Q0558. Contact?

Onbekend

Er is alweer een heel jaar voorbij, waarin zielslief en ik geen aards contact hadden. ondertussen voel ik hem zo duidelijk dat t bijna niet uit te houden is. ik wou dat hij gewoon even zou bellen; een paar seconden zou al genoeg zijn; gewoon even contact, of iets persoonlijks zou doen, gewoon iets kleins, wetende dat dat nu genoeg zou zijn , voor dit moment.

Antwoord 1
Wat maakt dat je het zelf niet doet?? ga ervoor!(Onbekend)

Antwoord 2
Dat wil mijn zielslief niet.(Onbekend)

Antwoord 3
Aan antwoord 2, hoe weet je dat? vul het niet in voor die ander , misschien is daar wel wat veranderd, en wil zij/hij het wel.(Onbekend)

Antwoord 4
Hebt gelijk, moet t niet voor de ander invullen.(Onbekend)

Antwoord 5
Veronderstellen dat er misschien wel iets veranderd is, is heel gevaarlijk. Heb het zelf ondervonden en ik kan je zeggen, daar kun je hele grote misverstanden door krijgen en heel verdrietig van worden….. Als die ander contact wil, en hij/zij weet dat jij dat ook wil, dan komt dat vanzelf als de tijd daar is. En voor de vraagsteller, lijkt me idd heel moeilijk voor je, ik moet er niet aan denken …. sterkte en liefs(Forever)

Antwoord 6
Handel nooit uit je angst. Als je twin geen contact met je wilt, dan beduidt dit dat hij/zij nog niet de twin gevoelens accepteert. Gun de ander de rust om er achter te komen wat deze gevoelens zijn. Dit is uiteraard niet mis. Ik miste mijn twin ook enorm veel en ik heb gewoon letterlijk gevraagd of hij a.u.b. maar “iets” van zich kon laten horen. Heel opmerkelijk gebeurde dit dan ook. Vergeet niet dat je twin altijd in je hart zit. Als jij aan je twin denkt, dan kun je er zeker van zijn dat je twin ook aan jou denkt. Je krijgt vanzelf signalen als je hier voor open staat. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 7
Hee Alicia, lekker voor mijn twin , als je weet hoe vaak ik aan mijn twin denk..en dat is wederzijds? toch wel heerlijk(Onbekend)

Antwoord 8
Ja, je kunt hem gewoon vragen of hij zich wat meer kenbaar wil maken. Heb vertrouwen dat dit dan ook gebeurt…Ik spreek uit ervaring. Vanmorgen nog; ik denk aan hem en bedenk me dat we elkaar al best lang niet meer gehoord of gezien hebben, en patsboem; daar komt exact dezelfde auto de hoek omzeilen als hij heeft. Is een niet veel voorkomende auto trouwens. Bij de supermarkt is het bedrag wat ik moet betalen precies de cijfers van zijn geboortedatum. Ik keek volgens mij opeens wel erg gelukkig toen de caissiere het bedrag noemde…. Weet je, je moet ervoor open staan en oog hebben voor de ogenschijnlijk normale dingen om je heen, Dan zie het de tekens opeens overal.(Onbekend)

Antwoord 9
Alicia, het klopt wat je zegt bij antwoord 6, alleen jij zegt dat je er zeker van kunt zijn dat wanneer je aan je twin denkt dat hij ook aan jou denkt. J.. is nog lang niet toe aan het accepteren van deze gevoelens als hij uberhaupt al weet WAT hij voelt. Hoe kan hij dan net zo vaak aan mij denken als ik aan hem? Ik denk elke dag, elk uur aan mijn lieve twin en mis hem bij tijd en wijle vreselijk. Als hij net zo vaak aan mij denkt als ik aan hem dan heeft hij het NOG zwaarder dan ik dacht. Bedoel jij misschien dat de tekens die je kunt zien afkomstig van hem zijn omdat hij bewust met mij bezig is? Ik ging er altijd van uit dat het universum me dat stuurde om me moed in te blijven spreken. Ben heel benieuwd naar je zienswijze hierop. Liefs(L.)

Antwoord 10
Tekens kunnen ook een wegwijzer zijn, een vraag stellen en d.m.v. tekens helpt het universum je ..moet je wel willen luisteren.(Onbekend)

Antwoord 11
Beste l, m en alicia ik denk, voel dat t beide is. dat t universum je samenbrengt, stuurt, corrigeert; en dat de ontwikkeling van de twins, hoe snel het gaat, in handen van de twins is…je houdt samen die energie in stand; ik voel ook dat ik niet moet loslaten maar plegen, wel vrij maar niet meer loslaten…(Onbekend)

Antwoord 12
Aan antwoord 11: Ik snap niet helemaal wat je bedoelt met plegen. Wil je je nog eens nader uitleggen? En dan wil ik nog graag mijn frustratie kwijt over het feit dat ik maar zo weinig tekens zie. Getallen reeksen zijn eigenlijk de enige tekens die ik zo opmerk. Wel enkele weken geleden in 1 week 2 vrachtwagens; de ene met zijn woonplaats, de 2e enkele dagen later met zijn achternaam. Ik dacht dat dat tekens waren om mij te vertellen dat hij mijn twin is. Maar daar ben ik allang 100% van overtuigd. Ik stel genoeg vragen, maar zie weinig tekens. Soms als ik in mezelf loop te praten, mezelf een vraag stel, mezelf iets afvraag, dan vertel ik mezelf soms het antwoord. Maar dan nog denk ik: dit verzin je zelf ter plekke. Ik denk namelijk dat ik het niet kan. Dat er ook weinig komt omdat (voor degene die heeft opgelet) mijn twin nog ZO jong is, dat het waarschijnlijk nog niet zo heftig gaat, omdat hij er ogenschijnlijk TOTAAL NIET mee bezig is. Dat is mijn grootste worstel! ing van dit moment. Ik mis hem soms zo vreselijk dat ik zo graag wil dat hij WEET dat ik zijn twin ben, maar ben bang dat ik nog jaren zo moet doorklungelen. En dat maakt me bij tijd en wijle enorm verdrietig.(L.)

Antwoord 13
Beste l, missen is rot, vind ik ook kl.. mediteer je ook? helpt echt, je eigen ontw. en in ons geval ook ander contact; je voelt elkaar steeds sterker erdoor. we hebben elkaar wel eerst een paar jaar , en nog steeds, losgelaten; we zijn er nog niet maar soms zijn we er al wel…succes(Onbekend)

Antwoord 14
Hoi L, ik denk dat de beantwoorder van antw 11 bedoelt dat hij/zij niet langer passief in het proces zit (is volgens mij wat anders dan loslaten) maar nu actief deelneemt aan het transformatieproces, zich er van bewust is dat je het samen moet doen als je verder wilt komen. Het is idd zo dat je dan een ander soort van contact krijgt, heel mooi, andere dimensie ook weer. Zeker als je er beiden van bewust bent en het van elkaar weet, je kunt elkaar ook “oproepen” als je beiden je antenne uit hebt en dat is wel grappig want ik heb bijna altijd mijn antenne uit en dan komt twin soms zomaar op onverwachte momenten binnenvallen, heel gaaf. Liefs van mij.(Onbekend)