Q0574. Onvoorwaardelijke liefde?

Onbekend

Hallo lieve medezielsgelukkigen/lotgenoten, ik lees hier zoveel over onvoorwaardelijke liefde. Wat verstaan jullie hier onder? als je in een relatie met iemand anders bent en je voelt Liefde voor je twin, wat is hier dan onvoorwaardelijk aan? zoiets van ; ‘ik hou van je maar……..’Het is ook mijn eigen strijd hoor,maar ik vraag het me af..graag jullie reacties, jullie zouden meer echt mee helpen..liefs

Antwoord 1
Onvoorwaardelijke liefde houdt in…en en niet…maar. Als je twin gelukkig is, voel je je ook gelukkig, als ze troost nodig heeft, troost je haar/hem. Je houdt altijd van haar wat er ook gebeurt. Een twinrelatie is de meest open relatie, ze is niet van jou, ze behoort bij jou. De verbinding is voor eeuwig en jullie behoren voor altijd bijelkaar.(Onbekend)

Antwoord 2
Je hele leven wachten op de tweelingziel zelfs als je niet weet of je ooit bij elkaar komt, dat vind ik onvoorwaardelijke liefde.(Onbekend)

Antwoord 3 Mooi verwoord ant 1 en 2.(Onbekend)

Antwoord 4
Onvoorwaardelijk is dat je zonder voorwaarden en verwachtingen van hem/haar houdt, wat er ook gebeurt. In een normale relatie verwachten stellen van elkaar; het is gebaseerd op wederzijdse verwachtingen. Je verwacht op zijn minst een glimlach, een bedankje etc. Bij zielsliefde, blijft je liefde stromen, ookal doet de ander je pijn, je vergeeft het hem /haar. Want je liefde is onvoorwaardelijk.Net als dat een moeder van haar kind houdt,zij blijft liefde geven, ookal krijgt ze misschien geen reactie van haar kind. Het lijkt wel een onuitputtelijke bron, onvoorwaardelijke liefde. De kunst is om onvoorwaardelijke liefde te voelen voor alles op aarde. Dat is het uiteindelijke doel van zielsliefde. Je bereikt een stand van ‘zijn’. Je wordt 1 met het universum. Je bent liefde, zoals vele leermeesters, sufi’s etc. bereikt hebben.liefs(F.)
Reactie Dank jullie wel voor jullie antwoorden prachtig verwoord. ja van iedereen houden dat is het voor mij ook.(Onbekend)

Antwoord 5
Toch kan een moeder wel eens heel verdrietig zijn in haar liefde voor haar kind in haar eenzaamheid en in haar zorg om dat kind en in het eindeloos wachten. toch denk ik dat tweelingzielen meer een kind/kind relatie is haha, veel gelijkwaardiger, kun je ook nog eens lekker spelen en bekvechten.(Onbekend)