Q0595. Inner-drive?

Onbekend

Inner-drive message: wWhoor), we wikken en wegen, eindeloos kunnen we blijven praten over de enorme Liefde die we mogen ontvangen en toch en toch..als je je twin nl. tegenkomt èn herkent dan ben je al door het universum gewikt en gewogen dan mag of moet (dit krijg je niet voor niks) je daar wat mee doen ,onderweg naar een andere tijd. Voelen jullie dat dan niet die inner-drive?

Antwoord 1
Je hebt gelijk denk ik, als je je zielsliefde ontmoet ben je al gewikt en gewogen door het universum. Dat wil echter niet zeggen dat het allemaal komt aanwaaien. Pas dan begint het werk juist, de enorme zielsontwikkeling op spiritueel gebied. Althans, dat is voor mij wel zo. Ik vind het op dit moment erg zwaar om in dit proces te zitten en tegelijkertijd ook heel boeiend want ik ontdek dat ik dingen kan die ik niet voor mogelijk hield (helderzien). Het moeilijke zit hem erin dat mijn twin alles niet erkent op bewust niveau.(Onbekend)

Antwoord 2
Jazeker voel ik die inner-drive!! Ik heb duidelijk het gevoel dat ik mijn twin heb ontmoet omdat ze me nodig hebben, dat ik ander werk zal gaan doen en dat ik mee mag helpen de wereld een nieuw tijdperk in te loodsen. Ondanks het feit dat ik mijn twin enorm mis weet ik ook dat wij niet bedoeld zijn voor een relatie. Misschien/hopelijk wel op samenwerkingsniveau, ooit. Moet er niet aan denken dat ik hem nooit meer zal zien 🙁 Tot die tijd is dit heel duidelijk de periode voor mij om te transformeren, spiritueel te ontwikkelen. Mij voor te bereiden op wat er nog komen gaat, op wat mijn taak zal worden. Is voor mij nog niet zichtbaar nu, maar voel wel dat er dingen gaan veranderen. Word altijd heel enthousiast als ik hierover nadenk. Ik weet ook dat het ontmoeten van je twin er niet ALLEEN maar om gaat dat je een liefdesrelatie zult krijgen. De wereld heeft deze twins met die intense liefde nodig om de liefde over de wereld te verspreiden. Om een omslag in de wereld te bewerkstelligen. Alle twins hebben een taak. En dat is niet alleen het wachten op elkaar. Maar dat weten de twins ook wel 🙂 (L.)

Antwoord 3
Lieve L van antwoord 2, Wat jij schrijft onderschrijf ik volledig. Twins zijn niet altijd of misschien wel meestal niet bestemd om een relatie in de zin van een aardse relatie met alles erop en eraan aan te gaan. Er is een spiritueel doel van zielsliefde, ook al is dit vaak nog niet helemaal helder als je je twin tegenkomt. Ook ik weet wie mijn twin is en ook wij zijn mijlenver van elkaar verwijderd hoewel hij in dezelfde plaats woont als ik. Ik bedoel dus verwijderd op emotioneel niveau. Ik ervaar dat ik enorm groei en dingen leer zien die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik was altijd al helderwetend maar durfde er nooit op te vertrouwen. Door heel veel signalen en zogenaamde toevalligheden weet ik nu wel dat ik dat gerust kan doen. Ooit ben ik eens bij een medium geweest om vragen te stellen over hetgeen ik allemaal meemaakte (dromen over overleden dierbaren o.a.) en zij bevestigde mij dat ik alles zelf ook weet, daar heb ik geen externe bron voor nodig. En ze had gelijk. Ik weet heel veel over mijn twin en dat vind ik soms moeilijk omdat hijn het zelf niet eens weet. Ik doorzie hem gewoon, alsof hij transparant is. Hij zegt en doet heel andere dingen dan hij werkelijk IS en dat doet vaak pijn, ook al weet ik dat zijn ziel goed is en het niet zo wil. Ik heb geleerd om hem op zulke moment! en te blokkeren. Dan ban ik hem echt uit mijn systeem. En dat werkt. Maar hij komt dat twee keer zo hard weer bij me terug, dan voel ik hem en droom ik enorm levendig over hem. Het is een nimmer aflatende kermis in mijn hoofd en gevoel, zo voelt het. En ik ben er niet altijd even blij mee, maar ik weet dat ik er niet onderuit kan. Het IS er gewoon (Onbekend)

Antwoord 4
Ja, hier moet je wat mee doen! Ik heb vaak het idee dat veel tweelingzielen blijven steken bij het fenomeen, verdrietig blijven om dat wat ze niet hebben, hun kop in het zand steken (bedoel ik niet rottig) en niet verder zoeken. Als je je TZ hebt ontmoet is dat een uitdaging om weer jezelf te worden, alle oud zeer/verdriet en pijn achter je te kunnen laten, te kunnen plaatsen, om daarna verder te komen in je spirituele ontwikkeling en inzichten te krijgen. Zoektocht naar jezelf, je ware ik. En als het is voorbestemd misschien wel ooit samen met je twin verder te mogen in dit leven, maar dan moet je wel eerst jezelf weer zijn.(Onbekend)

Antwoord 5
Antwoord 3: Ik herken heel veel dingen in je schrijven. Door te handelen naar je inzichten, word je sterker en krachtiger en ga je anders naar het tw-onderwerp kijken. Je wilt niet meer afhankelijk zijn van je twin. Ik ga nu zorgzamer om met mijn waarden en normen. Ik trek nu bewuster grenzen. Doordat ik meer los ga laten, hoe meer mijn twin dit voelt, hoe harder hij trekt. Hij zoekt nog steeds de dingen buiten hemzelf en snapt dat het trekken aan mij niet zinvol is. Net als jij ervaar ik het niet altijd als even prettig. Ook ik blokkeer hem als hij zo bezig is. Ik heb hem een voorwaarde gesteld alleen contact met mij op te nemen als hij vanuit zijn hart kan spreken. Ik weet dat hij het kan, omdat hij dat ook heeft gedaan tijdens onze relatie alleen ik verwacht niet van hem dat hij dat ooit nog gaat doen. Ondertussen leid ik mijn eigen leven en dat voelt goed. De band tussen ons is blijven maar dat verlangen dat ik had, zat al die tijd in mij maar heb het in het ver! leden geprojecteerd op hem. Ik weet nu dat ik zonder hem kan en gelukkig kan zijn. Doordat hij steeds harder trekt, hoe krachtiger ik word. Met alle liefde hoop ik dat hij ooit de weg naar zijn hart terug zal vinden cq zijn rust. (Onbekend)