Q0583. Lichamelijke aantrekkingskracht?

Onbekend

Voel jij je lichamelijk aangetrokken tot je TZ? Ik kan me voorstellen dat als je TZ veel jonger of veel ouder is dat de lichamelijke aantrekkingskracht een minder grote rol speelt. Heb ook eens gehoord van een vrouw die traditioneel getrouwd was, een gezin had en die haar vrouwelijke TZ ontmoette. De personen in kwestie hadden wel de sterke liefdesgevoelens naar elkaar maar er speelde geen lichamelijke aantrekkingskracht of verlangen. En voor mezelf? om heel eerlijk te zijn ja, dat hemelse is heerlijk maar het aardse hoop ik toch ook ooit wel eens mee te mogen maken.

Antwoord 1
Ja wij voelden ons lichamelijk heel erg tot elkaar aangetrokken.Ik eet macrobiotisch,zie er gezond uit en heb een sportlijf.Ondanks dat hij een generatie jonger was,verslonden we elkaar met onze ogen.En nog steeds word ik energetisch naar hem toegezogen als ik een foto van hem zie.Dat gaat nooit meer over.Als ik in bed hem visualiseer,dan begint mijn kundalini energie als een gek door mijn lijf te jagen.Mijn lichaam is ook alleen voor hem (ik zeg altijd in gedachten:”ik ben je tweelingziel dus het is van jou en doe ermee wat je wil”)en hij mag er gebruik van maken wanneer hij maar wil.Voorlopig is dat wishful thinking,maar desalniettemin verzorg ik mijn lichaam heel goed,beter dan voordat ik hem ontmoette.Ik ben er ook wat vrouwelijker uit gaan zien,ha!(Onbekend)

Antwoord 2
Ik voel me zeer lichamelijk tot mijn TZ aangetrokken, al vanaf het begin. Er is nooit iets gebeurt tussen ons behalve wat beleefdheidszoenen en handjes geven. Maar wel is er veel oogcontact en soms zit hij zo dichtbij me dat we elkaar per ongeluk aanraken. Dat zijn momenten die me doen verlangen naar (veel) meer. Maar ik weet niet of dat ooit zal gebeuren…(Onbekend)

Antwoord 3
Tussen tweelingzielen is er een zeer sterke aantrekkingskracht, ook lichamelijk. Uiterlijk tot er niet toe in karmische relaties en dit “ziet” men ook niet zo sterk. Als men zich druk maakt op het uiterlijk dan is ego aan de gang of we spreken van een kleine zielsverwant schap. Zelfs bij zielsverwantschap is sprake dat uiterlijk niet telt. Er is gewoon een sterke aantrekkingskracht en je neemt elkaar zoals hij/zij is. Mijn tz lijkt zeer sterk op mij en wij hebben ongelooflijke sterke lichamelijke aantrekkingskracht gehad. Wij zijn daarom ook vrij snel intiem geweest. Mijn ZV is kwa uiterlijk totaal anders, enorm slank, vrij lang, terwijl ik normaal niet op lange mannen val. Ik ben zelf een klein molligje. Enkel de aantrekkingskracht zit er gewoon en dan telt uiterlijk geen rol. Als je voortaan nadenkt over het uiterlijk, bedenk dat dat je ego weer eens ermee bemoeit 😉 .(Onbekend)

Antwoord 4
Als men weer over het uiterlijk heeft, bedenk dan dat ego zich ermee bemoeit is van mij.(Alicia S.)

Antwoord 5
Ja. Een groot leeftijdsverschil ten spijt; helaas moet ik bekennen dat dat stuk er ook bij mij gewoon bij zit. In het begin dacht ik dat dit niet zo was, maar dat was ook een vorm van ontkenning omdat ik vond dat het niet KON. Maar ik kan er niks aan doen. Het is zoals het is. Die aantrekkingskracht is er, MAAR…… ik vermoed wel dat dit meer met enkel knuffelen te maken heeft dan met de ultime samenkomst. Je gaat aan je eigen integriteit twijfelen als je dit gevoel hebt en gaat erkennen dat dat er gewoon bij hoort. Ik vind het erg dat ik dit voel. Ik zal dit bericht dan ook plaatsen als ‘onbekend’.(Onbekend)

Antwoord 6
Voor antwoorder 5: Waarom ga je aan je aan je eigen integriteit twijfelen? Vanwege het leeftijdsverschil? Ik vind het juist erg integer van je.En we leven niet in het jaar nul maar in 2011.Niet wegduwen,wat er is dat is er.(Onbekend)

