Q0587. Bindings- of verlatingsangst?

Onbekend

Hoe kan het dat iemand met bindingsangst zijn tweelingziel ontmoet?Ik heb mijn leven lang last gehad van bindingsangst.Spaans benauwd kreeg ik het van een tijdje verkering,er moest bij wijze van spreken altijd een “achterdeurtje” zijn om te kunnen vluchten indien het niet goed zou gaan.Voorbehoud.En uitgerekend ik word geconfronteerd met een tweelingziel.En word mij het besef aangeleerd vanuit de kosmos dat ik moet leren samensmelten met een ander.Zijn er meer die last hadden van bindings- of verlatingsangst voordat ze hun tweelingziel of zielsliefde ontmoetten?

Antwoord 1
Draai t om; zie het niet als een probleem maar als een opening. bovendien benoem je het dus is het nu mogelijk het voor jou aan te pakken. het helpt misschien te weten dat iedere twin bind.angst heeft, door de enorme knal die die krijgt. (en dat is shit voor de ander). als je contact maakt met natuur en mediteert vind je een weg terug; dat is nu al zo bekend dat je het overal leest. je kunt er ook voor kiezen er niks (aards) mee te doen, het te laten lopen tot een volg. keer?; dat is je uitvlucht; hier is ook een uitvlucht, dus rennen maar als het moet. (waar naartoe eigenlijk? de volg ervaring met ? afloop/karma?) wie maakt jou wijs in welk (laatste?) leven je zit; dat weet je zelf t beste. maar weet dat die liefde ook juist kan helpen bij bindingsangst!!!, je nooit meer iets lievers tegenkomt; je zelf er ook veel plezieriger door wordt; heel begripvol, bewust van alles wat om je heen speelt. liefs van (een twin die zich al door veel angsten heeft geworsteld maar de laatste, rottigste stukjes tot het laatst heeft laten liggen, en daar nu mee aan de slag gaat, bah moet, bang is) succes.(Onbekend)

Antwoord 2
Bij mij speelde juist verlatingsangst, was altijd bang dat een ander niet van mij zou kunnen blijven houden, dat die weg zou gaan en nu heb ik geleerd dat mensen die van me houden wel blijven komen wat er ook gebeurt en juist ik kom een tweelingziel tegen die.. loslaten is houden van.. en dan wordt je zo over wegen geleid terug naar het hart, naar elkaar(Onbekend)

Antwoord 3
Ik ben het eens met antwoord 1, en ga nog een stapje verder terug, waarom heb je bindingsangst? vast ergens ontstaan in de 1e 7jaren van je leven? dan weet je gelijk waarom je je twin hebt ontmoet en welke lessen je moest leren. Misschien heeft je twin wel verlatingsangst en zo krijg je van die kenmerkende aantrekkings- en afstotings verschijnselen tussen twins, harde lessen maar als je je er van bewust bent kan het snel gaan.(Onbekend)

Reactie
Ik was de vraagsteller. Ik zie mijn bindingsangst als een stuk gereedschap.Voor het leven met tweelingziel heb ik afgesproken dat we aan elkaar zouden werken in dit leven en dat die bindingsangst MET EEN ANDER DAN MIJN TWIN een tool,een stuk gereedschap voor ONS is,dus niet alleen voor mij. Ik wist het antwoord al (ik ben helderwetend) maar ik was zo benieuwd naar de reacties.(Onbekend)

Antwoord 4
Ja ben het eens met antw. 3. denk ook dat dat dan is waar je naar zou kunnen kijken, wat de les is, en je bent al goed op weg!(Onbekend)

Antwoord 5
Lieve vraagsteller..moet jij in dit leven leren dat je je moet leren verbinden met iemand anders dan je twin, zodat jullie ziel groeit? dat je met een ander moet samensmelten dan je twin? kan dat? ik heb geleerd om mijn twin los te laten maar wat daarvan de bedoeling is , het is voor mij nog beetje koffiedik ben mijn hele leven al bezig geweest met leren loslaten eigenlijk,toch blijven de mensen die altijd van mij gehouden hebben komen..mooie maar heel moeilijke les.
Zie mijn eigen angst in mijn vraag, toch nog een beetje bang helaas.(Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 5: Neen,het is NIET de bedoeling dat ik mij verbind met iemand anders.Het is de uiteindelijke bedoeling dat ik mij verbind met mijn twin.Vandaar dat ik bij geboorte een aantal planeetstanden heb meegekregen in mijn geboortehoroscoop die wijzen op een fikse bindingsangst met andere partners.Die planeetstanden kan je beschouwen als gereedschap, tools. Het was ook nooit de bedoeling geweest dat ik mij in dit leven zou verbinden met een ander dan mijn twin.Dat weet ik nu.Iedereen vond dat ik te ver in zelfstandigheid doorgeschoten was haha! Sinds ik een paar jaar geleden mijn twin ontmoette,is die bindingsangst aan het transformeren in hechtingsdrang met mijn twin.Dit kan je ook in de horoscoop zien.Bij twin alleen maar alles hecht-hechter-hechtst,geen spoor van bindingsangst,het verdwijnt als sneeuw voor de zon,ik kon niet eens meer voorstellen dat ik ooit bindingsangst had.(Onbekend)

