Q0556. Verwarring en groei?

Onbekend

lieve lotgenoten/zielsgelukkigen..een tijdje geleden ontstond er verwarring hier op de site door zelfde gevoelens,parallelle gebeurtenissen, ook nu merk ik dat weer en dat kost mij enorm veel energie, er worden dingen gezegd alsof ik ze gezegd/geschreven heb,onbedoeld waarschijnlijk maar het haalt me naar beneden want sommige dingen ervaar ik nu anders, wel geweest hoor maar ben nu zo ver dat ik op mijn innerlijk kompas moet gaan varen, mijn eigen weg moet volgen..hoop dat het universum mij en mijn Liefje helpt..dat hoop ik zo..een sprong in het diepe maar ik spring wel omdat ik niet anders kan omdat ik wil groeien en het liefst naar onze hereniging met als gezamenlijke taak… heb heel veel aan deze site gehad maar neem nu afscheid, dit bevordert mijn groei niet meer, jammer lieve…dat ik hier niet meer reageer,moet de tijd nu beter gaan invullen, mijn droom uitwerken,terug naar mezelf, mediteren i.p.v. me verbazen over ‘mijn’ uitspraken/gedichten die niet van mij zijn want het stagneert me en jou ook misschien…lief altijd ben je bij me, altijd hou ik van je..mis je..Liefs

Antwoord 1
Ik heb respect voor je, succes met je innerlijke reis!! een virtuele knuffel van iemand die je echt niet kent.(Onbekend)

Antwoord 2
Probeer het los te laten of een bericht van je twin is of niet, ik weet het gemakkelijk gezegd, maar toch! Als het om de emoties gaat, dan is dat voor bijna alle twins herkenbaar, de één is wat verder in zijn ontwikkeling dan de ander maar meestal gaat het ook met ups en downs. Vandaag kan ik alles relativeren en morgen kan ik weer down zijn, daarom vind je ook telkens wel een tekst die op jou slaat zo werkt dat nou eenmaal. En als het zoals bij ons (jou en mij), wel heel erg synchroon loopt variërend van blauwe ogen bij de deur tot ego en zielsvertrouwen en noem maar op, dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan. Want wie wil er nou niet van zijn ontkennende twin lieve berichten lezen….. Maar als het je lukt om het los te laten, dan kun je hier ook heel veel herkenning en steun vinden en dan is het niet eens zo belangrijk meer wie dat nou schreef. Lieve meid, je bent al zover, blijf heeeel dicht bij jezelf, als het voorbestemd is dan komt het op een mome! nt dat je het totaal niet meer verwacht omdat je het hebt losgelaten. Heb nog een tip voor je, google eens op spiegelogie van Willem de Ridder, ik heb die gesproken CD gehoord en is erg goed om te relativeren, lachen ook, daar kun je weer een hele poos op vooruit. Liefs(Forever)

Antwoord 3
Er worden soms antwoorden gecombineerd, lijkt het wel, of half gekopieerd…. dat is niet ok, mensen leggen hun ziel hier neer; daar mag je niet je ‘eigen draai’aan geven, maar then again. ben wel blij dat deze mensen de moeite nemen en de kracht hebben om antwoorden te plaatsen. soms lijken antwoorden op elkaar, maar voel je of t wel/niet jouw zielslief betreft, maakt niet uit. het is fijn je onafhankelijk te kunnen uiten. er zijn mensen wellicht in ongeveer hetzelfde stadium van de zielsliefdeontw.trap, daarom lijken ze msschn op jouw antwoorden. soms geeft zo’n antwoord je ook weer een nieuw inzicht.(Onbekend)

Antwoord 4
En ja daar was ze weer(ik ben de ‘vraagsteller’, want ik lees jullie antwoorden toch(hoezo verslaafd aan de zielsliefde?)..dus betrapt, en weer een reactie..mijn ontwikkeling is zo ver dat ik voor die liefde ga en gekozen heb en wat ik hier lees is dat zoveel mensen bang zijn om los te laten, los te komen van oude situaties, wat ik herken en ook heel lang heb gedaan hoor. maar nu haalt me dat naar beneden..vandaar, ik zit in mijn hart heel vaak te roepen tegen iedereen haha; ‘kom op mensen kies en ga voor deze Liefde, hak knopen door, want dit heeft de wereld nodig’..maar deze site is prima om te groeien, om te spiegelen lieve forever en alle andere mede zielsgelukkigen..groetjes..liefs(Onbekend)