Q0598. Ik ben er even helemaal klaar mee, wie herkent dat?

Onbekend

Dat ik het niet uit mijn leven kan bannen weet ik wel (want steeds als ik TZ blokkeer krijg ik de gekste tekens op mijn pad alsof hij zeggen wil “ik ben er nog steeds hoor”). Maar op dit moment wordt het me even teveel allemaal. Het tweelingzielverwantschap trekt teveel energie bij me weg en geeft me teveel negatieve energie terug. Ik voel zijn kater als hij uit geweest is. Ik voel hoe hij zich constant verstopt en wegloopt. Ik kwam nauwelijks nog toe aan mijn eigen dingen. Dus besloot ik enkele dagen geleden om mijn twin voor een tijdje helemaal te blokkeren en los te laten. Steeds als hij in mijn hoofd opduikt, stuur ik hem resoluut weg, in liefde natuurlijk. Hij moet gaan groeien, leren en leven, en ik ook. Ik wil vooruit in mijn proces. Ik wil hem voorlopig ook niet zien en niets van hem horen of lezen. Complete stilte dus. En ik ben benieuwd wat het gaat brengen. Het voelt in elk geval fijn, rust aan mijn hoofd.

Antwoord 1
Ik herken dat ZO duidelijk!!! Ik heb mij ook de laatste tijd al afgevraagd of ik last heb van zijn kater na het stappen. Absurd gewoon. Intense moeheid, terwijl ik zelf goed en lang geslapen heb. Een vage hoofdpijn waarvan ik weet dat die niet bij mij vandaan komt. Heb ook nooit hoofdpijn trouwens. Weinig energie terwijl ikzelf positief in mijn gevoel zit. (Zoals nu dus bijvoorbeeld) Ik stuur hem de laatste tijd ook steeds vaker weg. Soms zeg ik echt: “zullen we elkaar nu even met rust laten? Kom later maar weer”. En ik heb ECHT het idee dat het werkt. Onmiddellijk!! Dan kan ik langere tijd niet aan hem denken. En dat geeft idd rust. Rust om even bij te komen van dit hele gebeuren. Want er blijft erg weinig tijd over voor andere dingen. En dat vind ik eigenlijk niet goed. Ben nog druk bezig hier een goeie balans in te vinden. Tevens zou het fijn zijn als onze twins niet alleen van onze energie NAMEN maar ook eens wat TERUG zouden geven. Dat is me nog maar een keer ! of 2 gebeurd en dat zou ik best vaker mee willen maken.(L.)

Antwoord 2
Ja ik, en dat is ook het enige wat ik er nog over wil schrijven/zeggen..rust en mijn eigen leven leiden..liefs.(Onbekend)
Reactie Dank jullie wel voor het begrip. Ik voelde me er zo alleen in staan, nu niet meer! Ja L, het werkt echt he, hem wegsturen zodat je meer rust krijgt. Ik merk het ook. Maar meteen als ik dat gedaan heb, krijg ik weer een teken van hem (zie ik dus zijn naam ergens, of hoor ik die op de radio, of ik zie zijn initialen en de mijne op een kenteken) en dan moet ik innerlijk toch wel even lachen. Hij wil me niet loslaten. Vanmorgen, toen ik in de douche stond (dit is altijd een goed moment om na te denken voor mij), bedacht ik me dat mijn ego me erg in de weg zit. Hij is gewoon erg op zoek naar de liefde en mijn ego keurt de manier waarop (vrouwenjacht, datingsites en veel veroveringen) af. Maar als ik het puur sec bekijk is hij alleen maar naarstig op zoek naar de liefde, die vrouw met wie hij kan settelen. En dat gun ik hem zeker, maar de manier waarop vind ik behoorlijk stuitend soms. Ik lees (heel fout, ik weet het) soms op zijn facebook en dan zie ik ook dat hij daar zo mee bezig is. Triest vind ik dat. Alsof je liefde kunt afdwingen. Alsof je de eeuwige hjeugd kunt vasthouden ook. Gisteren las ik in zijn jaarhoroscoop dat hij de liefde niet zal vinden dit jaar…ik vrees dat dat waar is. Hij rent maar door met oogkleppen op. Ik weet dat ik naar hem toe als tweelingziel een “lerende”rol heb. Altijd al heb ik het gevoel gehad dat ik hem moest beschermen, hem dingen kon leren. En dat is oo! k het doel van onze relatie denk ik; een intense sterke verbondenheid waarin we van elkaar kunnen leren. Niet eens om een fysieke relatie te hebben. Maar hij ziet dat niet. Ik denk dat er karma meespeelt waardoor hij in dit leven niet gaat vinden wat hij wil. Hij moet leren en omdat hij steeds geen lering trekt uit de lessen die op zijn pad komen, komt alles steeds weer opnieuw voorbij totdat hij er wel van leert. Maar die lessen worden wel steeds harder. Zijn leeftijd begint hem parten te spelen, de meeste vrouwen van zijn leeftijd zijn al gesetteld, en hij kan niet meer zoals vroeger hele nachten doorhalen. Doet hij dat wel dan zit IK met de kater… Ik weet wat de sleutel voor hem is naar een meer bevredigend leven, maar het is nog niet de tijd blijkbaar om hem die te geven.(Onbekend)