Antwoord 7
Ik voelde me totaal niet lichamelijk aangetrokken tot mijn twin, wat mij verbaasde want ik voel bij vrouwen gewoon erotische spaningen. Bij haar niet. Dat heeft ook te maken om een paar practische redenen, zoals ze was minderjarig, ik wist dat ze heel snel zou gaan trouwen, ik wilde haar niet in verwarring brengen. Ik wilde niet met haar trouwen, en zij wel met mij, en dat ben ik na dertig jaar achtergekomen, ik voelde alleen liefde tot haar van ziel tot ziel. En dat is nog steeds zo. Bij de laatste lijfelijke ontmoeting precies dezelfde lichamelijke gevoelens, ik voelde absoluut geen erotische spanning, ik was en ben niet verliefd op haar, maar we zijn nog steeds na dertig jaar stapelgek op elkaar. Als we weer contact met elkaar zouden krjgen dan weet ik nu al dat het een platonische relatie zal zijn.(Onbekend)

Antwoord 8
De zielskracht is het sterkst. zelfs als ik aards contact heb wil ik dat altijd vanuit de ziel hebben. al t andere zou als vreemdgaan voelen denk ik. ik denk daar wel ns over na. stel je hebt een relatie met je twin; heb je dan nooit meer zin in gewoon sex? gaat waarsch. vanzelf.(Ilja)

Antwoord 9
Wij voelden en voelen (dat houd nooit op) ons enorm tot elkaar aangetrokken, echt op het beestachtige af. We hebben heel veel sex gehad, al zijn we niet bij elkaar,denk dat wij onze spirituele gevoelens omzetten naar het primitieve lichamelijke. En zo hoort het ook te zijn voor ons, hij heeft me bevrijd van sexuele angsten, en mj de sterren laten zien. Uiterlijk, tijd en ruimte spelen geen rol, alleen zijn geur of stemgeluid is al genoeg om me te doen laten smelten, en samensmelen hebben we genoeg gedaan. Meer kan er ook niet zijn voor ons, al moet je oppassen dat het geen verslaving wordt.(Onbekend)

Antwoord 10
In werkelijkheid is er nooit echt fysiek contac geweest in de betekenis van seks. Maar in mijn dromen wel, zeer vaak zelfs. En dat voelde alsof het echter dan echt was. Alsof mijn TZ me ‘s nachts bezocht. Ik geloof ook dat dat kan, astrale liefde noemt men dat. Maar ik zou ook in werkelijkheid hetzelfde willen beleven. Helaas zijn we aan aardse wetten gebonden die dit verhinderen.(Onbekend)

Antwoord 11
Ja Ilja zou het hypnose zijn?Zouden we ons maar wat voorhouden?Als we echt bij elkaar zouden zijn dagelijks,dan zouden we misschien zo onder de indruk zijn dat we de sex helemaal vergeten,ha! Alle hypnose is zelfhypnose,in gedachten vrij ik met mijn twin en zeg ik “Nou moet met je hand over mijn ruggegraat gaan van beneden naar boven”. En meteen begint dan ook de kundalini energie te stromen,haha,werkt altijd!(Onbekend)

Antwoord 12
Lichamelijke of sexuele aantrekkingskracht zijn 2 verschillende dingen in mijn beleving …. ik denk wel eens op z’n aards noemen ze het sex, in het hemelse is het “de liefde bedrijven”, dat zijn 2 totaal verschillende benaderingen.(Onbekend)

Antwoord 13
Da’s wel een goeie, zou het zelfhypnose zijn? en toch lukt het mij niet altijd en voel dan ook heel duidelijk als twin zich afsluit, denk toch wel dat je het met z’n 2en moet doen of iig alletwee voor open moet staan.(Onbekend)

Antwoord 14
Antw 12; zo denk ik daar ook over; ook al kan ik genieten van sex; ik geniet meer van echte zielsliefde bedrijven; bovendien heilzaam, voor meer dan 2(Onbekend)

Antwoord 15
Aan antw 11; is veel simpeler dan hypnose, en eigenlijk vooral andersom.(Ilja)

Antwoord 16
Antwoord 10: aardse wetten moeten er zijn maar zijn wel opgesteld door mensen met ego en macht, plaats ze nooit boven hemelse wetten.(Onbekend)

Antwoord 17
Nou ik zal je zeggen,ik heb geen platte sex meer hoor,sinds twin in mijn leven kwam kan ik het niet meer voelt niet meer ok. gelukkig heb ik geen veeleisende vrouw,stond toch al op een heel laag pitje.geef mij dat hemelse maar,misschien ooit met twin wel weer maar dan vanuit de ziel.Is dat normaal dat je je eigen partner niet meer aantrekkelijk vind als je je tweelingziel hebt ontmoet?(Onbekend)

Antwoord 18
Vind mijn partner nog wel aantrekkelijk en lief maar je voelt een grens , die er bij twin niet is; is pijnlijk…(Onbekend)