Q0592. Laatste leven?

Onbekend

Een aantal mensen hebben geschreven dat ze in hun laatste leven zitten. ik zou graag willen weten hoe ze dit zo zeker weten, vermoeden? zoja, ga je er anders door leven?

Antwoord 1
Ik denk dat die mensen dat weten, hun innerlijk weten. Goed kunnen luisteren naar je eigen zuivere zelf. Zelf weet ik dat dit zeker niet mijn laatste leven is. Ik heb er al vele gehad, maar ik ben nog niet klaar al maak ik vorderingen. Ik geloof ook dat je steeds in ongeveer dezelfde zielengroep terugkeert, dus dat de mensen die nu om je heen zijn, er in een ander leven ook zijn, maar misschien als je kind, broer, zus etc terwijl ze nu een andere rol hebben.(Onbekend)

Antwoord 2
Nee je gaat er niet anders door leven.Ik weet dat ik in mijn laatste leven zit door mijn zoon die nu mijn astrale gids is. Hij heeft mij dat verteld. Hij gaat mij in deze dingen voor,hij zat ook in zijn laatste leven. Hij doet mij voor hoe ik een gids moet worden voor mijn tweelingziel in zijn volgende leven als engel. Dat ik in mijn laatste leven zit, is mij meerdere malen voorspeld door verschillende mediums. Je doet niet meer van die domme dingen die andere zielen doen,als je in het laatste leven zit. Het gevoel dat je alle lessen geleerd hebt. Meer in harmonie met jezelf. Een soort hoger begrip krijgen,platonisch leven,onthechten dat soort dingen gaan met groot gemak als je in je laatste leven zit.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik denk ook dat dat voor mij geldt, maar zeker weten ? Ik kreeg vanaf het begin veel berichten door van boven en o.a. ook dat ik heel “hoog” was, nou legde ik dat natuurlijk op z’n aards uit en zei dan, ja doei ik ben niet hoog en wil het ook niet zijn. Later realiseerde ik me dat dat “hun” manier was om mij aan te duiden dat ik al ver was met mijn zielsontwikkeling. Ik begreep toen ook hoe het kon dat ik zo snel leerde, ik had immers alles al eens meegemaakt, ergens op mijn harde schijf was er al een inkeping, je hoeft alleen maar op het juiste knopje te drukken haha. Ik wist ook dat het de bedoeling was dat ik samen met twin verder mocht, ooit in dit leven en later las ik ergens dat dat vaak alleen gebeurt bij zielen die in hun laatste aardse leven zijn. En of het klopt? het maakt me helemaal niet uit want ik ga er zeker niets anders door leven, ik heb immers ook altijd gedacht dat ik maar 1 leven had. Een aards leven krijg je om lessen te leren, nou, ik hoop echt! dat ik hierna alle lessen ruim voldoende heb afgerond en daarna voor altijd in Liefde de eeuwigheid mag ingaan.(Onbekend)

Antwoord 4
Even als aanvulling en verduidelijking, ik ben natuurlijk wel anders gaan leven na de ontmoeting met twin, sta anders in het leven, maar niet omdat ik denk dat het mn laatste leven is. Zou ook niet goed zijn, dan laat je je weer regeren door angst en ben je net als al die mensen die bang zijn dat ze in de hel komen als ze niet goed genoeg hun best doen haha. Heb ooit eens gelezen, er bestaat geen hel, de hel is hier op aarde (daar waar je je lessen moet leren) en de hemel is daarboven, vond ik wel een goeie, zou best weleens zo kunnen zijn.(Onbekend)

Antwoord 5
Antwoord 4: zo had ik het nog nooit bekeken, maar de zaak wordt een stuk duidelijker als je bedenkt dat wanneer iemand ‘tot hel en verdoemenis’ wordt verstoten, gewoon terug keert naar aarde om karma uit te werken, lessen te leren. Geinig…. God is ECHT liefde. Ik geloofde al nooit in de hel, het stuitte me al mn hele leven lang tegen de borst te bedenken dat de God van liefde mensen kon verstoten naar de hel. Hmmm…. fijn gevoel nu…. Dat is dus ook de reden waarom ik me 10 jaar geleden ben begonnen af te keren van de kerk…… Het voelde niet als waarheid, toen al niet.(L.)

