Q0585. Astraal bewustzijn?

Onbekend

Natuurlijk heb ik ook sex, op allerlei nivo’s maar: de laatste tijd heb ik op allerlei manieren het gevoel contact te hebben met de bron. het is een soort paradijselijk gevoel, dat blijft, waar ik heel gelukkig ben met of zonder twin . Er is een plek, niet ver van mij waar een soort fijne helende energie heerst; om te testen of ik de enige ben die dat voelt heb ik onopvallend anderen daarmee naartoe genomen om te kijken of die dat ook voelen, dat was zo . met twin ken ik dat gelukzalige gevoel ook; dat heeft nix met sex, liefde bedrijven te maken, ook niet met magnetische aantrekkingskracht, het is zo’n blij en gelukkig gevoel, het is nog beter????!!!! er is totaal geen spanning meer tussen ons, alleen blijheid en een soort vaag samenvloeien. dit alles op astraal nivo. je voelt je dan ook echt verlicht (duurt bij mij niet zo lang); bewustzijn is in heel fijne balans, alsof je iedereen kan begrijpen, waarderen, liefhebben. als zo iedereen zou kunnen voelen…, dat bewustzijn , die liefde….alle liefde bedrijven, sex die daaruit voortkomt….dat is echt t allermooiste. het is alsof ik soms even mag binnengluren bij de bron. heeft iemand anders ook zulke mooie ervaringen?

Antwoord 1
Ik moet huilen als ik je stukje lees, ja ik heb het ook en voel dat ook. Helaas lukt dat alleen als ik alleen ben en er geen anderen om me heen zijn, behalve twin, zijn aanwezigheid voel ik bijna altijd. Ik zou het gevoel altijd willen hebben, willen toepassen in het dagelijks leven, maar zodra ik aardse mensen om me heen heb lijkt het wel of die prachtige energie in 1 klap uit me gezogen wordt. Heb dan soms ook het gevoel letterlijk leeggezogen te worden en daar kan ik heel verdrietig en opstandig van worden. Heb wel gemerkt dat onder gelijkgestemden het gevoel er wel degelijk is en blijft, het lijkt of het een andere soort van energie is die je naar elkaar uitstraalt. Ik denk soms, dat is het verschil in energie waar ze het over hebben tussen 3e en 4e dimensie, dat is gewoon voelbaar. Hoe doe je dat? anderen voorzichtig en onopvallend daar mee naartoe nemen? (Onbekend)

Antwoord 2
Slechts eenmaal heb ik de kundalini energie gevoeld en ik was zwaar onder de indruk dat ik dat echt mocht meemaken! Een warm gevoel doorstroomde mijn ruggegraat en het duurde 10 minuten lang. Hemels gevoel. Alsof er iemand dicht tegen me aanlag en zijn warmte in mij uitstraalde. Ik heb ook nog een andere ervaring waarin ik in de toestand tussen slapen en waken in was, en onze hoofden samensmolten in een roze licht. Ook de eerste keer en ik kon wel huilen van geluk. Het was zo bijzonder. In mijn vele dromen heb ik ook seks met hem gehad, en dat voelde ook heel realistisch, net als zoenen. Dat is denk ik die astrale ontmoeting die je hebt als je slaapt of mediteert. Ik vraag me nog altijd af of hij het ook gevoeld heeft. De dag die volgde op de samensmelting van onze hoofden, kwam hij bij me thuis op een feestje. Hij had nog niet aangebeld toen ik de deur opendeed, ik wist simpelweg dat hij er stond. Heel raar. Zo zijn er nog wel meer telepatische voorvallen geweest.(Onbekend)

Antwoord 3
Wat hier beschreven wordt komt naar mijn gevoel overeen met wat ik gelezen heb in “De Celestijnse Belofte”. Prachtig boek met veel hoop voor de mensheid. Ik las dit boek als waarheid. Maar goed, dat is mijn gevoel. Wat jullie hier beschrijven is wat ik hopelijk ooit nog mag bereiken. De Ultieme staat van Zijn. Meer en meer mensen zullen dit gaan ervaren. Ik hoop er 1 van te mogen zijn in de toekomst. Dit is dus waar uiteindelijk de ontmoeting met je tweelingziel voor diende. Ik sta echter nog maar heel erg aan het begin en ben nog steeds bezig met loslaten zodat ik beter om kan gaan met de pijn van het missen…… van mijzelf.(L.)

