Q0572. Zijn er mensen die een vaste relatie zijn begonnen met hun zielsliefde?

Onbekend

Zijn er mensen die een vaste relatie zijn begonnen met hun zielsliefde? Hebben zij dan hun bestaande leven met vrouw en kinderen daarvoor opgegeven? Was het het waard?

Antwoord 1
heb een keer iemand gesproken die zo’n mooie uitstraling had, iedereen zag/voelde het aan hem toen hij binnenkwam. ik kende hem niet maar hij kwam naar mij toe en er was herkenning.hij vroeg hoe ik zo geïnspireerd was in de dingen die ik doe..we voelden allebei de kracht van de tweelingziel..ik wist/voelde dat hij ook zijn tz kende en hij raadde het bij mij..hij heeft een relatie met zijn tz, had een matig huwelijk met kinderen en heeft dat beëindigd en hij straalde, hij gaf gewoon licht en dat viel niet alleen mij op, maar ook mensen die het ‘verschijnsel'(ha leuke woordspeling)twins niet kennen. de relatie van zijn kinderen met zijn twin was heel liefdevol, het ‘klikte’. hij gaf mij in die tijd een duidelijk antwoord op mijn vragen; je mag voor je eigen geluk kiezen want dan beteken je zoveel meer voor de wereld. hij had een bedrijfje voor ernstig zieke mensen opgezet, prachtig..! zo’n man zit dus niet op deze site, maar ik wilde het toch even met jullie delen, vind ie vast wel goed.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik ken een TZ stel die getrouwd zijn met elkaar maar die waren beiden niet gebonden toen ze elkaar leerden kennen, hadden wel al een leven achter zich. Ze hebben een, volgens hun, heel fijne en zuivere relatie maar de confrontaties kunnen ook heel heftig zijn maar die worden vaak snel weer opgelost. Denk ook dat het er vanaf hangt in hoeverre je beiden al “uitgewerkt” bent. Je moet je realiseren dat ook een zielsliefde relatie een gewone relatie tussen 2 mensen, 2 individuen is, ook al zit je beiden op dezelfde golflengte waardoor je elkaar beter zult begrijpen, je hebt toch ieder je eigen karakter, gewoontes en een verleden. Ik denk ook dat het nog een groot verschil maakt of het een zielsliefde relatie of een TZ relatie betreft. En of het de moeite waard is? om je gezin er voor te verlaten? Tweelingzielen zullen nooit hun relatie beëindigen enkel en alleen om bij hun andere helft te zijn. Hun geluk zou dan immers gebouwd worden op de fundamenten van een ineenge! storte relatie. De vergevorderde geestelijke en humane ontwikkeling van beide TZ en hun gevoel van integriteit zijn zo groot, dat hun samenzijn dan niet optimaal zou zijn. Wat je wel vaak ziet is dat voorafgaand aan de ontmoeting met TZ, de huidige relatie niet meer optimaal was en al op de nominatie stond om te worden beëindigd.(Onbekend)

Antwoord 3
Ja de nominatie en je eigen snelle groei , een combinatie van die twee denk ik..dan heb je ook nog te maken met schuldgevoel (collectief aangeleerd), en dat is weer een mooi item voor ego om je op je plek te houden, heb ik net weer een worsteling mee gehad..en wat dan rest; LIEFDE(Onbekend)

Antwoord 4
Super mooi verwoord antwoord 2. Ik ben het volledig met je eens.(F.)

Antwoord 5
Je hoort wel ns over stellen die heel gelukkig waren, waarvan 1 partner sterft en heel kort daarop de ander, omdat ie niet zonder kon, dan denk ik altijd, dat zijn twins.(Onbekend)