Q0573. Leest jouw zielsverwant mee?

Onbekend

Ik ben benieuwd hoeveel mensen hier denken of zeker weten dat hun zielsverwant meeleest en reageert hier op de site..zie soms dat mensen op elkaar reageren alsof het hun andere helft is en dan achteraf blijkt dat het heel iemand anders was.. denk ook dat mijn zielsverwant hier meeleest en berichten plaatst maar in het echt wil hij er nix van weten, denk dan af en toe, zoek het ff lekker uit ik doe niet meer mee. waarom wel via een website en niet in het echt?

Antwoord 1
Herkenbaar deze vraag, heb zelf ook zoiets van in het echt ontkenning en hier reageren, en maar gissen of het van jouw twin is. zie hier zoveel bange verhalen, daarom is het ook zo makkelijk om hier te reageren denk ik, anoniem zodat niemand je ware gezicht hoeft te zien, allemaal angst want we mogen en we durven niets! hoe eerlijk zijn tweelingzielen? maar ik ben het zat, in het echt,normale aardse, nooit eens een bevestiging van onze liefde,moe,doodmoe word je ervan en ik ben het zat, onvoorwaardelijke liefde? dacht dat ik het kon maar begin aan mezelf te twijfelen.(M.)

Antwoord 2
Haha, jouw woorden en ook heel vaak mijn gedachten geweest. Ik plaats nu ook niet zoveel meer hier, na de grote verwarring, ik heb mijn les wel geleerd. Als twin in het echt contact wil dan weet hij me wel te vinden. Ben wel blij dat ik nu van de andere gedichten schrijfster weet wat van haar afkomstig is, want hoe bizar ook, er kwamen deze week toch weer gedichten en berichten voorbij die zo in mijn dagelijkse situatie zouden passen en waarvan mijn twin misschien wel denkt dat ik ze schreef haha. Blijf toch maar liever heel dicht bij mezelf…. en heb geen verwachtingen… liefs(Forever)

Antwoord 3
Ik wilde dat hij meelas…….!!! Da’s dan altijd nog weer beter dan wat er nu is…. niks. Maar ik denk dat het je op den duur ook alleen maar meer frustreert.(L.)

Antwoord 4
Mijn tweelingziel is een academicus,ik denk dat het hem na drie vier keer bekijken geen fluit interesseert (warrig wollig taalgebruik,niet to the point,kan hij niks mee),hij loopt zelf bepaald niet met zijn gevoelens te koop.Zet zijn gevoelens liever om in daden in zijn beroep.(Onbekend)

Antwoord 5
Mijn zielsverwant leest hier niet mee, daar ben ik zo goed als zeker van. Hij kent niet eens de term Tweelingzielen denk ik. Hij weet ook niet dat ik zijn TZ ben. Er zijn hier sowieso al meer vrouwen dan mannen als ik het zo lees.(Onbekend)

Antwoord 6
Ook ik lees hier verhalen op de site dat ik denk dat ik mijn twin lees. Ook las ik een stukje van iemand waarvan haar zielsverwant wegliep en dit heb ik ook meegemaakt. Als tijdens het lezen je hart sneller gaat kloppen en je het warmer van, dat je er zeker ervan mag zijn dat lot jou deze boodschap heeft gegeven. Het geef je toch een stuk kracht om te vergelijken hoe het met je tz/zv momenteel gaat. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 7
mijn zielslief leest hier wel mee. maar onze verbinding heeft hier nix mee te maken. Ik schrijf hier meestal voor mezelf, mijn uitlaatklep, soms om te helpen; heb hem een paar maal herkend, fijn!!!!, en soms verwarrende antw. gevonden waar ik even getwijfeld heb maar vind dat niet meer erg. ik vind het fijn reakties te krijgen als ik ergens mee zit, vaak heb ik er wel wat aan,in combinatie met mijn eigen wijze van ontwikkeling en wat ik verder lees, kom ik verder.(Onbekend)

Antwoord 8
Geen idee, ik denk het niet. Het is een erg nuchter typje die met name ‘evidence based’ werkt. Volgens mij is dit allemaal te zweverig voor hem 🙂 (F.)

Antwoord 9
Hoi forever ,ja jouw gedichten zijn mijn gedichten..jouw vragen zijn mijn vragen misschien toch maar voor elkaar gaan..?(Yours)

Antwoord 10
Aan degene van antwoord 7, hoe weet je dan zo zeker dat het jouw zielslief is? hoe herkende je jouw zielslief? dat dachten de anderen ook volgens mij of praten jullie erover met elkaar?(Onbekend)

Antwoord 11
Antwoord 9; ja, eng gewoon hoezeer wij op dezelfde frequentie zitten haha, en elke keer maar weer…. Wat houden wij ongelooflijk veel van elkaar als je die gedichten mag geloven, en dan te bedenken dat ik voor die tijd nog nooit een gedicht had geschreven. Maar, kiezen voor de gemakkelijkste weg, uhm, geloof niet dat ze dat voor ons in petto hadden. Liefs (Onbekend)