Q0596. Voelt mijn twin mij ook?

Onbekend

Mijn tweelingziel weet nog niet wat er tussen ons speelt. Heeft het volgens mij wel moeilijk met verwarrende gevoelens etc, maar is nog niet zover dat hij al weet dat het om tweelingzielen gaat. Maar wat ik mij nu al die tijd al afvraag; voelt hij ook dingen van mij? Ik voel het als hij mij blockt, ik voel het als hij kwaad op me is, ik voel het als hij het moeilijk heeft, als hij down is. Maar als hij nog niks weet van het fenomeen tweelingzielen, kan hij dan ook al dingen van mij voelen? Als ik telepatisch contact met hem probeer te maken om hem moed in te spreken, hem mijn liefde te sturen, wat voelt hij dan van mij? Zou hij die warmte om zijn hart voelen als ik hem mijn liefde stuur? De warmte die ik ooit 1 x zelf heb mogen voelen. Zou hij weten dat ik het ben? Ik vroeg hem eerder al eens wanneer hij weer eens naar de kapper ging en onlangs wanneer hij een nieuwe profielfoto waarop zijn gezicht duidelijk te zien was op zijn site ging zetten, 1.5 week later ston! d er een nieuwe profielfoto op zijn site MET zijn gezicht er duidelijk op!!! Dus, iets vangt hij wel op, lijkt me. Zijn er tweelingzielen die er later dan hun twin achterkwamen en mij hier een antwoord op kunnen geven?

Antwoord 1
Het is moeilijk te zeggen of de ander die dingen ook voelt, dan zou je het moeten vragen. Ik denk zelf dat het goed mogelijk is dat het wel zo is, maar dit hangt af van het ontwikkelingsniveau van die ander. Als die heel goed in zijn gevoel zit, kan hij of zij gevoelens en gedachten oppikken. Maar veel mensen zijn heel onbewust en staan er helemaal niet bij stil wat ze denken of voelen. In mijn geval heb ik vaak contact met de ziel van mijn twin in dromen/astraal niveau. Dat is voor ons nu de enige manier om contact te hebben omdat hij er met zijn bewuste persoon nog niet klaar voor is en de dingen niet helder kan zien. Als hij slaapt valt dit weg en kan de ziel vrijuit “spreken”. Dat is heel bijzonder. Zodoende weet ik van hem persoonlijk dat hij het nog niet onder ogen kan zien, hij vind me wel heel erg lief/leuk en mooi maar het is te ingewikkeld. Hij heeft er ook verdriet van. In het gewone wakkere leven pik ik wel vaak zijn gevoel op en weet ik wanneer ik hem ergens zal zien enzo. Maar andersom weet ik niet of hij dat ook met mij heeft. Ik denk het niet. Ik denk zelfs dat hij zijn dromen niet eens herinnerd. Maar zeker ben ik niet, dan zou ik het moeten vragen.(Onbekend)

Antwoord 2
Ja jou energie die voelt hij ook.Als hij jouw twin is dan vangt hij dat op, tweelingzielen hebben een uniek onderling contact.Die specifieke warmte om mijn hart,die ik vaak voel, die voelt mijn twin ook.Maar dat wil niet zeggen dat hij je daarom niet meer zou blokken of verstoten,dat kan nog wel degelijk.Je voelt de negatieve dingen van hem,maar ook de positieve?Als je hem meer loslaat,of zoveel mogelijk loslaat, dan komt hij wel weer met zijn positieve gevoelens.Jullie zitten immers toch aan elkaar vast.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik voelde mijn twin al heel lang en vrij snel na onze ontmoeting. Ik denk dat hij mij ook voelde maar niet bewust, iig wilde hij het niet voelen en erkende het niet (richting mij) als zodanig. Nu zijn wij ons wel heel erg bewust van elkaar (bijna 3jr later) en hoewel wij elkaar niet in het echt daar over spreken, heb ik wel het gevoel dat de “communicatie” nu wel echt over en weer gaat, dat voel ik heel duidelijk. Dus als antwoord op jouw vraag, onbewust zal hij je ongetwijfeld voelen maar als je hem er naar vraagt zal hij het vast ontkennen.(Onbekend)

Antwoord 4
Als tweelingzielen elkaar ontmoeten dan gaan de chakra’s openstaan.Volgens mij blijven ze daarna altijd een beetje openstaan,met name de hartchakra.Zo blijven ze elkaar voelen,blijven ze communiceren.Maar ik denk dat bij de ene de hartchakra misschien “op een kiertje staat” omdat hij er nog niet volledig tot voelen in staat is.En bij de ander die er wel toe in staat is,staat’ie wat verder open.Maar helemaal dicht kunnen ze nooit meer.(Onbekend)