Antwoord 6
Hoi L, it’s me, maar dat had je waarschijnlijk al wel gezien, ja grappig he? Vroeger hoorde je God is liefde en dan dacht je, jaja hoe kan het dat …. maar op een gegeven moment kwam ik er ook achter GOD = LIEFDE, LIEFDE = GOD, een heel andere benadering, hoezo ontwaken 🙂 , mooooi.(Onbekend)

Antwoord 7
Op antwoord 4; wat een openbaring! Inderdaad, de aarde waarop wij leven is de hel. Ik ervaar dat soms echt zo. We leven in een vreselijk harde wereld waarin niets heilig lijkt te zijn.(Onbekend)

Antwoord 8
Zou je dan ook heel veel zielliefdes tegenkomen?(Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 8, ja, dat denk ik wel, gezellig he? Lees maar eens het boek “de zielenreis”, daarin kun je heel duidelijk lezen hoe dat werkt en ook op welke gronden zielen beslissen hoe ze willen terugkeren op aarde, in welke hoedanigheid enz., om hun lessen te leren, echt interessant.(Onbekend)

Antwoord 10
Ik doe liever mijn ogen dicht.(Onbekend)

Antwoord 11
Antwoord 10, dat kan, wel jammer, gemiste kans… voor wie loop je weg? sluit je je ogen? ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat zelfs de mensen die hier op aarde de grootste rottigheid met je hebben uitgehaald zielsverwanten van je kunnen zijn, dat je dat ooit hebt afgesproken met elkaar …. les in vergeven voor de 1,en vergeven worden voor de ander bijvoorbeeld.. maar als je een les in vergeven worden wilt dan zul je eerst iemand iets ergs aan moeten doen (sorry, zware kost) .. als je eenmaal doorhebt dat het zo werkt dan kun je er misschien anders naar kijken. En mocht je dan toch nog besluiten om je ogen dicht te doen, Sweet Dreams(J.)

Antwoord 12
lieve antw 11, ik sluit mijn ogen om te mediteren, om naar binnen te gaan; daar liggen voor mij alle antwoorden, de waarheid, mijn waarheid. karma gebeurt vanzelf , soms heb je er geen erg in, of pas achteraf.dat is ook goed zo, je kunt nooit vat op alles hebben. begrijp jij alles? ik niet , hoeft ook niet. dat maakt kwetsbaar, maakt dat je donkere kant soms naar boven komt, msschn tegen de verkeerde persoon… als je vanuit de ziel leeft maak je geen fouten! gun iedereen deze liefde , ben oprecht dan komt t allemaal hoe t moet.(Onbekend)

Antwoord 13
Hi antw. 12, Ik dacht dat jij iets anders bedoelde met je ogen dicht doen, zoals je het nu schrijft denk ik dat wij elkaar wel goed begrijpen en ben ik het helemaal met je eens. Ik weet niet alles, maar door veel te lezen en mediteren denk ik wel veel te weten en dat helpt om het grote geheel te begrijpen en je donkere kant te overwinnen. Ik kan voor mezelf zeggen dat ik sinds afgelopen zomer mijn plaatje aardig compleet heb in de zin van dat ik alle shit uit het verleden kan begrijpen en achter me kan laten (ik heb absoluut mijn donkere kant overwonnen), dat ik kan begrijpen wat er nu met me gebeurt en waarom. Dat ik eindelijk begrijp hoe dat nu zit met die Liefde en dat ik dat ook kan voelen naar iedereen. Wat niet wil zeggen dat ik me niet af en toe verdrietig kan voelen omdat ik me soms machteloos voel in bepaalde situaties, maar als je het begrijpt kun je je daar wel eerder overheen zetten. Veel liefs.(J.)

Antwoord 14
Hi antw. 12, Ik dacht dat jij iets anders bedoelde met je ogen dicht doen, zoals je het nu schrijft denk ik dat wij elkaar wel goed begrijpen en ben ik het helemaal met je eens. Ik weet niet alles, maar door veel te lezen en mediteren denk ik wel veel te weten en dat helpt om het grote geheel te begrijpen en je donkere kant te overwinnen. Ik kan voor mezelf zeggen dat ik sinds afgelopen zomer mijn plaatje aardig compleet heb in de zin van dat ik alle shit uit het verleden kan begrijpen en achter me kan laten, ik kan begrijpen wat er nu met me gebeurt en waarom. (Ik heb echt mijn donkere kant overwonnen). Ik begrijp ook eindelijk hoe dat nu zit met die Liefde, wat ze daarmee bedoelen en dat ik dat ook kan voelen naar iedereen. Wat niet wil zeggen dat ik me niet af en toe verdrietig kan voelen omdat ik me soms machteloos voel in bepaalde situaties, maar als je het begrijpt kun je je daar wel eerder overheen zetten. Veel liefs(J.)