Q0567. Trilling bij de ander sterker?

Alicia

Na vele antwoorden te hebben gegeven, was ik zelf ook wel benieuwd naar jullie antwoorden van mijn vraag. Pas geleden heb ik nu ook mijn zielsverwant mogen ontmoeten. Alvorens ik mijn zielsverwant in levendelijve had gezien, werd ik eerst naar een filmpje geleid, waar hij ook in voor kwam. Enkel bij het zien van het filmpje ging mijn arm al behoorlijk trillen en begon net als mij mijn TZ schuttingtaal uit te slaan. Ik wist op dat moment dat het mijn zielsverwant was. Na het zien van dat filmpje heb ik hem niet veel later in levendelijve ontmoet. Bij het ontmoeten was er meteen een herkenning tussen ons beiden en weer die heftige trilling. Paar weken terug ben ik even naar het cafe geweest waar mijn zielsverwant zou zijn. Daar in het drukke cafe wist ik meteen de weg te vinden naar mijn zielsverwant. De persoon die mee was, was mij meteen kwijt in de drukte. Met mijn TZ heb ik ook trillingen, maar niet zo heftig. Komt dit omdat ik nu bewuster ben dan met het proces wat ik met mijn TZ al heb meegemaakt? (na aantrekken en afstoten heb ik nu een “rustperiode” met mijn TZ). Graag jullie antwoorden, bedankt! Gr.

Antwoord 1
hoi Alicia, heb je de trillingen sterker bij je zielsverwant? nadat je rustperiode had met je TZ..? vind het een beetje verwarrend verhaal. denk wel dat je het gevoel wat je met je TZ hebt gevoeld eerder zal herkennen maar het is niet te vergelijken met je TZ gevoel toch, bij mij is dat liefdesgevoel er wel maar met TZ is er compleet opgenomen worden in een liefdesenergie, dat is bij zielsverwanten toch anders.(Onbekend)

Antwoord 2
Hoi Alicia, Herkenbaar die trillingen. Ik had eens een tijdschrift in mijn handen en voelde opeens een energiestroom door mijn handpalmen, ik deed hem open en ja hoor, mijn TZ stond erin. Wanneer ik in een gebouw sta waar hij ook is (wat ik niet van te voren weet) dan begint het weer te stromen door mijn handpalmen. Ik voel het dus steeds door mijn handen. Ik kan ook op gevoelsniveau met hem praten, door vragen te stellen, ik krijg er dan antwoord op. Dit lukt niet altijd, want soms is de lucht niet helder en voel ik veel drukte, dan gaat het niet, Je moet echt ‘stil’ zijn van binnen en je TZ moet zelf ook open staan op dat moment. Nu kom ik steeds vaker soulmates tegen en dat is heel erg leuk, want dan stuur ik een gedachte ( dan ga ik het dus testen) en we zitten dan in dezelfde ruimte vervolgens krijg ik daar ‘verbaal’een antwoord op. Mijn soulmate komt naar me toe en geeft antwoord, zonder dat ik het hardop aan hem/haar gevraagd heb. Tijdens een gesprek, zegt de ander al eerder de dingen die je van plan bent om te zeggen. Het lichamelijke energiestromen,dat voel ik alleen bij mijn TZ, de gedachtenfrequentie dus ook bij mijn soulmates. Beste Alicia, het is inderdaad een proces wat zich uitbreidt, je wordt steeds meer zuiver en dus heldervoelend ook. liefs(F.)

Antwoord 3
Alicia: Ja mijn trilling bij mijn ZV is veel sterker, vandaar ook mijn vraag. Bij mijn TZ heb ik ook trillingen als deze in de buurt is en ik voel mijn twin ook bijna de gehele dag (twin is momenteel vermoeid)Ik ben nu een jaar verder en heb sinds kort mijn ZV ontmoet. Ik was mij er meteen al van bewust dat het mijn ZV was (Zie bovenstaande). Zielsverwanten komen in allerlei vormen en schijnt dat een zielsverwant zelfs de plaats van een twin kan innemen. Ik ben dan ook niet erg gerust dat daarom ook momenteel de trilling tussen mij en mijn ZV sterker is. Ik kan verder ook enkel bedenken dat ik na dit jaar enorm ben gegroeid en dat dit ook een stukje van mijn transformatieproces hoort.(Alicia S.)

Antwoord 4
Alicia S, gaat je tweelingziel nu niet enorm zenuwachtig worden,omdat jij je zielsverwant hebt ontmoet ? Ik bedoel energetisch,gaat hij nu trekken? Daar ben ik enorm benieuwd naar.(Onbekend)

Antwoord 5
Ik ben vandaag even naar een paranogst gebeld en die legde uit dat het energetisch veld met mijn zielsverwant vele malen sterker is dan bij mijn twin. De paragnost sluit daarom ook een relatie met mijn zielsverwant niet uit. Zeer goed mogelijk dat dit mijn vaste partner wordt omdat de gevoelens momenteel daar sterker voor zijn. Als een zielsverwant zo dicht bij een tweelingziel zit, dan mogen ze daar van mij wel een andere naam aangeven. Het is afwachten wat er gaat gebeuren. Mijn tweelingziel zit momenteel in een relatie en ik weet niet hoe deze gaat reageren omdat hij zelf telkens heeft gewenst dat ik een andere leuke man mag tegen komen. Mijn tz weet geeneens wat hij heeft gestuurd 😉 . Het energetisch veld zou ook meerdere malen kunnen veranderen. Houd jullie op de hoogte.(Alicia S.)

Antwoord 6
Wel heb je ooit al gedacht, dat je zielsverwant je tweelingziel is en omgekeerd, dit is toch wat ik echt aanvoel, misschien heb je je gevoelns hierover gewisseld!(Onbekend)

Antwoord 7
Zeer zeker heb ik hier al aan gedacht! Ik heb naar vijf verschillende paragnosten gebeld die iets over karmische relaties weten en bij allen werd mijn tz echt als tz weergegeven. Bij een enkel had ik met 2 zielsverwanten te maken. Daarom is het voor mij ook zeer verwarrend. Bij het ontmoeten van mijn zv was een “gewone” herkenning, bij tz was echt de bliksem ingeslagen. Mijn tz slikt anti depressiva en dit kan ook te maken hebben dat het gevoel niet zuiver genoeg is. Het energetisch veld is enkel sterker met mijn zv, dit staat los van het werkelijke gevoel. Gr.(Alicia)