Q0560. Kerstkaart twin feestdagen?

Onbekend

Ik zit met een twijfel om me Twin een kerstkaart te sturen, hij heeft een vriendin. In het begin heeft het heel lang geduurd voordat ik spontaan met hem een praatje durfde te maken, nu gaat het steeds relaxter 🙂 Als ik hem zie dan begroet ik hem en is ie blij en is ie lief tegen mij,ik straal als een ster en voel me zo gelukkig! Net dat ene puzzelstukje vult ie aan. Maar ik twijfel dus omdat ik hem niet zoveel wil ‘voeden’ dus sta een beetje op een kruispunt met wel of niet? En misschien doe ik wel veel te moeilijk over een klein iets, Heeft iemand een goede tip? liefst voor kerst nog 😉 Bedank en lieve groetjes.

Antwoord 1
Ik zou het liefste ook mijn twin een kerstkaart sturen. Kaartje is al geschreven en zit in mijn tas. Mijn twin heeft een vrouw en ik ga niet het kaartje bij hem in de bus doen, ook al heb ik het met een nickname ondertekent. Normaal als ik “post” heb, dan leg ik dat op een speciale plek neer waar hij komt. Een kerstkaart is in dit geval persoonlijker en ik wil niet dat iemand anders het kaartje in bezit krijgt. Vorige jaar had ik het kaartje op zijn werk afgegeven, maar daar hield hij niet van. Ik zou je twin d.m.v. een berichtje laten weten dat je een kaart hebt die je graag wilt geven. Het beste is om helemaal niks te geven. Als zijn vriendin er achter komt, ben je verder van huis. Je kan altijd in gedachten een kerstgroet naar hem sturen. Aangezien jullie contact zou ik het hem voorleggen dat je een kaart hebt die je graag zou willen geven. Als je afspreekt kun je deze laten zien en terug mee naar huis toe nemen. Je bent er dan zeker van dat je twin deze heeft gezien en zijn vriendin hier niet achter komt. Volg je gevoel…en niet je ego…. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 2
Ja als zijn vriendin weet dat hij jou kent en zo af en toe spreekt dan kan een kaartje toch geen kwaad..gewoon doen, je maakt de ander er toch blij mee.(Onbekend)

Antwoord 3
Kijk een grote bos rode rozen is wat overdreven maar een klein kaartje of id..Hoop zelf ook wat te krijgen van mijn twin maar ja vorig jaar niets, ben benieuwd of het nu wel wat wordt, heb eigenlijk bij alle bijzondere dagen weinig gehoord van twin.Ik geef de hoop niet op.Stuur een berichtje, een telefoontje of een kaartje..heb ik ook gedaan..lieve groetjes(Onbekend)

Antwoord 4
Lekker sturen die kaart, zonder verwachtingen……. binnen het kader van kerstgedachten.(Onbekend)

Antwoord 5
Er zijn verschillende redenen om mensen een kerstkaart te sturen, omdat ze het nodig hebben, uit gewoonte, kerstgedachte, om te laten weten dat je ze niet vergeten bent enz.. Denk goed na wat jouw reden is om je twin een kaart te willen sturen. Ik kan alleen voor mezelf spreken maar als ik twin een kaart zou willen sturen terwijl wij verder geen contact hebben, zou dat met ego te maken hebben. Omdat IK graag wil dat hij weet dat IK aan hem denk, nou dat weet hij zonder kerstkaart ook wel…. denk dat mijn twin op tilt zou slaan als ik hem een kaart zou sturen haha. Hou ook rekening met de situatie, jouw twin heeft een vriendin zeg je, breng hem dan niet onnodig in verlegenheid. succes met je beslissing(Forever)

Reactie
Jeetje hey wat lief allemaal deze berichten! en nog voor kerst, waar ik om vroeg 🙂 dankjulliewel hoor! Hier heb ik veel aan. Heb dan het gevoel of ik van boven weer wat word geholpen. Wat zijn we toch geluksvogels af en toe. Ik heb het kaartje naast me liggen, geschreven en wel, hoef hem alleen maar te versturen. Dat ga ik ook doen en heb er verder geen verwachtingen van, het gaat om de boodschap en die is goed van mijn kant naar hem toe. Bedankt nogmaals en heel veel kracht en liefde toegewenst 🙂 (Onbekend)

Antwoord 6
Kerst what the heck… we hebben er nix over te zeggen; het weer is de baas. ga maar mee anders ga je onder(Onbekend)
Antwoord 7 En dan heb je weer geen kaartje gehad,niets wat blijkt dat hij ook zo met jou bezig is, jammer, er is wel heel weinig aards contact zo..trekken..ik trek me er niets meer van aan..grtjs (Onbekend)