Q0568. Intense verliefdheid uit het niets?

Elisabeth

Ik heb een man ontmoet op Samos Griekenland, ik ben een paar keer met hem uit geweest, hij werkte in het hotel waar ik logeerde, ik zag hem voor 11 dagen, hij was de ober van het hotel, voor mij was het een avontuur, ik dacht na de vakantie ben ik hem wel vergeten. Het was een bijzondere ontmoeting, hij zei you and me are the same, hoe hij daar bij kwam weet ik niet. Ik kreeg zomaar een kus op mijn hoofd/haar en voelde een enorme stroom van liefde door mij heen gaan, het was intens en ik voelde me gelukkig, nu 3 maanden later mis ik hem zo erg, de gevoelens zijn zo intens, dag en nacht denk ik aan hem, Als ik muziek hoor dan is het gemis nog intenser, Nog nooit in mijn leven heb ik zoeiets gevoeld, ik ben wel verliefd geweest maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, zo intens. Wat betekent dit? Gr.

Antwoord 1
het kan ook een ‘gewone’ vakantieliefde zijn, dat weet je niet, dat je zo aan hem blijft denken , dat herken ik, geen minuut meer uit je hart/hoofd/ziel. laat het een beetje los en als het echt niet overgaat dan gewoon nog een keer vakantie boeken en voelen of het nog steeds hetzelfde is of misschien wel meer en als het een soulmate/twin is dan zal dat bij hem net zo zijn..laat er even tijd overheen gaan.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik voel sterk dat hij jou twin is , natuurlijk moet je dit nog voor jezelf uitmaken , maar ik heb een dergelijke situatie meegemaakt en ook al schilderen vele mensen dit af als vakantieliefde, maar ze vergeten wel dat de kans is dat je twin in hetzelfde land woont bijna onbestaande is ,!! Het gevoel dat je bij hem had en die pijn erna, ik heren het bij mistte en achter 6 maanden tot een jaar mij was het pas na een groot half jaar, ik had mezelf overtuigd dat ik hem niet mistte ik hem als gek, ik begrijp mijn eigen gevoel niet meer ,ik heb dit nog nooit voor iemand gevoeld , ik wil je niet ontmoedigen maar bij mij werd het altijd erger, ik heb de mijne nu al bijna 6 jaar niet meer gezien, en de meeste mensen op de site hebben nog contact met hun twin, maar ik kan je verzekeren dat het heel hard is om hem niet meer te kunnen zien, en ik zou voor jou zeggen: als je hem nu weet zitten ga zo snel mogelijk naar daar, je leest dit voor een reden, !! Ga ervoor , twijfel niet, voordat je elkaar volledig uit het oog verliest en contactgegevens verliest , ga naar daar en zeg wat je voelt !! Wij krijgen kansen in het leven maar we moeten ze grijpen, wie weet krijg je die kans om zo gelukkig te zijn niet meer dus stel het niet langer uit en ga er nu voor!! ik wens jou heel veel geluk (Onbekend)