Q0588. Verliefd?

Onbekend

Ik was altijd snel verliefd voordat ik twin ontmoette, niet dat er ooit wat gebeurde en meestal waaide het wel weer over maar ik vond het altijd wel opmerkelijk hoe snel en gemakkelijk ik zomaar verliefd was. Nu heb ik dat helemaal niet meer, ik kan me ook niet voorstellen dat ik ooit nog verliefd word op iemand anders sinds ik mijn andere helft heb gevonden. Zou mijn onderbewustzijn altijd geweten hebben dat er ergens de ultieme liefde voor mij was, waardoor ik zo snel verliefd werd?

Antwoord 1
Verliefdheid is projecteren.Misschien had je daar veel behoefte aan.De tweelingziel ontmoeten is verliefd worden op jezelf.De ultieme projectie die nooit meer over gaat.Daarom heb je denk ik geen verliefdheid meer bij een ander.(Onbekend)

Antwoord 2
Zijn dus stelletje ijdeltuiten?(Onbekend)

Antwoord 3
Mooi antwoord (1), zo had ik het nog niet gezien, dank je wel!(Onbekend)

Antwoord 4
Antwoord 2, houden van jezelf is niets mis mee hoor. ijdeltuiten is zo’n negatieve benaming, vast bedacht door iemand met een negatief zelfbeeld haha(Onbekend)

Antwoord 5
Dat dacht ik ook altijd….. ik zal nooit meer verliefd worden op een ander, maar nu weet ik dat je de deur nooit dicht moet doen wat die gevoelens betreft. Na al die tijd, en waarin ik mezelf afgesloten heb voor gevoelens voor anderen, is het mij nou toch overkomen, ik ben toch weer verliefd. Het rare is dat het niet afdoet aan de gevoelens voor je twin, die blijven bestaan, maar dat je hart toch open kan gaan voor een ander. Mijn nieuwe liefde is een zielsverwant, en wat is het fijn om te delen in alle rust zonder het aantrekken en afstoten, zonder het intense verdriet, de wereld weer eens door een roze bril te zien. ik bedoel te zeggen, liefde is iets universeels en ook voor jou weggelegd, als het de tijd ervoor is. Dankbaarheid en zachtaardigheid zijn nu een nieuw onderdeel van zijn en het hart. Sluit niks uit, het leven is veel te mooi, en vraagt erom om geleefd te worden, met of zonder twin. Veel mensen hier doen het zonder twin, en zullen dat misschien nog lange tijd moeten doen, juist na die intense uitputtingsslag is het zo fijn om weer eens aangehaald te worden door iemand. De belevenis wordt heel anders, en is gebasseerd op een oprechte en eerlijke keuze vanuit een sterk hart. Hiermee wil ik zeggen dat ik hoop dat je je levenspartner zal vinden, met wel die diepe en sterke verliefdheid, met alle ervaringen meegebracht van je twin, die heeft laten zijn wat werkelijke liefde is!! Liefde is om te delen, zoveel mogelijk!(Onbekend)

Antwoord 6
Als het je lukt; vertel hem dan zsm over je twin. hij behoort wsch. tot jullie groep en heeft zo ook de kans zijn twin te ontmoeten, denk ik. bovendien heeft jullie ontm. een functie; als hij nog nix van zielsliefde weet kun je hem helpen. zo voorkom je een heleboel gedoe, drama achteraf en kunnen jullie ervan ‘genieten’ en; vergeet ook twin niet.(Onbekend)

Antwoord 7
Ja, door de ontmoeting met je tweelingziel, zag je de spiegel van jezelf. Je hebt mogen ervaren wat liefde is…….Dat het loslaten daana erg moeilijk is, ervaar ik zelf weer iedere minuut en iedere dag. OOk ik zeg: dat gevoel krijg ik nooit meer en ik begrijp maar niet waarom HIJ dat gevoel niet heeft (althans hij handelt er niet naar, maar blokt me)(Onbekend)

Antwoord 8
Antwoord 6, ik voel me aangesproken door jouw antwoord, weet niet waarom. Als ik op enig moment het idee zou hebben dat het toegevoegde waarde heeft om het te vertellen zou ik geen moment twijfelen, graag zelfs. Maar als ik heel dicht bij mezelf blijf voel ik dat het niet de bedoeling is. In ieder geval voor dit moment, misschien dat dat in een later stadium anders is.(Onbekend)