Antwoord 4
Lief 1e antwoord; en ik ben blij dat jij datook hebt, begrijpt en erover schrijft; dat we dat allebei voelen. is gek he? Ik had dat ook heel lang; dat je zo open bent en alles opvangt en dat t je blokkeert door al die energie van buiten. bij mij hielp contact met natuur te maken; mediteren buiten; van daaruit kon ik t zielsgevoel makkelijk meenemen naar het leven/mensen ‘op straat’ en kan vaak wat ik ook maar voel bij anderen opnemen en dan die liefde teruggeven. er is steeds minder wat me van slag maakt en uit mijn doen haalt. kom ik in situaties die echt niet ok zijn neem ik afstand, kiezen op elkaar (moeilijk maar ook dat went) meestal lost de tijd t vanzelf op, dan ga ik daar in mee. ik probeer niet te blijven hangen in negat. energie, best moeilijk soms; door te gaan in t goeie.norm bewustzijnsproces dus. die fijne zielsenergie, voor mij is dat een andere dimensie waar je in switcht probeer ik te plegen door mediteren en contact maken met twin, astraal te geven en te ontvangen. de ene keer is t sterker dan de andere; zowel wat ik geef als wat ik ontvang.(Onbekend)

Antwoord 5
antwoord 4, ik vind het wel mooi om te weten dat jij dat ook voelt, gek ja omdat we het niet van elkaar wisten maar ook niet gek omdat het eigenlijk ook wel logisch is, de processen verlopen kennelijk toch allemaal wel volgens het “boekje”. Heb zo lang me afgevraagd waar twin zat in het proces. Kreeg dan door van boven, hij is veel verder dan je denkt maar dat kon ik amper geloven. Ik heb een aantal lagen in bewustzijn waarbinnen ik nu leef. De 1e is het weten, het snappen hoe alles in elkaar steekt en je dus anders naar mensen en situaties kunt kijken, niet snel meer schrikt van erge dingen en weet dat ieder mens die liefde in zich heeft hoe rot ze ook doen, daarom kan ik ook anders naar mensen kijken en er meestal wel “boven” staan. De 1e keer dat ik dat merkte, toen dat tot me doorgedrongen was, had ik het gevoel op een andere planeet te leven haha, inmiddels is het “gewoon” voor me. De 2e is het “zweven”, ik ben er wel maar ik ben er ook niet haha, een heerlijke! staat van zijn, niemand die het merkt. Ik kan me daardoor wel goed isoleren in moeilijke situaties, maar toch kan een heel aards iemand (of twin haha) bij me inbreken waardoor ik van slag raak. Het 3e is dat wat jij noemt, een soort van paradijselijk gevoel ….. dat laatste heb ik alleen als ik het bewust oproep. En dat mediteren, ja dat gaat hier wel lekker makkelijk, ik stap naar buiten en zit onder de sterrenhemel, heb ik ook heel veel antwoorden gekregen. Heb wel een jaar lang bijna elke avond buiten gezeten, en nu doe ik het als ik behoefte heb om in mezelf te zijn of even al het aardse wil ontvluchten, een goede uitvlucht is ook altijd dat de hond uitgelaten moet worden haha. Ik zou willen dat het me uiteindelijk lukt om in die 1e en 2e gewoon mezelf te kunnen blijven, dat ik niet meer geraakt word of dat iemand mij kan leegzuigen door negatieve energie, daar word ik doodmoe van, ik geloof echt dat die 3d energie je omlaag kan trekken. Goh, wordt het toch nog gezellig.(Onbekend)

