Q0580. Reden voor anoniem reageren?

Onbekend

De reden waarom ik hier anoniem antwoord is de volgende: onze tweelingzielverhouding is zo delicaat dat bij het minste of geringste de ander uit het lood geslagen wordt.We zijn nog ieder een aantal jaren, onafhankelijk van elkaar, afzonderlijk, bezig met ons eigen proces,dat kan dus nog even duren en als ik hier onder eigen naam of zelfs nickname (dat voelt hij ook meteen,dat dat de mijne is!) mijn ziel en zaligheid te grabbel gooi voor hem,dan stoort hem dat in zijn ontwikkelingsproces.En dat wil ik voorkomen. Vraag: Wat is jouw reden voor anoniem reageren op dit forum?Indien van toepassing natuurlijk…

Antwoord 1
Nickname of niet, als je iets leest en meteen je gevoel zegt dat is mijn twin, dan is dit ook zo. En ook al is dit met onbekende naam, dit voelt de ander toch aan. Enkel met een nickname wordt dit sneller bevestigd. Mijn twin had ook op een site een artikel geplaatst over zijn huidige situatie. Door het lot werd ik hier naar toegeleidt. Hier stond een geheel andere naam onder waar ik mijn twin niet mee kon herkennen, maar ik voelde zeer sterk dat hij dat was. Het 1e gevoel heeft het altijd aan het juiste eind. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 2
Ik reageer ook anoniem omdat ik niet wil dat ook maar iemand weet wie ik ben, het is te delicaat, te gevaarlijk ook om mijn gevoelens met de wereld te delen onder mijn eigen naam. Niet dat ik denk dat mijn TZ hier ooit komt. Hij weet waarschijnlijk niet eens van het bestaan van tweelingzielen. Maar ik kan me vergissen natuurlijk. Soms lees ik een gedicht waardoor ik mij heel erg aangesproken voel. Ik denk dan niet dat dit van mijn TZ zelf komt, maar het is wel een signaal dat mij op onze twinliefde wijst. Zo zie ik dat.(Onbekend)

Antwoord 3
Ja intuïtief weten dat het de ander is komt omdat je in hetzelfde proces zit en elkaar daarin herkent, maar mijn intuïtie heeft me al eens behoorlijk inde steek gelaten, dus helemaal zeker ben je niet.Waarom onbekend? Misschien dat er derden meelezen en je absoluut niet wil dat die je herkennen! want het blijft delicaat en je wil toch eigenlijk maar één ding en dat is groeien. En om je twin niet een bepaalde richting op te sturen wat ik wel eens wilde door mijn eigen onzekerheid, maar je moet het zelf doen , los van de ander, hoe moeilijk dat ook is.(Onbekend)

Antwoord 4
Duidelijke boodschap, verwoord door de verstandige helft van ons twee 🙂 . Toch vindt die verstandige helft het wel prettig dat de andere meer open en kwetsbare helft af en toe wel een nickname gebruikt als het uit de hand dreigt te lopen vanwege misverstanden. Vraag me soms ook af, waarom moest ik nou zo nodig van boven weer op deze site terechtkomen? Samen zijn we toch weer een stukje gegroeid nu 😉 .(Onbekend)

Antwoord 5
Ik begrijp niet goed waarom je denkt dat het jouw twin stoort in het ontwikkelingsproces. Als hij toch anoniem of met nickname wel weet dat het van jou komt, is het dan niet beter om gewoon maar duidelijk te zijn om verwarring te voorkomen? Misschien stagneert jullie groei wel juist omdat jij voor je twin die beslissing neemt, volgens mij mogen twins elkaar best helpen bij het groeien. Soms vraag ik me ook wel eens af, zou twin verder zijn met zijn ontwikkeling dan ik? Het is toch ook niet voor niets door boven geregeld dat je hier samen op zo’n site terechtkomt?(Onbekend)

Antwoord 6
In reaktie op antwoord 5: We helpen elkaar al bij het groeien.Maar:zijn proces is zijn proces en mijn proces is anders,compleet anders momenteel.Ik begrijp wat je bedoelt en theoretisch vind ik dit een volkomen juist argument.Maar iets in mij zegt dat ik het niet moet doen,het is een beetje een open zenuw ofzo.Hetis het beste als we elkaar volkomen met rust laten.Maar we kunnen elkaar via via toch wel inspireren o.a. via deze website. En dan ben ik liever anoniem,gewoon één van de vele anderen.(Onbekend)

Antwoord 7
Antwoord 6; haha mooi verwoord, open zenuw, nu snap ik waarom het zo ongemakkelijk voelt 🙂 . Het belangrijkste is altijd dat je op je eigen gevoel afgaat en het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je beiden een ander gevoel hebt hierover omdat je elk je eigen proces doormaakt. Dank voor je antwoord en veel liefs. (Onbekend)

Antwoord 8
Ik reageer gewoon met mijn naam. Mijn zielsliefde weet waarschijnlijk meteen dat ik het ben. Zelf ken ik geen enkele Dana. Dat maakt mij niet uit. Ik ben een open persoon en hou van concreet en duidelijkheid. Zelf vind ik het niet prettig om tussen de lijntjes te moeten lezen. Dat geeft een onveilig gevoel vanuit mijn jeugd. Dus daarom gebruik ik gewoon mijn naam. Heel veel liefs, Dana