Q0577. Heb ik mijn tweelingziel ontmoet?

Onbekend

In 2008 heb ik een ontmoeting gehad, deze ontmoeting heeft veel teweeg gebracht bij mij. Ik heb de knoop doorgehakt en ben gescheiden? Mijn leven is 300% im de positieve zin veranderd. Op dit moment ga ik de confrotatie met mezelf aan. We kennen elkaar niet goed, zien elkaar bijna niet en toch…… Is hij de ware voor mij? Hij zit constant in mijn hoofd. Hij is in mijn droom verschenen en vertelde dat hij bang was! Is hij mijn tweelingziel? Ik heb bijzondere gevoelens voor deze man? Of is dit omdat ik op dit moment iets mis in mijn leven? Ik heb hem 1 keer heel diep in zijn ogen gekeken en zag dat hij dezelfde kleur ogen heeft als mij. Ik heb met vragen gezeten, is hij vrijgezel, wat is zijn leeftijd. Via anderen heb ik antwoord gekregen op deze vragen? Ik kan hem in mijn gedachten moeilijk loslaten, probeer dit wel, dit lukt echter niet. Is dit mijn ego die dit doet? Ik weet het soms niet meer, kun je mij bij deze grote vraag helpen?

Antwoord 1
Nee ego wil juist dat je die liefde vergeet, want als je zuiver en eerlijk uit de strijd komt dan heb je ego niet meer nodig en dat vindt ie niet leuk(Onbekend)

Antwoord 2
Neen volgens mij is dit niet je tweelingziel,dan zou je absoluut meer aanknopingspunten gekregen hebben zo langzamerhand.Het kan wel een zielsliefde zijn,een zielemaat of iemand uit een vorig leven waar je wat mee gehad hebt,dat je bij ontmoeting met deze man weer triggert.Het kan ook iemand zijn uit een vorig leven die jou heel slecht heeft behandeld toen en waar je het dit leven weer goed mee maakt,dan is er een rekening vereffend (de ziel kent geen wraak,die denkt enkel in termen als: domme dingen doen).Dat hoeft dus geen relatie te worden,maar na vereffening van de rekening,na de verzoening dus,gaat men weer ieder zijn/haar eigen weg.(Onbekend)