen ondervinden.(Onbekend)

Antwoord 11
Ja ik denk dat er vanuit het universum veeeeel meer voor ons wordt gezorgd dan we zelf in de gaten hebben.We denken altijd maar dat we voor onszelf moeten zorgen,maar we worden verzorgd,als we op de goeie weg zijn,daar ben ik steeds meer van overtuigd.(Onbekend)