Antwoord 6
En nu, een paar dagen later, dringt het volledig tot me door, en krijg ik een soort van vredige rust over me …. wowh het kon dus nog mooier, alsof ik weer een trede hoger ben gekomen, dank je wel. (Onbekend)

Antwoord 7
Het gaat vooral over vertrouwen, in jezelf , wat ik in zo’n verwarrende tijd niet makkelijk vind; soms ben ik echt uit t lood geslagen. vertrouwen in twin; communicatie tot stand brengen op 1 of andere manier doorgaan, het genieten van zo’n spir. verbinding helpt me en t idee dat ik ook aan t helpen ben, twin en andren; dat geeft me vertrouwen, telkens weer. dat zit diep,dat is goed.(Onbekend)

Antwoord 8
Ja, (zelf)vertrouwen is het allerbelangrijkste in dit proces en ik denk ook dat bijna alle lessen van iedereen daar naar terug te koppelen zijn, uiteindelijk. Volledig vertrouwen en overgave in de Liefde en de Bron. Wat dat betreft had ik een goeie aan twin (dank je Lief :-)) want zelfvertrouwen heb ik wel gekregen de afgelopen 2,5jr. Angst en onzekerheid zijn altijd slechte raadgevers en dan heb je nog de ego invloeden van buitenaf, ik weet er alles van. Het helpt mij ook om er veel over te lezen, het geeft me inzichten en bevestiging en dat heb je soms toch gewoon nodig. (Heb je terugkeer naar Liefde al eens gelezen?) Liefs van mij.(Onbekend)

Antwoord 9
Dank je wel antw. 8; Nee heb ik niet gelezen; succes en liefs terug.(Onbekend)

Antwoord 10
Veel lezen is belangrijk, maar blijf op zielsniveau wel kritisch lezen he? Liefs van mij(Onbekend)

Antwoord 11
lieve vraagsteller jij hebt sex op verschillende niveau’s? gaat dat goed? bij liefde hoort ook liefde bedrijven,dat heb ik ook altijd gevoeld, maar kan je met verschillende mensen de liefde bedrijven zonder dat dat gaat storen? ik dacht altijd van niet maar misschien is dat ook wel een collectief ingeslepen opgelegde manier van leven,want als je het uit liefde doet dan is elke uitingsvorm goed, heb jij er dan ook geen verdriet van als je twin met een ander die liefde beleefd ? als je het zo beleefd hoef je inderdaad niet te kiezen dan is het goed zoals het komt, ben benieuwd naar je antwoord, liefs(Onbekend)

Antwoord 12
lieve antw. 11; kan,wil niet meer sex met iemand anders hebben ; alleen maar liefde(met sex) ; dat weet ik zeker!. ik weet niet of ik met 2 partn liefde wil bedrijven; dacht altijd zonder probleem maar nu weet ik t niet; ik zou t dan ook toestaan aan de anderen, dat zou t minst moeilijk zijn. ik voel mijn twin al bewust vanaf het mom. dat ik hem heb ontmoet; vond t niet leuk te voelen als hij vree..bizar…maar ook weer niet echt erg; ik deed t zelf immers ook. ik ging vanzelf analyseren; o dat is sex, o dat is meer, o dat is liefde, o nu toch sex…en waarom doet ie dat nou? of wat een stom besluit… blokken vind ik eigenlijk erger, hoewel ik nu denk dat t soms beter is. als ik buikgriep heb hoeft twin niet mee te leidenen vice versa. maar van bewust blokken ga je niet vooruit denk ik. wat betreft liefde met meer; dat groeit zo of niet; ik kan dat soort dingen niet plannen; erop vooruitlopen; zo werkt geen enkele liefde. liefde is gewoon; heb geen zin in gedoe eromheen. ik volg mijn pad; mijn ziel en voel wel wat daar wel en niet in past. zielsliefde is zoveel meer dan met elkaar in bed liggen; er gebeurt zoveel ‘onbewust’.(Onbekend)

