Q0564. Macht?

Onbekend

Als je vergevorderd bent; dwz je door veel eigen angsten hebt geworsteld en kapitein in tevreden zelfstandigheid bent geworden; als je helderziendheid kunt plaatsen en je zielslief soort van begrijpt, je je bewust bent van de liefdeskracht die in je zit en het belang, enorme liefde van samenkomen voelt …..dan moet je je een paar vragen stellen. 1. ben je bijzonderder dan iemand anders;nee iedereen heeft een zielslief; 2. waarvoor gebruik je die kracht? er zijn in het verleden mensen die deze kracht gingen gebruiken voor megalomane doeleinden; ze gingen manipuleren, egotrippen, versieren, powerkicken…afreageren… voelden zich machtiger dan iedereen. dat gaat soms onbewust… ik denk dat je , als je samengesmolten bent met je zielslief dat je dat risiko minder snel loopt, omdat de liefde zo duidelijk is, maar toch, we moeten vooral aan onszelf blijven werken.

Antwoord 1
Die kracht gebruikt jou,je bent een instrument in handen van. Tenminste als je bent samengesmolten met tweelingziel.Dan word je juist bescheidener.Ik kan mij niet voorstellen, na versmelting met twin, hoe ik ooit die kracht kan misbruiken,dat die kracht macht wordt .Wordt meteen vergolden/afgestraft.Twins corrigeren elkaar.(Onbekend)

Antwoord 2
mee eens! aan jezelf en aan je samen blijven werken want je voelt je wel bijzonder maar dan toch vnl. in liefde die je krijgt, en die je weer verder mag geven. merk wel eens dat ik heel lief benaderd wordt soms , daar sta ik dan gewoon versteld van, hoop dat ik dat zo mag blijven voelen en dat ik niet eigenwijs word. misbruiken van de kracht die Liefde is dat kan en mag niet..denk ook niet dat tweelingzielen dat willen , je bent dan toch al een heel eind in je ontwikkeling naar Liefde het lijkt me een beetje vreemd en kan het me haast niet voorstellen..want dan haal je jezelf en een ander weer naar beneden.(Onbekend)

Antwoord 3
Ja ik denk dat na de samensmelting, je verder wordt geleid a.h.w. Voordat de samensmelting heeft plaatsgevonden ben je misschien al uitvoerig getest als individu.Pas dan wordt de tweelingziel kans gegeven om samen te smelten.Het is een kostbaar kado wat heel zorgvuldig vantevoren gepland is, om verkeerd gebruik van zielskracht te voorkomen.(Onbekend)

Antwoord 4
Ja dat voel ik ook zo, dat je elkaar dan heel onbewust troost, het blijft pijnlijk je eigen/zijn imperfectie zo te voelen, te weten dat er iemnad meevoelt, maar ook dan weer liefde. een les die nooit af is, we worden nooit perfect, helemaal.(Onbekend)

Antwoord 5
Ik vond dit al zo’n rare ongepaste vraag en kon me er niets bij voorstellen, had toen geen idee uit welke koker dat zou moeten komen. En dan mag je idd spreken over “eng” (heeft mijn intuïtie me toch niet bedrogen), LIEFDE en ZUIVER zijn is niet eng! Lieve vraagsteller, blijf idd werken aan jezelf en blijf je eigen licht zoeken, wij zijn elkaar niet voor niets NU tegengekomen, wij zijn hier om LIEFDE te verspreiden, laat los je ego, please! Ik zal je al mijn liefde sturen en blijven sturen, net zolang als dat nodig is, wees niet bang, als je zuiver bent is er geen enkele reden om angst te hebben …(Onbekend)

Antwoord 6
Macht komt voort uit het ego. Liefde heeft geen behoefte aan macht. Liefde heeft genoeg aan zichzelf. Zolang je vanuit het hoofd leeft volg je ego dat dol is op macht. Als je vanuit jouw hart leeft neemt liefde gewoon over en zie je in hoe dwaas macht willen is.(Onbekend)