Q0563. Single of relatie?

Onbekend

Onbekend

Ik vraag me wel eens af, hebben “single” twins het moeilijker of gemakkelijker dan twins die in een relatie zitten? Als je “single” bent dan ben je voor je gevoel vrij om evt een relatie met je twin te beginnen, aan de andere kant is het extra frustrerend dan als dat niet mogelijk is als je twin wel gebonden is. Soms krijg ik de indruk dat “single” twins ook harder trekken aan hun andere helft dan andersom. Als je in een relatie zit en je ontmoet je twin, dan ga je soms twijfelen aan je relatie en als je dan ook nog een gezin hebt waarvoor je verantwoordelijk bent dan is dat extra moeilijk. Dan word je wel heel erg met e.e.a. geconfronteerd en moet je soms keuzes maken….. In alle gevallen geldt natuurlijk, volg je eigen pad en blijf dicht bij jezelf maar wie zou het zwaarder hebben?

Antwoord 1
Ik denk in alle gevallen even moeilijk.Ik ben single maar heb een gehuwde twin.Ik denk eerlijk gezegd dat hij harder aan mij trekt dan andersom,energetisch dan.Het ligt er ook aan of de alleenstaande twin makkelijk op zichzelf is,goed vrij kan zijn.Of al erg vrij is van zichzelf.(Onbekend)

Antwoord 2
sorry lieve twin voor het onbegrip,boosheid,het trekken, het is verdriet, en misschien is jouw verdriet nog wel veel groter.(Onbekend)

Antwoord 3
Single’s trekken harder. eenzaamheid is het ergst.(Onbekend)

Antwoord 4
Uiteindelijk weet ik het niet wie het zwaarder heeft, ik ben een vrije twin, en mijn zielslief heeft een relatie, en wil dat graag zo houden. Idd net als wat je zegt, ben je als vrije twin geneigd om harder eraan te trekken, met als gevolg dat je het vaak ook zwaarder maakt voor jezelf ( en je nabije omgeving). Aan de andere kant weet ik dat twin het er ook moeilijk mee heeft, al maken we allebei geen keuze om te stoppen met elkaar. Moet zeggen dat ik hier op dit moment wel heel dankbaar voor ben, ondanks de zwaarte van het omgaan met elkaar en het eeuwige gemis, vind ik het fijn dat we elkaar nooit echt opgegeven hebben!. Soms hebben we ruimte nodig om dingen op een rijtje te krijgen maar komen altijd weer terug bij elkaar. Als vrije twin vind ik het moeilijk om verder te leven, al is elke dag weer een nieuwe. Na het ontmoeten van mijn twin, ben ik nooit meer verliefd geweest, en diep in mijn hart wil ik ook geen ander meer, dat beangstigd me ook weleens, zo verschrikkelijk oud ben ik ook weer niet. Het idee dat ik de rest van mijn leven alleen door zal brengen maakt soms ook dat ik te hard aan hem trek, ik heb er lang over gedaan om hem in zekere zin los te laten. In mijn beleving kon (en kan)ik het niet geloven dat als 2 mensen zoveel van elkaar houden, niet voor elkaar kunnen kiezen. Ik respecteer zijn keuzes om voor zijn kinderen en vriendin te kiezen, ik heb de afgelopen een hoop geleerd over loslaten en houden van. dat had ik niet willen missen, al is de eenzaamheid soms verschrikkelijk en de durende strijd tussen ego en liefde ook!!. Ik probeer te vertrouwen op een hoger plan, en alles los te laten om van mijzelf te houden zoals hij dat doet. Hij is en blijft daarin mijn ultieme spiegel, en ondanks het feit dat ik nu hier op 1ste kerstdag alleen zit, gun ik het hem dat hij het fijn en gezellig heeft met zijn vriendin en kinderen. Ik weet dat we elkaar missen en hoeveel hij van mij houdt en dat is goed genoeg voor dit moment!!!. Tsja wie heeft het zwaarder?……..ik weet het niet, ieder zijn eigen pad in de zielsliefde…liefs(Onbekend)

Antwoord 5
Toen ik mijn tweelingziel voor het eerst ontmoette,was hij bijna getrouwd,twee kinderen.Ik was alleenstaande moeder.Vlak voor zijn huwelijk ging hij op vakantie,een vakantiefoto met een belangrijke boodschap over ons.Daarna de ontmoeting vanwege die boodschap.Daarna een soort afscheidsbericht op internet.Daarna had hij drie kinderen en is hij verhuisd.Ik woonde weer alleen,zonder kinderen.Daarna op zijn twitter een foto met twee kinderen,eentje lijkt op hem de ander op mij.We staan op schilderijen van anderhalve eeuw geleden (is bevestigd door medium) waarin een boodschap voor ons volgende leven (dus het leven ná dit leven!).Dat was dus ons vorige leven samen.Ons leven wordt geregeerd door tekens en symbolen.Zelfs over levens heen! En al die tijd trekken we alleen energetisch aan elkaar,maar naar mijn idee is dat beurtelings, dan hij iets meer en dan ik weer iets meer.Voor mijn gevoel hoor,ik weet het ook niet.Maar ik denk dat het fify-fifty is.We proberen elkaar te! ontzien,te verlichten.We hebben het allebei even zwaar soms, en dan weer hebben we het allebei even licht.We blijven ons wel ontwikkelen,dat is het belangrijkste.(Onbekend)