Antwoord 3
Lieve vraagsteller: jij hebt inderdaad een gidsende rol hoogstwaarschijnlijk. Het feit dat je niet los kunt laten de manier waarop hij zijn leven leidt, is waarschijnlijk de reden dat je je af en toe zo slecht voelt. Je weet dat elke twin zijn eigen pad moet lopen, hoe dan ook. Wij kunnen daarin helpen door te accepteren dat onze twins hun eigen keuzes maken, ook al leiden die hun verder van hun pad af. Spiritueel kunnen wij BESLIST helpen ze met de neus de goeie kant op te duwen. Niet door veroordelend tegen ze te spreken, door te zeggen; ‘leer nou toch eens van je fouten, je doet het niet goed!!’ Maar door te zeggen: ‘lieve schat, ik geloof in jou dat jij het vinden zal.’ Voel je intens diepe liefde voor hem en stuur dat naar hem uit terwijl je geen enkel oordeel over zijn gedrag hebt maar GELOOFT in zijn eigen kracht. Spreek je diepste wens eens uit naar het Universum, VOEL deze diepste wens en GELOOF dat het Universum dit voor je zal regelen. Maakt niet uit hoe ! en waar en wanneer. Geloof dat dit voor je geregeld zal worden. Zo zorg je ervoor dat je zelf beter kunt accepteren wat hij allemaal doet, zodat je dus echt los kunt laten en jij je dus beduidend beter zult voelen!! Tevens zal het je de rust van het geloof en het vertrouwen geven dat hij bij je terug komt: HET STAAT TE GEBEUREN!!! (Lees The Secret eens) liefs(L.)

Antwoord 4
Hoi L, ik ben het helemaal met je eens, mooi boek ook “The Secret”, heb ik ook veel aan gehad en weet je, bij mij is het niet eens geloven meer, ik WEET het gewoon. Mijn partner zou zeggen “dat zijn de ergsten, zij die het weten”, haha, daarom vertel ik het ook maar niet. Vanmorgen zei iemand tegen mij, ja maar jij bent toch ook helemaal geen zweverig type? en dat vond ik wel een compliment en zei “ja, maar degenen aan wie je het niet kunt zien dat zijn de ergsten” haha, hij moest eens weten 🙂 .(Onbekend)

