Q0597. Voorbereiding voor samenwerking?

Onbekend

Mijn twin en ik gaan samenwerken in de toekomst.Hij is nu aan het consolideren,zijn positie aan het verstevigen.Hij heeft een carrièrehuwelijk waarin veel ideeën uitgewisseld worden.Zijn vrouw bereidt hem onbewust op alle manieren voor.Hij zit nu bijna in een positie dat hij hervormingen op zijn vakgebied kan doorvoeren.Zijn er meer tweelingzielen waarvan de andere helft voorbereid wordt door huidige partner?Of heb je dat gevoel niet?

Antwoord 1
Ik heb al heel lang het idee dat wij (partner,twin en ik) ooit daarboven hebben afgesproken dat partner zou zorgen voor een stabiele basis, zodat twin en ik straks zonder zorgen ons werk kunnen doen. En of het klopt? dat zal de tijd moeten uitwijzen, tot nu toe klopt alles wat ik heb doorgekregen, ik mocht nooit twijfelen aan het laatste stuk en ik mocht me er ook niet schuldig over voelen. Ik laat het op me afkomen, probeer zuiver te blijven in al mijn beslissingen en heb vertrouwen in de Liefde en de Bron.(Onbekend)

Antwoord 2
Mij niet schuldig voelen dat is nog erg moeilijk.Het is het allerbeste inderdaad dat je nu nog even gewoon doorgaat zoals altijd,hem niet hindert in zijn/hun proces en zo zuiver mogelijk blijven.Ik vraag mij wel eens af waarom de andere twin niet zelf in zijn eentje voor een stabiele basis kan zorgen.Maar ik denk het te begrijpen: in zijn/ons vorige leven werd hij te min voor mij bevonden en werd hem omgang met mij verboden.Door die vernedering -de ziel slaat alles op- heeft hij een tomeloze ambitie in dit leven.Waarschijnlijk heeft zijn huidige partner in een vorig leven iets dergelijks ook meegemaakt en werken ze nu samen dat karma (want dat is het, ze hebben een karmisch huwelijk) uit zolang als het nodig is.(Onbekend)

Antwoord 3
Interessant, ik ben nooit in vorige levens gedoken, ik begrijp en overzie het grote geheel, maar weet niet welk karma ik heb opgebouwd of nog moest uitwerken. Heb jij regressietherapie gedaan? of weet je het zelf? Ik heb wel ooit van een paragnost te horen gekregen dat mijn huwelijk in alle opzichten karmisch gezien “geslaagd” was, alleen voelt het helemaal niet goed om er mee te stoppen. Hoewel het megazwaar is en ik er soms heel dicht bij zit, weet ik dat het niet de bedoeling is, het zou mijn hart breken. Ik laat de tijd zijn werk doen en volg mijn hart.(Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb in dit leven geen relaties,dus ook geen karmische relaties of huwelijken gehad,alleen maar karmische ontmoetingen en langere en kortstondige karmische vriendschappen (was het karma uitgewerkt,dan ging de vriendschap vanzelf over).Mijn tweelingziel dus wel een karmische relatie,in zijn vrouw haar horoscoop o.a. dit: 7e huis onderschept in Steenbok ! Zo kom ik achter dingen en twee keer heeft een medium/paragnost mij een paar aanzetten gegeven,ze riepen allebei uit:”Maar u weet zelf al zoveel! U beseft zelf niet hoeveel u allemaal weet!” Dat zagen ze dus blijkbaar,eentje reageerde zelfs een beetje achterdochtig,dacht dat ik het al wist en dat ik bevestiging bij haar zocht of zij hetzelfde doorkreeg van haar gids. Haha,leuk he, het gaf mij zelfvertrouwen en zo werd ik steeds helderwetender en kreeg ik steeds meer dingen door,ook via mijn overleden zoon die nu mijn gids is.(Onbekend)

Antwoord 5
Over dat schuldig voelen, dat is ego die je zegt dat je je schuldig moet voelen als je weet dat elke ziel van tevoren zijn lessen heeft bepaald, zelfs kinderen(zielen) kiezen zelf hun ouders uit om hun lessen te leren. Ik weet het, heeeeel moeilijk, zeker in het dagelijks leven met aardse gesprekken, hele zware gesprekken ook waarbij je soms echt tegen muren aanloopt, zo moeilijk om dan echt dicht bij jezelf te blijven en je niet te laten beïnvloeden van buitenaf. Maar als je weet hoe ik denk dat mijn huwelijk zal eindigen, dan weet je ook dat ik wel heel diep moest gaan spitten om dat te kunnen accepteren en juist daarom is het heel belangrijk dat ik wel heel zuiver blijf in mijn beslissingen. Het is zwaar, maar je schuldig voelen hoeft niet, niet zolang je je hart maar volgt zonder je te laten beïnvloeden door ego. Liefs(J.)