Q0579. Het meest wonderlijke van tweelingzielschap?

Onbekend

Wat vind je het meest wonderlijke van tweelingzielschap,nu je alles (na een aantal jaren eventueel) op een rijtje kunt zetten? Voor mij is dat de “at random” uitwisseling van energie,de ene keer vallen zomaar de tranen in de spaghetti en de volgende dag vraag ik mij weer af:”Hoe kan het dat die man mij zo gelukkig maakt?”En direct op nummer twee: de feilloze communicatie op afstand.

Antwoord 1
Het gevoel dat je met elkaar onverbrekelijk en eeuwig verbonden bent en dat de liefde er vanzelf is zonder er iets voor te hoeven te doen. Ik heb mijn twin weer gevonden na ongeveer dertig jaar door communicatie op afstand. Via een tv uitzending voelde ik waar ze was en dat was op een afstand van ongeveer 90 km. Op mijn pc zag ik mijn twin mijn kaartje lezen op het strand ook zo’n 90 km van mij vandaan. Een paar maanden na de tv uitzending en na een droom typte ik haar naam op google en ik had het adres van haar zaak. Leuk he. En onze wederzijdse energie is zo positief dat ze me zelfs geneest op afstand. Lief he.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik vind alles wel wonderlijk, maar ben er inmiddels aan gewend en sta er niet van te kijken als er iets gebeurt wat via de normale communicatie wegen niet wordt gecommuniceerd. Het elkaar zo goed kennen, weten wat er in de ander omgaat. De herkenning, alsof het je dierbaarste persoon is geweest in een vergeten tijd. Vooral zijn stem, raakt mij diep, het voelt alsof een kind de stem van haar moeder herkent tussen duizenden, gek he? Als ik hem hoor, gaat mijn ziel ervandoor 🙂 Ik heb 1 keer gehad dat we in dezelfde ruimte zaten en hij moest weg/ liep weg.Het leek of mijn ziel uit mijn lichaam achter hem aan wilde stromen. Ik moest mezelf ter orde roepen, om niet daadwerkelijk achter hem aan te moeten lopen:) De communicatie, zonder woorden, je hoeft elkaar niet eens aan te kijken, het is een communicatie van gedachtengolven. Niet te vergeten: De enorme liefdesstroom die ontstaat op het moment, dat je elkaar ziet. Niet te weerhouden, een stuwdam zou breken als gevolg van de liefdesgolf:))liefs(F.)

Antwoord 3
De gevoelens van dit mooie wonder; thuiskomen en samensmelten in liefde!(O.)

Antwoord 4
Het elektrische veld, de dimensie waar alleen jouw zielsliefdes en jij elkaar ontmoeten op de raarste momenten, manieren.(Onbekend)

Antwoord 5
Energie/gevoelens van de ander kunnen voelen/oppikken/er doorheen kunnen kijken….zonder dat er echte communicatie is tussen beiden. Heel apart!!!! Zo ver weg en tot zo dichtbij.(Onbekend)

Antwoord 6
Eens met alle antwoorden, en vooral in nummer 2 kan ik me vinden. Ik heb dat gevoel ook vaak dat mijn ziel ervandoor gaat als hij de ruimte verlaat waar we samen zijn. Of als hij er is, dan stroomt de energie heel sterk tussen ons heen en weer. Laatst wilde ik de proef op de som nemen en kijken of ik die telepathie echt kon inzetten op het moment dat ik het wil. Nou, dat lukte dus. Hij zat aan de ene kant van een kamer en ik aan de andere kant. Hij zat met zijn gezicht van me afgewend tv te kijken en ik zat met mijn gezicht naar hem toe, ook tv te kijken. In gedachten vroeg ik hem naar mij te kijken, en meteen keek hij. Niet 1 keer, maar alle keren dat ik het vroeg! Alsof ik zijn hoofd bestuurde. Ik moest er innerlijk wel een beetje om lachen. Volgens mij kan dit zeker ook op afstand, alleen zie je het dan niet gebeuren. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik hem aan mij kan laten denken, en hij mij aan hem. Toen mijn TZ aan de andere kant van de wereld was, droomde ik heel vaak en heel levendig over hem. Hij voelde helemaal niet ver weg. Nu hij dichterbij woont, is dit juist minder geworden. In dromen kan ik met hem communiceren en soms is er dan ook echt fysiek contact. Altijd als ik het het minst verwacht droom ik over hem.(Onbekend)

Antwoord 7
Het intense contact, het zeker weten van elkaar, het voelen van elkaar, de connectie, het gevoel hebben dat je elkaar door en door kent, de verbinding 24u per dag …… en dat alles zonder ook maar 1 woord te wisselen of fysiek contact te hebben ….. en op 2, de ongelooflijk snelle groei in spirituele ontwikkeling en inzichten.(Onbekend)

Antwoord 8
Wat ik ook heel wonderlijk vind is dat het mogelijk is dat, terwijl je beiden zo naar elkaar verlangt en de aantrekkingskracht soms bijna ondraaglijk is, er toch fysiek niets gebeurt omdat je weet dat het nog niet de juiste tijd is. Dat is toch op aards niveau bijna ondenkbaar…..denk ook dat dat bij twins mogelijk is omdat de gevoelens die je voor elkaar hebt, al het aardse overstijgen.(Onbekend)

Antwoord 9
Ja antwoord 8: Ik denk dat dat de hoofse liefde is waar ze in de Middeleeuwen zo mee in de weer waren in verhalen,liedjes enzovoort.Als schoolpuber vond ik dat belachelijk,dacht ik ook:”Grab the bitch”.Maar nu….overkomt het mezelf!(Onbekend)