Q0593. Tweelingziel of zielsverwant?

Onbekend

Heeft iemand er mee te maken gehad dat zij moesten kiezen tussen hun tweelingziel of zielsverwant? En voor wie hebben zij dan gekozen? En op welke manier heb zij deze beslissing kunnen nemen?

Antwoord 1
Je moet niets , je mag kiezen tussen je zielsverwant en je tweelingziel, tussen je partner en je tweelingziel , je mag kiezen toch..waar word jij gelukkig van zodat je zoveel mogelijk liefde kan verspreiden?(Onbekend)

Antwoord 2
Je hoeft niets, stel dat je je vergist.(Onbekend)

Antwoord 3
Als je het gevoel hebt die keuze te moeten maken is de keuze van je hart altijd het belangrijkste, die vertelt je de enige juiste weg. Als het niet de bedoeling is dat je een keuze maakt (kan ook!) dan kan het zijn dat die keuze voor je wordt gemaakt, op wat voor manier dan ook en zal je de tijd z’n werk moeten laten doen.(Onbekend)

Antwoord 4
Antwoord. 2 je hebt gelijk, je moet wel kiezen maar ik was benieuwd naar de reacties! ik moest iig kiezen want ik werd letterlijk geroepen en dan voel je dat je geen keus meer hebt.(Onbekend)

Antwoord 5
Kiezen voor wat/om wat te doen? wat geven ze jou en jij hen? kiezen om samen te wonen? om sex te hebben ? om een samenewerking aan te gaan? om elkaar te genezen? Er valt veel te kiezen in t leven.(Onbekend)

Antwoord 6
aan antwoord 5..kiezen om je zo gelukkig mogelijk te voelen, kiezen voor; met wie je wat wil beleven, liefde is er voor iedereen, maar niet met iedereen wil je alles..dat bedoel ik met kiezen..kiezen met je hart ja wat wil jij? daar gaat het om.(Onbekend)

Antwoord 7
Kiezen vanuit je gevoel, je ziel, kiezen voor je bestemming, los van ego want die wil niet dat je voor echte liefde kiest(Onbekend)

Antwoord 8
Antwoord 2, als je je hart, je ziel, je gevoel volgt dan maak je nooit de verkeerde keuze. Ik heb wel het idee dat sommige twins proberen om hun andere helft te pushen of een kant op te drijven en dat heeft helemaal niets met Liefde te maken maar met ego en verlangen. Blijf vooral heel dicht bij jezelf, alleen jij weet wat jouw pad is.(Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 6: jouw antwoord klinkt als kiezen voor iemand, een persoon, en dat is volgens mij niet hetzelfde als kiezen voor Liefde, de Liefde voor jezelf en de Liefde voor iedereen. Als je geluk hebt en het is voorbestemd dan brengt die Liefde je vanzelf naar je tweelingziel, maar het is niet andersom. (Onbekend)

Antwoord 10
Antw.9 ja natuurlijk kies je voor liefde,Liefde, je hart, maar waarom zitten al deze mensen hier dan op deze site? omdat ze van hun tweelingziel houden en daar verdrietig/blij/supergelukkig van worden en dat is toch een persoon..mag je niet kiezen of zo ? God/universum heeft je een wil gegeven..!om voor deze Liefde te kiezen, vind het een beetje fatalistisch om alleen maar af te wachten..en nee ik wil helemaal niemand pushen(misschien wel gedaan,sorry twin)..heb ik ook niet geschreven!als je gelukkig bent moet je dat zo houden..liefs(Onbekend)

Antwoord 11
Lieve antw. 10, dan zal ik het anders uitleggen. De vraag was, kiezen tussen zielsverwant of TZ. Als je al een keuze maakt dan moet die conform je hart/ziel zijn. Je hebt dan te maken met 2 keuzes. De eerste; ga je weg bij je zielsverwant en waarom; de tweede, wil ik verder met mijn TZ en wil TZ dat ook, toch? De 1e keuze kan volgens mij alleen conform je hart zijn als je geen goede/liefdevolle relatie meer hebt, je gaat niet enkel en alleen bij je zielsverwant weg om bij je twin te zijn. Je kiest niet voor een persoon (je twin), maar je kiest daarvoor als je relatie niet meer goed is. En de 2e keuze, die moet je samen met Twin maken en daar moet je samen ook aan toe zijn, je stapt toch niet zomaar van de ene in de andere relatie? En ja, ik wil ook heel graag bij Twin zijn maar het moet wel kloppen allemaal anders voelt het niet goed, en als je gevoel/je ziel zegt dat je moet wachten dan kan niets of niemand je daar vanaf brengen, ook je gevoelens voor twin niet.(Onbekend)

Antwoord 12
Lieve antw. 9, dan zal ik het anders uitleggen. De vraag was, kiezen tussen zielsverwant of TZ. Als je al een keuze maakt dan moet die conform je hart/ziel zijn. Je hebt dan te maken met 2 keuzes. De eerste; ga je weg bij je zielsverwant en waarom; de tweede, wil ik verder met mijn TZ en wil TZ dat ook, toch? De 1e keuze kan volgens mij alleen conform je hart zijn als je geen goede/liefdevolle relatie meer hebt, je gaat niet enkel en alleen bij je zielsverwant weg om bij je twin te zijn. Je kiest niet voor een persoon (je twin), maar je kiest daarvoor als je relatie niet meer goed is. En de 2e keuze, die moet je samen met Twin maken en daar moet je samen ook aan toe zijn, je stapt toch niet zomaar van de ene in de andere relatie? En ja, ik wil ook heel graag bij Twin zijn maar het moet wel kloppen allemaal anders voelt het niet goed, en als je gevoel/je ziel zegt dat je moet wachten dan kan niets of niemand je daar vanaf brengen, ook je gevoelens voor twin niet.(Onbekend)