Q0591. Opzien tegen obstakels rondom hereniging?

Onbekend

Sinds kort ben ik zeker van ons pad.Van mijn tweelingziel en ik,in de toekomst.Kan nog wel 3 jaar duren.Het wordt mooi mooier mooist.Erg gelukkig.Gericht op helen en genezen,zoveel mogelijk mensen helpen,dag en nacht.Samenwerking,optisch en manueel.Steeds spiritueler worden samen en gezamelijke passie en overgave.Er is geen ontkomen aan.Toch zie ik enorm op tegen hetgene waar hij nog doorheen moet.Ik vind het vreselijk erg voor hem,en moet er steeds om huilen (het is niet altijd makkelijk om helderziend te zijn). De desillusie en vernedering,afscheid moeten nemen,een onontkoombaar proces op weg naar onze bestemming.Zien meer mensen op tegen hereniging of speelt dat niet,zie je ook obstakels waar jullie nog doorheen moeten?

Antwoord 1
Weet je, ook iemand die helderziende momenten heeft kan er naast zitten, omdat de toekomst nooit helemaal vaststaat en afhankelijk is van beslissingen die je nu of in de toekomst neemt. Als er dan ook nog een gezamenlijke toekomst met twin de bedoeling is wordt het nog gecompliceerder omdat dan niet alleen jouw beslissing telt maar ook die van je twin. Ook ik mocht een aantal scenario’s doorkrijgen, sinds vorige jaar zijn wij overgegaan naar plan B (zo kreeg ik het door :-)) omdat plan A niet werkte. Ik wist ook, eerst is twin aan de beurt en dan pas ik, maar ook dat kan een test zijn en het hoeft niet te kloppen en dus is het vooral belangrijk om heel zuiver te blijven in je beslissingen, dicht bij jezelf blijven. Ook ik heb doorgekregen, samen verder, het wordt heeeel mooi (de hemel op aarde is mij beloofd :-))) en idd gericht op een gezamenlijke taak, healing en genezing. Ik denk overigens dat dat voor veel twins zal gelden die zullen samenkomen in dit leven. M! aar voordat we zover zijn wordt het nog heel zwaar, voor ons allebei en daar zie ik wel tegen op, maar, omdat ik het grote geheel overzie snap ik ook waarom het nodig is en maakt linksom of rechtsom mij niet zoveel uit, het zal hoe dan ook zwaar worden. Desillusie en vernedering voel ik niet (meer), als je weet dat je hier ooit zelf voor gekozen hebt om je lessen te leren, dat het ego is die die gevoelens toelaat. Ik laat me leiden op mijn pad en heb er alle vertrouwen in dat als ik dicht bij mezelf blijf dat ik “gedragen” word, hoe moeilijk het ook is en nog wordt, soms blijkt ook pas achteraf waarom je ergens doorheen moest.. Ik voel ook dat ik in deze laatste fase voortdurend zwaar getest word, Ik krijg momenteel van allerlei kanten stoorzenders op mijn pad en dat dwingt me om vooral wel heel dicht bij mezelf te blijven, geen dingen te doen die heel diep van binnen niet goed voelen. Heb steeds vaker contact met twin en dat vind ik fijn en het maakt me sterk, we zijn in! middels in staat om elkaar te voelen en kracht en energie te geven. Ma ar het uitwisselen van informatie dmv enkel zielscontact kost me ook steeds wel heel veel energie, zeker omdat het daar al eens behoorlijk is misgelopen. Ik snap het wel, van twin, en het zal er allemaal wel bijhoren, maar het is zwaar!! Dus je vraag, zie je op tegen obstakels, ik laat het over me heenkomen, onze Liefde heeft me heel sterk gemaakt en met een hereniging in het vooruitzicht maakt dat het te dragen is. sterkte en veel liefs(J.)

Antwoord 2
Obstakel; om het zorgzame los te laten, om in liefde los te laten wat voor mij niet meer goed voelt, om eerlijk te blijven naar mijn eigen gevoelens en de juiste stappen te zetten, hoe moeilijk ook, om met het verdriet van de ander goed om te gaan met medeleven omdat ik voel dat ik niet anders meer kan en verder ‘moet’, een soort van opdracht, zo voel ik dat, maar het ‘aardse’houden van houdt daar niet mee op, dat blijft maar op een andere manier zal het een plekje krijgen in mijn leven.(Onbekend)

Antwoord 3
Nee zie niet op tegen hereniging,waarom zou ik, alleen maar mooi. De obstakels zijn lastig maar ze zijn te doen, wat jij schrijft over het beeld van samen groeien,overgave aan iets hogers, dat heb ik ook al zo lang gevoeld.Een doel, helend werk zo voel ik dat ook, het is iets wat je ‘weet’ al jaren geleden heb ik dat ook gevoeld en nu begint dat steeds meer en duidelijker te worden, is dat nou helderwetend, nooit geweten haha, maar het heeft me tnt wel geleid, bewust en onbewust. Iets hogers heeft ons geroepen en het lijkt me prachtig als je zover kan/mag komen samen want dat is onze bestemming, zo voel ik dat ook.(Onbekend)