Antwoord 9
Hi antw. 8; dat snap ik wel, maar wat me opvalt is dat er vaak zo geheimzinnig wordt gedaan over zielsliefde terwijl de halve wereld t heeft over teruggaan naar de bron van liefde, dat moet worden verspreid. wij hebben t hier over dezelfde bron maar zelfs tegen een van onze eigen zielsliefdes zouden we er niet open over zijn…. dat is toch gek; als je je bedenkt dat we dat gevoel zouden moeten verspreiden….er zou nm inziens veel opener over zielsliefde gedaan moeten worden door ons, wij, zielsliefdes. dan kan t bewustzijn ook groeien, dan kunnen anderen het ook snappen. zielsliefde lijkt soms wel een geod bewaard geheim.(Onbekend)

Antwoord 10
Ja openheid is heel belangrijk, ben ik ook altijd geweest, maar het breekt me op en ik doe mezelf er tekort mee.(Onbekend)

Antwoord 11
Antw 9, ik ben van antw 8, ja wat zou het mooi zijn als we iedereen die we het gunnen of eigenlijk de hele wereld gewoon kunnen zeggen hoe het is, of hoe wij denken dat het is en dat ze het dan ook snappen. Ik denk dat het gaat om het verspreiden van liefde en niet om het winnen van zieltjes want dat doen er al zoveel. En er zijn heel veel mensen die om de meest uiteenlopende redenen zouden gaan steigeren en blokkeren als je begint over zielsverwanten en tweelingzielen. Het is de kunst (onze taak) om die liefde te verspreiden op een manier dat die ook toegankelijk is en begrepen kan worden door iedereen. Mijn partner is absoluut een zielsverwant, iemand uit dezelfde groep en ik weet dat het mijn taak is om hem “hogerop” te helpen (en dat doe ik ook, maar op mijn manier), dat zou mij zeker niet lukken als ik hem nu over twin zou vertellen. Ik kan je zeggen dat het voor mij een hele moeilijke taak is want ik heb een hele zware “tegenstander” uitgekozen (zware twin, zw! are partner haha, ik heb het mezelf niet gemakkelijk gemaakt) en het zou soms zo gemakkelijk voelen om hem gewoon over twin te vertellen. Dan ben ik het kwijt haha (maar dat is mijn ego en dan zou ik mijn lessen niet leren), de gevolgen zouden desastreus zijn en niet volgens mijn/ons pad, het einddoel zou dan niet worden bereikt. Ik word op deze manier gedwongen om heel zuiver te zijn in mijn intenties en beslissingen en gelukkig heb ik geleerd om ego uit te schakelen of iig te doorzien zodat ik de juiste beslissingen kan nemen als ik heel dicht bij mezelf blijf.(Onbekend)

Antwoord 12
Antwoord 9: Eens. Maar ik denk dat je wel voorzichtig moet zijn met het verspreiden van je verhaal. Liefde geven is altijd goed. Maar de maatschappij is er nog niet klaar voor om de kennis die wij inmiddels aan het vergaren zijn, als een vloedgolf over ze uit te storten. Ik vermoed dat de mensen (EN mijn twin ook trouwens) eerder in zn achteruit gaan, dan dat ze zullen luisteren. Verspreiden is de bedoeling, erover praten en het uit zn geheime hoekje halen ook!! Maar wel gedoseerd denk ik. Ik praat heel voorzichtig over wat mijn ideeen/inzichten zijn, maar merk dat er erg weinig mensen zijn die hier open voor staan. Of die uberhaupt begrijpen waar je het over hebt. Het is als wiskunde uitleggen aan mensen die totaal geen wiskunde knobbel hebben (ik dus, abacadabra) Toch heb ik dan wel een kleine beroering, rimpeling in het water achtergelaten, denk ik dan. Hebben ze iets om over na te denken 😉 (L.)

Antwoord 13
Reactie op 11 en 12, daar kan ik me geheel in vinden. Het is als het spreken van een andere taal. Vooral antwoord 11 verwoord precies hoe ik zelf in het proces sta. Ik ga mijn partner die ook mijn zielsverwant is, zeker niet vertellen over mijn tweelingziel. Dat zou alleen maar pijn en problemen opleveren terwijl het niets toevoegt. Het is mijn taak om met dit alles zo zuiver mogelijk om te gaan omdat ik dat kan. Ik heb daar ooit voor gekozen (of ben ik er voor gekozen?)en zal dat tot een goed einde brengen. Hoe zeer ik soms ook verlang naar mijn twin dichbij me, dat is niet waar het om gaat. Het is slechts een bijwerking. Ervaren jullie het soms ook als frustrerend dat je er bijna met niemand over kunt praten? De mensen om mij heen lijken allemaal wel te slapen terwijl ze toch echt wakker zijn…(Onbekend)