Antwoord 5
Als mijn twin druk is met zijn priveleven,of belangrijke aangelegenheden omtrent zijn carriere,dan blokkeert hij ons.Daarna is hij weer volop aanwezig, de eerste paar dagen trekt hij dan extra hard, als om het weer goed te meken.Dan ben ik ook weer blij met zijn proces, die ik op het ogenblik heel spannend vind! En zo sudderen we weer lekker door. (Onbekend)

Antwoord 6
@antwoord 2: je zegt; ‘je voelt de negatieve dingen van hem, maar voel je ook de positieve?’ Als ik hele sterke gevoelens heb (die mij maar zo kunnen overvallen) waarvan ik vermoed dat ze niet bij mij vandaan komen, zijn het altijd gevoelens van; onrust en verdriet. Dan is mijn drang om met hem te ‘praten’ ENORM en doe ik dan ook. Vaak helpt dit. Dan wordt het rustiger, maar ik geloof dat ik zijn positieve gevoelens nog niet kan voelen, heb geen idee wat voor gevoelens dat zijn. Jullie wel? Behalve dat ik soms in mezelf zeg: ‘hij voelt ‘liever’ aan nu’. Soms kan ik er ECHT vrede mee hebben dat het gaat zoals het gaat, ik weet dat dat loslaten is. Ik voel me dan gelukkig met de wetenschap dat hij er is en dat wij elkaar ooit zullen zien terwijl ik dan nog steeds veel aan hem denk. Maar helaas overheersen deze momenten nog niet. Loslaten is toch niet proberen te vergeten? Dan kun je toch nog steeds met intense liefde aan je twin denken? Of met hem praten? Of belast he! t hem als ik hem mij voor de geest haal en met hem praat. Hem probeer te vertellen dat hij niet moet vechten, eens op zoek moet gaan naar wat die onrust veroorzaakt.(L.)

Antwoord 7
Ja loslaten is: er vrede mee hebben dat het gaat zoals het gaat. Daar is je tweelingziel enorm blij mee, ook al is hij/zij nog zo onbewust. Ik weet niet of je er goed aan doet om hem de les te lezen. Dat doe ik niet bij mijn twin ,ik ga niet de moederkloek uithangen. Ga hem niet vertellen wat hij zo nodig wel en niet moet doen. Ik praat vaak met mijn twin, als ik in bed lig. Bijna altijd aan het einde van de middag dan krijg ik een opgewekt gevoel. Dat komt bij hem vandaan,dan heeft hij weer een goeie dag gehad en heeft alle moeilijke klussen geklaard en is daar blij mee. Dat voel ik onmiddellijk, erg leuk.(Onbekend)

Antwoord 8
Ik weet wel als mijn twin onrustig was en ik hem rust toestuurde, wist hij dat het van mij was omdat we over onze band vaak gesprekken hebben gehad. Ik heb nooit het woord tweelingzielen gebruikt in onze gesprekken, daar is hij te rationeel voor. Nu ik hem heb geblokt, voelt hij die afstand en dat beangstigd hem daarom trek hij ook aan me en heb hoofdpijn omdat hij in een negatief denkpatroon zit. Hij kan me niet loslaten maar kan er niet naar handelen omdat hij gevoelsmatig helemaal vastzit. In zijn denken is hij kortzichtig. Ken je het woord narcisme, hij heeft er veel kenmerken van en daar is waar ik tegen aan loop. Nu leer ik grenzen te trekken wat ik in onze relatie niet echt deed. Het doet me echt goed nu ik het aan het loslaten ben. Ik ben er sterker uitgekomen. Ik ben nu ook anders gaan denken over mijn tz-ervaring. Bepaalde momenten dat ik kwetsbaar ben, vind ik de aanvaarding van onze band moeilijk. M.a.w. leer met de pijn omgaan en geniet van het fijne tz! -gevoel. Word sterk en leer op eigen benen te staan. Op den duur heb je een hele andere kijk op de situatie. (Onbekend)

Antwoord 9
De persoon waar ik dit mee ervaar weet op een zeker niveau ook (nog) niet wat er speelt. Maar op zielsniveau weet ik vrijwel zeker dat hij dingen van mij oppikt. In zekere zin niet bewust. Maar het komt binnen. Als ik bv me eigen een keer verschrikkelijk afhankelijk opstel naar hem, weet hij dat. Als we zelfs maar contact hebben via social media, of geen aards contact, hij pikt het op. Want hij gedraagt zich dan zo ten opzichte naar mij dat ik er meteen iets mee kan doen. Ik weet dan ook dat ik te afhankelijk ben richting hem en weet dat ik hem afstoot. Zo snel gaat! Soms is het eng! Zodra ik me weer wat terugtrek en ik laat minder van mij horen of ik ga weer in mijn eigen kracht staan (zelffocus) dan komt ie vanzelf weer terug en hebben we een liefdevol contact. Dat is ook de les denk ik. Je eigen kracht behouden en daarmee leren omgaan! En geloof me, die persoon pikt het op als je verbonden bent met diegene.(Onbekend)