Q0581. Kies jij je pad of kiest je pas jou?

Onbekend

Gistermiddag werd ik weer onaangenaam verrast door een ‘spirituele’ uitspraak nl. wees tevreden met het nu..ik weet dat dat klopt alleen dan kom ik de vraag tegen; moet je dan altijd maar tevreden zijn..terwijl ik dat niet was. een vriendin die ik het vroeg en van mijn strijd af weet zei daarop het volgende; wees tevreden met je pad, jouw pad verloopt op deze manier en het was voor mij een AHA-moment. dat was het , ik had het niet opgezocht, het was de strijd die ik had gehad met het vervolg van het pad, want dat wilde ik niet (en wel),het was zo moeilijk, maar het universum gaf mij zoveel dat ik dat pad wel moest volgen.. of ik nou wilde of niet, en ja het voelt goed op dit moment, in het nu! hoe is dat bij jullie?

Antwoord 1
De hoofdlijnen van je pad liggen vast, je blauwdruk, dat heb je zelf ooit bepaald daarboven. Als je leeft volgens je hart en het voelt goed, dan kun je er vanuit gaan dat je op je pad zit. Vaak ontspoor je “bewust” als onderdeel van je levenslessen (heb je ook zelf bepaald). Als je door wat voor omstandigheden dan ook niet meer op je pad zit, dan zal het universum er alles aan doen om je terug te leiden naar je pad, het is aan jou om er wel of niet naar te “luisteren” en om je lessen wel of niet af te maken. Voor mijzelf, ik zit nu weer op mijn pad, het is heel erg zwaar maar toch voelt het goed in de zin van dat het klopt, “het is goed zoals het is”. Ik snap het waarom, waar het naar toegaat en waar het toe zal leiden, ik weet mijn pad. En het wordt mooi, heel mooi … alleen zal ik eerst mijn lessen moeten afmaken.(Onbekend)

Antwoord 2
Dat verschilt per dag,de ene dag denk ik het allemaal te weten en heb ik de toekomst al in mijn zak, de volgende dag weet ik het even niet meer.Je kunt in tweelingzielschap niets plannen.Gelukkig krijg ik hulp van gidsen.Dat maakt mij wel tevreden want ik weet nu dat het een volstrekt uniek eigen pad is,niemand in het hele heelal is zo goed in staat dit volkomen eigen pad te bewandelen als ik dat doe.(Onbekend)

Antwoord 3
De toekomst staat niet vast, het is wat jij er zelf van maakt!! Er zijn geen foute beslissingen, zolang jij op dat moment je hart volgt, dan heb je juiste weg gekozen. Vind je achteraf dat het tegen zit en het idee dat je de verkeerde weg hebt gekozen, besef dan goed dat je toentertijd dit pad met reden hebt gekozen en dat je sterker in je ontwikkelproces staat. Het leven bestaat nu eenmaal uit vallen en opstaan, hier worden wij krachtig van.(Onbekend)

Antwoord 4
Ik denk dat hoe meer je kiest je (eigen gekozen) pad te volgen, wat er ook allemaal op je pad komt, hoe gelukkiger je zult zijn. Als je mij een half jaar geleden de keus had gegeven dit pad niet te volgen, deze pijn niet te hoeven voelen, had ik beslist daarvoor gekozen. Wie kiest er nou voor pijn? En toch, dankzij dit pad, dankzij dit intense gemis en dus verdriet, voel ik me duidelijk gelukkiger dan daarvoor. Zo veel helderder, zo veel zinvoller, die diepe liefde voelen, de rust omdat je niet meer hoeft te ‘zoeken’. Stel je voor dat ik dat allemaal gemist zou hebben!!! Ik zou nog niet voor een seconde terug willen naar voordat ik mijn lieve twin had ontmoet. Dus ja, dan kun je maar 1 ding concluderen; jij kiest jouw eigen pad omdat je dat vooraf bepaald hebt. En het universum helpt jou je pad te volgen, zodat dit je het dichtst bij jezelf brengt en je dus het meest gelukkig zal maken.(L.)

Antwoord 5
Ik denk dat het pad mij kiest.Ik had altijd best aparte beroepen,mensen vroegen dan : “Hoe kwam je erbij om dit vak te kiezen?”.Dan zei ik spontaan:”Geen idee.Ik heb het vak niet gekozen,het vak heeft míj uitgekozen”.Eerst gaf ik niks om zo’n beroep,maar was het reeds bepaald dat het op mijn pad zou liggen.Eens dat het tijdstip daar was dat ik het beroep zou gaan uitoefenen,kwam onherroepelijk die drang,die trekveer.Binnen een week soms,van niets naar iets.Dus ik denk wel dat het pad mij heeft gekozen,dat pad is reeds lang tevoren bepaald,duizenden jaren al mijn levens,ervoor zelfs al.(Onbekend)