Antwoord 6
Ja,single of in relatie, blijf dicht bij jezelf dat is denk het allerbelangrijkste in deze.En ook het gemakkelijkste om scheidende factoren aan te kunnen.Of om daar soepel mee om te gaan.Ik ben wel eens in de veronderstelling, dat ik de tweelingziel niet zoek,maar heimwee heb naar de intensiteit die met het samenzijn met tweelingziel gepaard gaat.Dat al je chakra’s open gaan,dat je zo vanuit je tenen leeft,en dat dat allemaal vanzelf gaat,dat is met geen pen te beschrijven.Ik voel ook wel eens,dat mijn twin heeft mij persoonlijk niet nodig heeft, maar dat hij verlangen heeft naar de twin-intensiteit.En dan, vanuit dat verlangen, trekt hij.Of trek ik.Eén van ons is getrouwd,de ander single.(Onbekend)

Antwoord 7
Ik heb steeds vaker een toekomstbeeld van mijn tweelingziel en ik als circuit voor kosmische energie,mannelijke pool en vrouwelijke pool.Daarvoor moeten we:1 elkaar loslaten, 2 onthechten van alles en iedereen (ik ga in een sneller tempo dan hij) en 3 een permanent circuit vormen voor kosmische eenheid.Het is geen relatie op menselijke grond,het is een circuit,zo zie ik het.Maar je zal het aan de buitenkant er niet aan af zien hoor,we gaan niet in een witte jurk en Jezus-nikes lopen,oh nee! Ik ben intuïtiever en “weet” het al, neem meer risico, hij gaat voor zekerheid.Door de vele levens hebben wij al het voorwerk gedaan en is de band zeldzaam hecht geworden. (Onbekend)

Antwoord 8
Single twins hebben het makkelijker.Je kunt gemakkelijk dingen overdenken,hoeft niet de godganse dag de schijn op te houden (doodvermoeiend), en de twin is er toch wel dus nooit echt alleen.Ook nooit meer echt vrij.Maar dat moet een tweede natuur zijn.Af en toe heb ik behoefte om extra hard te trekken,als mijn getrouwde twin TE gewend raakt aan de huidige status quo, dan deel ik een gevoelige tik uit,gooi de knuppel in het hoenderhok.Via zijn echtgenote, want dat is de kortste weg van A naar B.Dat intensiveert het energetische contact tussen ons.(Onbekend)

Antwoord 9
Als die “trekveer” begint te spannen dan maakt het niet uit of je single of in een relatie bent..je wilt bij elkaar zijn.(Onbekend)

Antwoord 10
Beiden hebben het even zwaar, enkel de processen zijn anders. Beiden helften zitten in een transformatieproces. Enkel degene die gebonden is, dient nog een levensles te leren van diens partner. Vaak heeft de gebonden persoon last van verlatingsangst. Het gaat erom in hoeverre deze gaat om bij zijn/haar twin aanwezig te zijn. Bij vrijgezelle twin gaat het juist om het geduld. Hoe jaloers is deze op de gebonden twin? De vrijgezelle twin blijft vaak verward achter en blijven juist stilstaan omdat zij letterlijk wachten op hun twin. Ieder heeft zijn pad die bewandelt moet worden, voor de 1 lijkt dit moeilijker dan de ander, maar vergeet ook niet dat we allemaal verschillend zijn door het verschillende leven dat wij achter de rug hebben.(Alicia S.)

Antwoord 11
Ja dat wachten, en geduld, je wordt er simpel van. De twin die niet kan/wil en die maar niet komt, maar die ik toch echt wel nodig heb ook als persoon. Hoe lang blijf je ‘alleen’? tot in de eeuwigheid en mag je dan die ander omarmen? mijn twin laat niets van zich horen, ook niet met kerst ed. terwijl dat makkelijk had gekund..hoe dat gevoeld heeft als single?kl… ben niet afhankelijk meer maar ben verdrietig dat mijn twin zo weinig durft/mag, ik weet het niet hoor.Voel me weer in de steek gelaten,een bekend gevoel van vroeger/vorig leven,onmacht van twin. Waarom zou je afstand krijgen? Omdat er omstandigheden zijn waar twin niet doorheen durft te breken..ja dan voel ik me alleen, in de kou..heb diep van binnen de hele kerst gehuild..lieve grtjs(Onbekend)

Antwoord 12
Antwoord 10: Ja dat is interessant:De vrijgezelle twin blijft vaak verward achter en blijven juist stilstaan omdat zij letterlijk wachten op hun twin.Ik heb dat ook,soms heb ik het gevoel dat ik blijf stilstaan in mijn ontwikkeling.Maar ik weet ook dat ik in het laatste leven zit en alle lessen heb geleerd die ik heb moeten leren.Dus misschien daarom dat stilstaan en wachten.Als je niets meer hoeft te leren dan is het wachten geblazen, het is niet anders. (Onbekend)

