Q0555. Relatie? Werkt dat wel?

Onbekend

Velen hier hebben de wens om met hun TZ samen door het leven te mogen gaan. Wat je ook kunt lezen is dat de contacten tussen tweelingzielen allesbehalve soepel verlopen. Ben hier nog niet 1 TZ tegengekomen volgens mij die een bevredigende relatie heeft met zijn of haar andere helft. Waarom denk je dat het jullie wel zal lukken? Zou dat in de praktijk wel werken, samen met je TZ in een relatie en/of onder 1 dak wonen?

Antwoord 1
Wij hebben maar één wens, bij elkaar zijn, ongestoord, en dat is waar de problemen tussen ons ook door ontstaan, verder hebben wij alleen maar Liefde voor elkaar, elke ontmoeting is er één van Liefde. we zijn elkaar en we begrijpen elkaar volkomen..de obstakels voor ons zijn de partners, de verplichtingen. maar komen doen we er , dat is wat ik heel sterk voel en waarvan ik ook weet dat het bedoeld is om samen verder te gaan om op die manier onze krachten te bundelen..hoe ik het weet, het is door het universum bevestigd dat ik het goed voel.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik en mijn twin zijn nog maar net verenigd. We hebben plannen op een toekomst op te bouwen. Wat ik hier veel lees, dat het verlangen vaak ondraaglijk is maar wordt vergeten dat dit verlangen weinig te maken heeft met het hart. Wat ik heb geleerd om eerst weer volledig bij mezelf te zijn. Bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling, mijn eigen leven opbouwen, gelukkig te zijn buiten mijn twin. Daarna zijn er gesprekken geweest met mijn twin, zo zijn we weer langaam naar elkaar toegegroeid. Beiden waren rein van ons verleden.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik denk ook dat het bij ons zou werken, bij elkaar zijn, ongestoord, “vrij” zijn, dat voelt goed, dat komt ook goed, ooit als het onze tijd is…..tot dan, love you!(Onbekend)

Antwoord 4
Ja dat zou wel gaan,mits helemaal vrij van onderlinge spanningen.(Onbekend)

Antwoord 5
ja beiden moeten schoon zijn van verleden, angsten en helemaal voor elkaar willen gaan, dan werkt het..ik ben hard op weg. mijn verlangen, mijn Liefde brengt me om daar mijn wil in te gebruiken en die Liefde mag ik voor mezelf voelen en dus ook voor mijn liefste Twin..het universum heeft nix aan een beetje..we moeten ervoor willen gaan, voor elkaar en dáárna voor iedereen om ons heen anders doen we onszelf tekort. wil je die Liefde of niet that’s the question, ga je leven of ga je faken?(Onbekend)

Antwoord 6
Nee het zal niet lukken,Omdat er teveel storingen van buitenaf zijn waardoor de utopie van het samen zijn verdwijnt in onze situatie.Ik zelf, heel veel alleen ruimte nodig heb om tot rust te kunnen komen. En mijn wederhelft ook beide ook hsper zijn. wat het allemaal soms nietmakkelijker maakt.(Onbekend)