Antwoord 7
Bindings/verlatingsangst allemaal doodeng maar als je erdoor heen bent/komt geeft het vrijheid en dan weet je wat je wil, dat leert een tweelingzielsontmoeting je..ik leer steeds beter om voor mijn gevoel te gaan,want als ik mijn gevoel niet volg dan lieg ik tegen mezelf..wel doodeng maar ik doe het toch. Het is als leren lopen voor een kleuter; paar pasjes en je valt,huilt, trekt je omhoog aan een been of een tafelpoot en gaat weer verder, valt weer , huilt, geeft het even op,rust uit, maar toch ga je weer verder die grotere wereld verkennen en op een gegeven moment kun je het..lopen(leven),met een traan en met een lach..grtjs(Onbekend)

Antwoord 8
ja ik ben t eens met geloof ik antw. 7; kleine stapjes. eerst bijv. binden met natuur; dan beetje meer met mensen , oppervlakkig in je buurt; dan met vrienden etc…(Onbekend)

Antwoord 9
Aan antw.8 ja kleine stapjes, vanuit de verbinding met je twin, dus net andersom! liefde uitzenden dit alles door spirituele band die ik nu heb met twin. liefde in natuur was er altijd al, nu vind ik alles nog mooier, liever.(Onbekend)

Antwoord 10
Hi antw 9; dat maakt niet uit, liefdesgevoel voor bron kan via 2 wegen komen; maar…er is maar 1 bron. al die verlichte types die ‘contact’ willen maken met ‘de bron’, die hebben t over dezelfde bron; ze hebbeb die alleen niet alleen via liefde voor een twin ontdekt, ook via liefde door meditatie, natuur ed….?!(Onbekend)

Antwoord 11
Antw 10, heel goed, er is maar 1 bron en dat is waar alles en iedereen naar op zoek is, alle geloven over de hele wereld, alle verlichte typetjes, wij hebben hem toevallig ontdekt door de ontmoeting met twin. Helaas komen veel mensen niet verder dan halverwege en sluiten zich aan bij 1 of andere geloofsgemeenschap of sekte, daarmee doe je jezelf ernstig tekort en word je geblokkeerd in je verdere ontwikkeling. Blijf bij jezelf, doe het op je eigen manier, alleen jij weet wat het beste is voor jou. Liefs van mij(Onbekend)

Antwoord 12
Ik zit ook middenin het stukje (zijn) bindingsangst en (mijn) verlatingsangst met mijn TZ. Duwen en trekken schept afstand, enkel loslaten brengt tot elkaar. Maar oei, wat heb ik een ‘moeite’ gekregen met het woord loslaten. Want ik heb weinig tot geen geduld en ik wacht en wacht maar tot het moment dat hij gaat inzien dat er geen bindingsangst nodig is. Een ‘verleden’ poets je alleen niet zomaar weg. Hij dus ook niet. We zijn nu anderhalf jaar verder en voor het eerst hebben we tegen elkaar gezegd ‘we zien wel’. Los van elkaar kijken of we samen verder willen. Hoe moeilijk is dat? Ik voel zijn stemmingen, zijn verdriet, en zie hem in veel aardse tekens op mij afkomen. Het is stil in mijn hoofd maar in mijn hart gloeit mijn liefde voor hem. Ik weet zeker dat hij aan het transformeren is nu, dat voel ik en daarom weet ik; ik moet leren om geduldig te zijn en leren loslaten. (Onbekend)

Antwoord 13
Hoe herkenbaar nu weer..ik moet loslaten en hij net andersom. we dachten dat we er waren en we zeggen nu ook we zien wel..en echt ik kan alleen, ik kan het aan maar oh wat zou ik dit graag eens tegen hem willen zeggen..(Onbekend)