Q0562. Is hij mijn soulmate?

Onbekend

Is hij mijn soulmate? En kunnen wij dan ook een toekomst ervan maken? Wie heeft een toekomst met zijn soulmate?! message: Ik kende hem via mijn ex vriend wij hadden elkaar 3 keer gezien.. hij vond mij wel al heel leuk en ik hem ook wel maar meer was er nog niet. Toen het uitging met mijn ex vriend had hij (mijn soulmate?) mij opgezocht en tot veel gesprekken beleken wij elkaar super leuk te vinden.. Bij de eerste ontmoeting eergisteren 20-12-2010 was het meteen ook raak toen we elkaar zagen! We knuffelden elkaar en het voelde meteen heel goed en ik kon compleet mezelf zijn en hij ook, maar toen we steeds heftiger met elkaar bezig waren bij mijn huis voelde ik een liefdesorgasme zonder dat wij sex hadden door mijn hele lichaam heengaan.. Ik heb dit nog nooit ervaren! Dit was voor hem ook zijn eerste relatie en zelfs hij was nog nooit zo erg verliefd geweest en voelde precies hetzelfde als ik voor hem voelde.. Zelf zijn wij wel erg jong.. ik ben 17 jaar en hij is 18 jaar. Maar ik ben wel beetje bang over dit hele gedoe.. ik heb het idee dat ik voor altijd bij hem wil zijn en hij voelt hetzelfde.. kunnen we dat er dan ook echt ervan gaan maken?!

Antwoord 1
Als je dit voor hem voelt, zou ik zeggen ga er voor, een soulmate is fijn en vertrouwd, geniet ervan is wel wat anders dan een tweelingziel(Onbekend)

Antwoord 2
Soulmate of niet, vind je het belangrijk om te weten? Geniet van het verliefde gevoel, dat fijne warme speciale wat je met elkaar hebt. Uiteindelijk is iedereen met wie je een relatie aangaat op 1 of andere manier een soulmate van je. Wat jij wilt weten is denk ik of dat nou die ene speciale is waar we het hier met z’n allen over hebben. Meestal kom je die pas tegen op latere leeftijd, na je 40e ofzo, en weet je ook direct “dit gaat nooit meer over”. En ik kan je zeggen, dat die gevoelens die jij beschrijft dan nog 100 keer sterker zijn, alleen is het allemaal wat gecompliceerder dan omdat de meesten al een “leven” hebben, verantwoordelijkheden hebben waardoor je gedwongen wordt nog eens heel kritisch naar jezelf te kijken. Als jij je leven leeft naar je hart dan komt het vast allemaal goed, met of zonder een twin want die kom je niet in elk leven tegen. Liefs (Onbekend)

Reactie
Heel erg bedankt.(Onbekend)

Antwoord 3
Antwoord 2:Vindt je het belangrijk om te weten? Als de vraagsteller het niet belangrijk vindt om te weten of diegene een soulmate is of niet, dan was het toch niet gevraagd?(Onbekend)

Antwoord 4
Even een reactie op antwoord 2, ik ben mijn twin ook tegen gekomen op me 13de en ben nu 22, dus het wil niks zeggen dat het na je 40ste pas gebeurd. Luister eerlijk naar je gevoel, jij alleen weet het antwoord. 🙂 Lieve groetjes(Onbekend)

Antwoord 5
Mijn twin is 16 en we hebben elkaar afgelopen zomer ontmoet. Zo jong je tweelingziel ontmoeten kan beslist. Ik vraag me alleen al maanden af wat de bedoeling is van het ontmoeten van je twin op ZO’N jonge leeftijd. Voor mijzelf is de boodschap wel duidelijk, maar is het niet te zwaar om tijdens je puberteit ook nog eens je twin te ontmoeten? Aan antwoord 4: hoe heb jij dat ervaren? Jij was helemaal extreem jong. Zit zo’n tweelingziel je juist niet in de weg tijdens je puberteit? Ik heb zo vreselijk te doen met mijn lieve twin dat hij dit nu al mee moet maken. Het doet me enorm verdriet en ik kan/mag hem niet helpen.(L.)

Antwoord 6
Antwd op vraag 6 van mevr.4 (E) Ik kwam me twin tegen op me 13, maar nooit in de gaten dat het me Twin was, hallo ik was 13! hij twee jaar ouder 🙂 Ik heb toen wel een bijzonder gevoel gehad op dat moment, heel helder,net of we nooit bij elkaar vandaan waren geweest en heel vertrouwd en wij twee tegen de rest van de wereld. Dat gevoel kan ik nu beter beschrijven ben nu 22 ;)Ik heb ook altijd de ingeving/gevoel gehad Jou moet ik niet vergeten, dr is iets met jou,iets bijzonders! Was heel nieuwsgierig naar hem, maar ook heel bang. Ik was erop dat moment niet klaar voor, het was nog niet het moment, me ziel moest eerst groeien en ik moest eerst rijpen sterken. Nu als ik terug kijk en kijk naar binnen, is dat inderdaad zo. In mijn puberteit stond me twin niet echt in de weg ofzo, geen ‘last’van gehad zegmaar 🙂 ik moest mezelf eerst grondig ontwikkelen. wel op me 16 weet ik nog, dat ik hem ook weer tegen kwam, hij zat bij mij op school weer hetzelfde gevoel, compleet, dat ik dingen van hem wist dat ie zowieso! 2jaar ouder als mij, wat voor auto hij reed, van dat soort dingen. En 22 rond die leeftijd zou ik met hem echt in contact komen. En idd! Hij was 22 en toen kwam ik met hem contact 🙂 Ik dacht meteen terug aan dat moment op school alles viel op zn plek en me mond viel open! net of het allemaal ‘ingepland’ is daar boven. voor vragen mag je me altijd mailen anderen ook hoor 😉 Veel liefde en kracht toegewenst! Lieve groetjes(E.)

Antwoord 7
Hoi E. van antwoord 4 en 6. Zou graag met je in contact willen komen. liefs(L.)Het email adres van L. is bekend bij de readctie.