Antwoord 13
volgens mij blijf je je hele leven leren, wanneer ben je klaar? misschien klaar voor je twin maar dan nog zul je dingen tegen blijven komen die nog niet af zijn..ik blijf me ontwikkelen hoewel ik wel eens wat zit te wachten’, daar ontkomje niet aan alsje zit te dagdromen over je lief. probeer zo veel mogelijk te werken aan mijn leven, mijn doel, mijn poging om anderen op weg te helpen ,een stukje bewuster te worden, dus nee niet teveel wachten , maar werken aan jezelf en je wereld om je heen.(Onbekend)

Antwoord 14
Aan antwoord 8: Het is niet de bedoeling dat je als het ware het contact “opeist”. Je kan hier je eigen ruiten mee in gooien. In het TP gaat het er o.a. om dat je ander de ruimte geeft. De partner gaat zich hierdoor ook enkel zich meer hechten aan je twin en je twin denkt wat hij met zo’n “veeleisend persoon” aanmoet. Op deze manier maak je het TranformatieProces enkel langer! Aan antwoord 12: Hoe weet je of je al je lessen hebt geleerd? Heb je alles verwerkt in je leven? Heb je je verleden geaccepteerd en vergeef je de personen die “onrust” in je verleden hebben veroorzaakt? Met stilstaan en wachten bedoel ik dat men jankend; vol onbegrip aan hun twin denken en gaan trekken. (Geloof me dat iedereen dit ook heeft gehad) Het belangrijkste is dat men zijn/haar leven leidt als voor het ontmoeten van de twin, wetende dat op het einde van het pad je twin weer ontmoet.(Alicia S.)

Antwoord 15
mooi gezegd Alicia , ik denk ook dat het zo werkt, je leven leven en sterk worden/zijn, niet meer mee laten slepen door emoties, ik begin het te leren, dat voelt steeds beter, je gevoel blijven volgen en niet meer trekken, hoewel ik soms nog even terugval.(Onbekend)

Antwoord 16
Ja dat ik alle lessen heb geleerd word mij bevestigd door anderen,en die zien mijn proces van nabij.Onthechten, dat is wat ik aan het doen ben.Toen de onthechting begon,een paar maanden na ontmoeting met tweelingziel,kwam ook de kundalini energie spontaan vrij.En die komt pas spontaan vrij als je aan alle aardse pleziertjes geen behoefte meer hebt.Het is toch een soort examen doen.(Onbekend)

Antwoord 17
Antwoord 14 Ja Alicia je hebt gelijk. Ik ben degene van de knuppel in het hoenderhok.Ik heb behoefte aan wrijfpunten,lijkt het wel.Ik doe het ook maar 1 keer per jaar.Weet je ,ondanks mijn werk enzo, ik zit me rot te vervelen,totdat mijn tweelingzieleman eens een keer een Satori-ervaring krijgt……Overigens geloof ik wel een beetje dat alles al vantevoren getimed is,zo is het tot nu toe gegaan als ik alles chronologisch op een rijtje zet.Dus of dat transformatieproces dan echt langer duurt? Of lijkt dat maar zo? Mijn gevoel zegt dat alles exact op tijd gebeurt.(Onbekend)

Antwoord 18
Er wordt gezegd dat de tijd dat je samenkomt met je twin al is uitgestippeld. Waarom wordt er dan zoveel geklaagt dat men denkt dat zij niet samen komen met de twin? Het lot kent geen tijd. Het lot bepaald of jij genoeg aan je angsten hebt gewerkt en geeft je dan een “cadeautje”. Bij iedere vooruitgang krijg je een teken van het lot over je zielsliefde. Dit geeft ook ons de kracht om door te gaan. Je twin gaat ook geleidelijk met jou vooruit. Vergelijk het met het maken van huiswerk. Als jij je huiswerk niet maak, dan krijg je ook geen schouderklopje! Je eigen transformatieproces kan je dus wel degelijk trager laten verlopen, enkel niet sneller. Ik ging vrij snel dat ik met mijn planning nog Keulen en Aken op 1 dag had kunnen bouwen ;-)Hoe sterker men blijft en het ego snel wegstuurt.. hoe meer babystapjes wij vooruit mogen gaan….en worden wij uiteindelijk beloond!(Onbekend)

Antwoord 19
Antwoord 18: Waarom wordt dan zoveel geklaagd dat men denkt dat zij niet samen komen met de twin,vraag je. Ik denk: omdat we de natuurprocessen,of de lotsbestemming,niet vertrouwen.Misschien te herleiden tot gebrek aan zelfvertrouwen. Mischien omdat we in de huidige opvoeding en maatschappij worden beinvloed door een overmaat aan linkerhersenhelft-denken.Dat alles eerst berekend,gecalculeerd,uitgetekend,zwart-op-wit gezet enz,moet worden.Onze huidige wereld is grotendeels gebaseerd op de linkerhersenhelft.(Onbekend)