Antwoord 5
Lieve L, bedankt voor je lieve reactie. Ja, the Secret heb ik gelezen en ja, dat werkt echt. Ik heb er zelf ervaring mee. Wat je schrijft klopt helemaal en ik heb een tijd gehad dat ik op de goede weg was en alles los kon laten. Ik merk echter dat dit vermogen wisselt naarmate mijn hormonen schommelen; dus in bepaalde weken van de maand ben ik veel kwetsbaarder en onzekerder dan in andere weken. Juist dan ga ik dus lezen op zijn persoonlijke sites (ik beloof: dat doe ik niet meer), en juist dan doet alles mij zo’n pijn. Terwijl ik weet dat hij zijn eigen pad moet lopen, dat hij zijn eigen fouten moet maken en dat hij zo duidelijk bij me hoort dat ik helemaal geen twijfels zo moeten hebben. En zie, in de goede weken van de maand heb ik die overtuiging ook en lukt het allemaal veel beter om alles in het juist perspectief te zien. Momenteel zit ik weer in een opgaande lijn dus ik voel me goed. Vannacht kwam hij in mijn droom en hoewel ik de precieze strekking ben vergeten, werd ik met e! en zalig gevoel wakker. Hij maakt contact als we slapen (is al heel lang zo) en overdag krijg ik een lading tekens over me heen gestort. Overal waar ik kijk zie ik dingen die op hem slaan. En dat is geen wishfull thinking. Gisteravond nog; zit ik Man bijt Hond te kijken, en kwam daar een stel in die elkaars zielsliefde waren (probeer maar eens terug te kijken op uitzending gemist, was heel mooi, was het stukje over De Flat). Daarna kwam er een shot in beeld van een krant waarop nog net te lezen was “onvervuld Verlangen”, en na dit programma kwam er een reclame voor een film die “De Zieleman” heette….. Toeval bestaat niet. (Onbekend)

Antwoord 6
Zie je kans om even helemaal weg ,even naar het buitenland te gaan?Paar dagen Parijs ofzo….ik ben ook moe geweest van energetisch getrek,dat maar constant doorging dag en nacht.Ging een paar dagen weg en nu helemaal geen last meer! Nu gaat het weer fijn, energetisch ook.Ik kwam thuis en vond een telefoonboek van een district met dezelfde naam als zijn achternaam terwijl ik een ander district besteld had! Alsof hij wou zeggen: ik ben er ook nog…? Inderdaad hetzelfde als jij,haha komisch dat wel.Lief ook.(Onbekend)

Antwoord 7
Nee, even een paar dagen ertussen uit lukt helaas niet. Maar het zou ook niet de oplossing zijn. Ik neem mijn gevoel gewoon mee he? Ik moet zeggen dat het nu al wat beter gaat. Ik heb wel gewenst dat we elkaar voorlopig even niet zullen zien en hoop dat dat uitkomt. Ik wil echt een time out en rust. Dat doet me goed. Want ik weet dat als ik hem weer zie, mijn gevoelens weer oplaaien en ik heb daar nu even geen zin in. Ik geniet van het contact dat we op afstand hebben en dat is voor nu genoeg.(Onbekend)