Antwoord 13
Dank je wel antw 11 voor je vraag, ik heb het me ook afgevraagd en wist eigenlijk het antwoord al wel maar vind het toch wel bijzonder om het nu ook bevestigd te zien. Ook ik heb een platonische relatie, al heel lang, misschien is het ook wel pas mogelijk om die hoogste staat van zijn te bereiken als je al het aardse kunt loslaten. “De hoogste staat van menselijke Liefde is de eenheid van één ziel in twee lichamen”, en als je samen die ultieme staat hebt bereikt (het “weten” en accepteren), zielsliefde kunt bedrijven, samen in het “paradijs” terecht kunnen komen, dan wil je echt geen sex meer met een ander, tenminste ik niet. De hemel op aarde hebben we nog niet, maar we zijn er heel dichtbij 🙂 .(Onbekend)

Antwoord 14
Het gevoel heb ik ook, dat wanneer je dat eenmaal gevoeld hebt dat je niets anders meer wilt, het geheim zit hem erin of je ook daadwerkelijk alles los kunt laten wat je weghoudt bij die Liefde, maar dan nog voor de vele verdrietigen op deze site ; ‘it takes two to tango’ en ik denk ook dat je ook dan pas die ware Kracht zult ontvangen samen, niet alleen voor jezelf maar voor iedereen om je heen, als je deze Liefde blijft wegstoppen gaat het niet lukken..denk/voel ik(Onbekend)

Antwoord 15
Antw. 14, het klopt dat je het samen moet doen maar je moet wel respecteren dat ieder zijn eigen weg daarin vindt, het is niet een proces wat je kunt forceren. Vertrouw er maar op dat alles een reden heeft, het hele plaatje moet kloppen anders handel je niet uit Liefde. Stel dat op enig moment jij er klaar voor bent en jouw twin ook maar jullie omgeving nog niet dan zou het toch niets met Liefde te maken hebben als je op zo’n moment alles achter je laat om samen verder te gaan? Wel moeilijk soms, als je heel erg naar elkaar verlangt, maar zielsliefde gaat niet alleen maar over Liefde voor je twin, het gaat over Liefde voor iedereen. Wat niet wil zeggen dat je op enig moment geen keuze zou kunnen maken, maar die moet dan wel naar je hart zijn. Vertrouw er maar op dat als het de bedoeling is om samen te komen in dit leven dat jullie beiden op het juiste moment de juiste keuze maken. Liefs van mij.je hoeft ook niet letterlijk bij je twin te zijn om bij die Liefde te kunnen, die Liefde zit in jezelf, maar het helpt wel enorm in het proces als je beiden van elkaar weet dat je het samen doet.(Onbekend)

Antwoord 16
Je hebt gelijk , ben er ook nog niet helemaal, maar of iedereen hier blij mee is, dat is wel een heel grote wens, er zal toch ook verdriet zijn, veranderingen zijn moeilijk..maar in liefde de juiste weg volgen dan komt het wel goed.(Onbekend)

Antwoord 17
Lieve antw. 12, stom besluit? dat gaat vast niet over mij haha ik neem nooit stomme besluiten, toch?? dan hebben wij dat vast samen afgesproken ooit, zo van “jij doet iets heel stoms zodat ik eindelijk wakker kan worden” 🙂 sorry, grapje mag wel he? En over dat voelen, ik voel alleen emoties en soms hoofdpijn die niet bij mij vandaan komt (denk ik) maar verder geen buikgriepjes ofzo, maar misschien komt dat wel door dat blokken. Wat is het toch een wonderlijk gebeuren allemaal, als ze mij dit 3jr geleden hadden verteld had ik gezegd, sluit dat mens maar op in een kliniek haha. (Onbekend)