Q0566. Loslaten?

Onbekend

Ik heb een relatie gehad met mijn ware jongen.het was liefde op het eerste gezicht van beide kanten. Ik zei wat hij dacht….. Nu is dat al 4 maanden voorbij, maar loslaten kan ik het niet. Ik voel me niet compleet zonder hem. Inmiddels weet ik dat hij mijn zielsverwant is. Beiden zijn we ook nog zeer intuitief. Contact blokt hij; kort gezegd: het ligt allemaal aan mij! toch wil ik voor hem vechten, maar hoe???? Loslaten of ???? Een leven zonder hem wil en kan ik niet. dit gevoel zal en kan ik nooit meer voor iemand hebben, maar hoe maak ik hem dat duidelijk?

Antwoord 1
De persoon die het dichtste bij je staat, wordt het meeste pijn gedaan. Je zielsverwant voelt zich verward door de gevoelens die hij heeft en ontkent deze. Het gemakkelijkste manier om te ontkennen is door de ander pijn te doen door b.v. de ontkennen dat hij iets voor je heeft gevoeld. Blijf vertrouwen op het gevoel wat je hebt gevoeld en laat je ZV in zijn waarde. Laat hem zelf achter komen wat hij voor jou heeft gevoeld, je kan hem hier niet in pushen. Op deze site vind je ook wat loslaten betekent. Blijf positief denken, anders duurt het proces enkel langer. Suc6!(Alicia S.)

Antwoord 2
Dank je wel Alice voor je reactie. Je hebt gelijk en ik heb het nu zo vaak gehoord: hoe meer hij van je houdt, hoe meer pijn hij je doet omdat ik het dichtste bij hem sta. Langzamerhand lukt het me beter om hem los le laten en vertrouwen te hebben dat het goed komt (ook al kan dat nu even niet) Maar het blijft moeilijk. Niet alleen voor mij, ook voor mijn zoontje (hooggevoelig). maar ik heb vertrouwen!(Onekend)