Antwoord 8
Lieve vraagsteller (antw. 5); Ow, wat herken ik dat gevoel van wat je beschrijft. Het weer op zoek gaan naar hem. Ow, wat herken ik de pijn en het verdriet als je op zn sites leest dat alles koek en ei is. Ow, wat herken ik die twijfel en onzekerheid. Maar ik herken OOK idd dat vertrouwen, het weten dat we bij elkaar horen, en dat het goed komt. Maar die momenten van intens gemis zodat ik ga zoeken, waardeloos vind ik ze, want ik weet vooraf dat ik mezelf er pijn mee bezorg. Ik heb mezelf ook een tijd lang verboden nog te kijken, dat geeft meer rust, maar uiteindelijk wint het verlangen naar info het toch weer. En dan geef ik daar bewust aan toe. Voordat ik zijn site bekijk neem ik me voor dat wij bij elkaar horen en dat ik me niet uit het veld moet laten slaan door wat ik lees. Het helpt wel een beetje. Ik wil zo graag weten hoever hij in dit proces zit. Ik voel zo weinig van hem. Heel soms droom ik over hem en dat zijn voor mij vertellende dromen. Voor de rest moe! t ik het doen met wat ik DENK/VOEL hoe het met hem gaat. Moeilijk. Vertrouwen blijven houden, met of zonder The Secret, soms lukt het heel goed, en soms gewoon totaal niet. Ik heb me de laatste keer voorgenomen dit gewoon even over me heen te laten komen, niet verzetten, even terug trekken, even huilen en dan klaart het later wel weer op. Als ik het op deze manier doe, duren de slechte periodes minder lang. Het is ook niet niks wat we voor onze kiezen krijgen, af en toe mogen we beslist even stoppen met keihard werken en even toegeven aan onszelf dat dit traject, dat wat ze van ons vragen, best heel zwaar is. Ik denk dat als je er zo tegenaan kunt kijken, jezelf niet straft voor het feit dat je af en toe terugvalt, jezelf kunt accepteren ook met je zwakkere momenten, dat de slechte momenten steeds korter zullen duren en steeds minder frequent zullen zijn. Zo wil ik het, en daar werk ik naar toe. Dat is 1 van mijn lessen die twin mij leert. Mijzelf volledig accepteren met al! mijn fouten en valkuilen. Accepteren dat je niet perfect hoeft te zij n om een geweldig mens te kunnen zijn!!!! Wat is het toch wonderlijk dat we allemaal ervaringen in dezelfde strekking hebben, toch? Wat ben ik blij dat ik niet alleen hierin sta. Dat ik geen pionier ben vanuit de jaren 80. Dat deze site bestaat!!!! Goddank. Liefs(L.)

Antwoord 9
Lieve L van antwoord 8, ik ben de vraagstelster en dus ook degene van antwoord 5. Je hebt helemaal gelijk. En ook ik ben blij dat er nu internet bestaat en er zoveel over te vinden is. Een mens zou anders om minder denken dat hij totaal gek geworden was… Die zwakke momenten, ja, die accepteer ik wel van mezelf. Ik heb me wel voorgenomen om gewoon niet meer te kijken, niet meer te hopen dat ik hem zie of hoor, en gewoon te leven. Ik WIL hem zelfs even niet zien. Het is soms gewoon te heftig. Een paar weken geleden was ik even bij hem thuis (er waren ook nog anderen bij) en terwijl ik naar hem keek dacht ik hoe mooi ik hem vind. Het raakte me diep. Toen we even praatten, keek hij me heel diep in de ogen en hup, daar ga ik dan. Die momenten trekken me zo mee dat ik er dagen van moet bijkomen terwijl hij gewoon door zijn leven lijkt te huppelen en nergens bij stil staat. Ik weet dat hij wel een beetje spiritueel is en mijn hoop is daar ook op gevestigd, dat hij er ooit wat meer mee zal gaan doen. In elk geval vindt hij het niet allemaal onzin gelukkig. Ik voel ergens heel duidelijk dat ik hem daarin ooit mag gaan helpen en leren. Wanneer zal de tijd wel uitwijzen. Veel liefs, en blijf schrijven, ik heb veel aan jouw stukjes(A.)

Antwoord 10
Nou ik vind anders de stukjes van L. beter dan die hele Secret! Opendeurenboekje…(Onbekend)