Antwoord 14
Maar ik blijf erbij dat wij toch de openheid in zouden kunnen gaan. de hele esoterische wereld heeft t over het licht en de bron, alle goeroe’s pleiten voor opener bewustzijn; en wat doen wij (ik ook) we zitten hier met een belangrijke sleutel over hoe je bij die bron komt, hoe dat voelt en we zitten er geheimzinnig over te zitten te liggen op deze site…(zucht, ik ook) wij zijn ook al best een beetje verlicht…(Onbekend)

Antwoord 15
Ik vind het inderdaad ook enorm jammer dat ik er maar ZO weinig over kan praten. Niet eigenlijk. Alles wat ik hierover zeg, nu dus ook, gebeurt dus in mijn hoofd. Er is niemand in mijn omgeving waarvan ik weet dat hij/zij hetzelfde heeft meegemaakt en er hetzelfde over denkt. Heel af en toe praat ik met mijn man, maar ook daar ben ik voorzichtig met hoe ik alles breng, want hoe meer ik vertel hoe meer hij mij aankijkt alsof ik een zweverig type aan het worden ben. En ik krijg zoveel energie als ik hierover praat!!! Voelt zo goed. Zou ook heel graag met mijn twin over dit soort dingen willen praten… maar ja…(L.)

Antwoord 16
Ja als alle mensen die liefde zouden kunnen voelen dan waren er geen scheidslijnen meer in wat je wel en niet mag, dan kon je gewoon ronduit praten en ervaren wat de bron/god/liefde is, ga het toch nog eens proberen uit te leggen aan mijn geliefden in mijn leven en die nog steeds met mij willen leven ondanks mijn ‘rare’ gedrag haha, als je het snapt is er liefde voor iedereen, wilde mensen buiten sluiten om zuiver te blijven , maar ook dat voelt niet goed, dat is geen liefde..openheid in liefde dat is het allerbelangrijkst en dan mag er ook heel veel hoop/voel ik.(Onbekend)

Antwoord 17
Antw 14, haha om heel eerlijk te zijn voel ik mij al behoorlijk verlicht, en oooowh wat zou ik het graag aan iedereen willen vertellen en ermee in de openbaarheid treden, maar dan word je goeroe nummer zoveel en dat gaat echt niet werken. De wereld is aan het veranderen, wij gaan naar de 4e en 5e dimensie (google eens op vijfdedimensie, daar vind je heel veel info), velen gaan mee, maar ook zullen er mensen “uitchecken” om pas na voltooiing van het proces weer op aarde terug te keren. Iedereen (alle zielen) heeft daar bewust voor gekozen, wanneer je op welk moment op aarde bent en waarom. Wij (twins) hebben er voor gekozen om hier nu op aarde te zijn om de mensheid naar een hoger plan te brengen, als een soort van brugwachter, naar die 4e en 5e dimensie. Het is ook in deze tijd dat veel tweelingzielen elkaar zullen herkennen om te ontwaken en je zult ook steeds vaker zien dat TZ uiteindelijk samen verder mogen in het aardse om hun werk/hun missie te kunnen uitvoeren! . Steeds meer mensen ontwaken in deze tijd waardoor ze op zoek gaan, maar ze moeten het wel zelf ontdekken, net als jijzelf, je kunt ze geen sleutel geven of een boek en dat ze het dan begrijpen. Je kunt ook niet op zoek gaan naar je TZ want die kom je immers niet in elk leven tegen, en als het wel de bedoeling is dan gebeurt dat toch wel. Zielsverwanten zullen elkaar steeds vaker herkennen en opzoeken en daar ligt de taak van ons, straks als wij “uitgewerkt” zijn en ons werk kunnen doen zullen wij als een magneet gelijkgestemden aantrekken en zo zal als een soort van sneeuwbaleffect de wereld uiteindelijk naar een hoger plan (5e dimensie) gaan. Ik ben nu een workshop aan het volgen over de maya’s, heel interessant, die wisten 26.000 jaar geleden al wat er nu op aarde gebeurt. Er gebeurt heel veel, het is heel groots en het blijft niet alleen bij bewustzijnsverruiming. Maar nou ga ik wel heel ver geloof ik haha. Doei (Forever)