Antwoord 11
Lieve A; ik kan het nog niet uit ervaring zeggen, maar ik geloof je dat je dagen nodig hebt om bij te komen als je je twin in zijn ogen hebt gekeken. Kennelijk is de les dus ook een manier zien te vinden om om te kunnen gaan met deze confrontaties met onze twins. Ik zie mijn twin momenteel niet. Nadat ons contact was verbroken kwam ik er pas achter dat wij twins zijn. Dat geeft in die zin rust, dat ik mezelf niet bij elkaar hoef te rapen na een ontmoeting. Maar het verlangen wordt niet minder daardoor. De diepe wens blijft om hem, liefst zeer binnenkort, weer te zien. Ik zal je vertellen; DAN zal ik hetzelfde meemaken en voelen als wat jij net beschreven hebt. Volgens mij kun je je moeilijk voorbereiden op een ontmoeting met je twin. Niet zolang je nog niet krachtig genoeg in je eigen gevoel zit. Ik was altijd bang om zowat flauw te vallen als ik hem weer zou zien, omdat de bijkomende emoties ZO intens zijn en we ze in dit stadium nog maar zo moeilijk kunnen balanceren, kanaliseren. Maar ik weet nu niet meer of die angst wel zo reeel is. In mijn droom een tijd geleden, kwam ik hem toevallig tegen. We spraken met elkaar en ik voelde dat hij geinteresseerd was in mij, bijzonder vrolijk werd zelfs, maar nog steeds niet in de gaten had waar dit nou vandaan kwam. Wat mij achteraf heel erg opviel uit mijn droom, was dat ik totaal niet zenuwachtig was en dat ik goed om kon gaan met zijn onwetendheid nog. Dit geeft mij hoop. Ik probeer me hieraan vast te houden, heb er vertrouwen in dat me dit kan lukken. Je eigen gevoelens in bedwang houden en TOCH dicht bij jezelf blijven, dat is de ultieme les hierin. Kun je hopelijk de positieve energie van deze ontmoeting opslaan. Als dat je lukt, word je waarschijnlijk ook niet zo omver geblazen als je elkaar weer ontmoet hebt. Als we dit bij onze twins kunnen, kunnen we het bij iedereen. En dat is wat nodig is. In onze kracht blijven. Ik hoop dat ik dit binnenkort zelf eens uit mag proberen…. 😉 Ik blijf in ieder geval schrijven!!! Het helpt mij enorm om hierover van g edachten te wisselen met anderen. Dus ook jij lieve A. blijf schrijven!(Onbekend)

Antwoord 12 Aan A van antwoord 9: Voelt jouw tweelingziel zich (energetisch) misschien gemanipuleerd of beloerd door jouw internet-zoekgedrag en doet hij zich daarom zo stoer voor?Soort overcompensatie voor zijn gevoeligheid voor jou?(Onbekend)

Antwoord 13
Ik zal zeker hier blijven schrijven. Dat doet me erg goed. Je hebt misschien wel gelijk, antwoord 12, misschien voelt hij wel aan dat ik hem “begluur”. Hoewel ik dit natuurlijk niet doe onder mijn eigen naam. Maar wellicht voelt hij het gewoon aan. Zou kunnen. Hij is in elk geval ook heel gevoelig zoals ik, dat wil zeggen dat hij dingen aanvoelt en met mij soms communiceert in dromen.Zoals ik al schreef houd ik voortaan de eer aan mezelf en doe ik dit niet meer. Ik heb ook gewenst dat we elkaar een hele tijd niet zullen zien en tot nu toe lukt dat al twee weken. Ik wil eerst beter in mijn eigen kracht leren blijven en pas als ik heel sterk ben, hem weer ontmoeten. Want wat antwoord 11 zegt klopt; daarmee helpen we vele anderen. Niet alleen onszelf. Het wisselt bij mij ook hoe sterk ik me tegenover hem voel. Soms lukt dat heel goed en voel ik me zeker en durf ik hem uit te dagen met mijn woorden en blikken. Maar soms ben ik kwetsbaar en kan hij me raken met een enkel! e opmerking. Hoe dan ook, ik ga aan mezelf werken de komende tijd. In dromen heb ik de laatste tijd veel nieuws mogen ervaren van hem. Hij liet zien dat hij er verstandelijk nog niet aan kan geloven, dat hij wel weet dat ik zijn twin ben. Hij zoekt wel mijn nabijheid op en soms omhelzen we elkaar. Dat voelt zo bijzonder en echt. Blijven jullie ook allemaal schrijven hier, we kunnen elkaar helpen.(A.)

Antwoord 14
Helemaal eens met Antwoord 10!! Ik heb ook veel aan de antwoorden van L, dankjewel lieverd! misschien dat ik The Secret nog een keer koop in de boekenwinkel ofzo maar hier heb ik veel aan. Liefs xxx (Elselina)