Q0552. Zou jij dit willen weten?

Onbekend

Stel, je kreeg na de ontmoeting met je twin, contact met “boven”, helderziende momenten…. Heel geleidelijk aan opgebouwd, maar heel voorzichtig werd je duidelijk gemaakt dat jij en twin samen mogen komen in dit leven uiteindelijk en dat de relatie met je huidige partner zal worden beëindigd. Eerst krijg je te horen, maak je geen zorgen als je partner iets overkomt maar langzaamaan wordt je duidelijk gemaakt dat je partner zal komen te overlijden. Dan vraag je aan “boven” of je iets kan doen om dat scenario te veranderen maar steeds krijg je “door” dat die einduitkomst vaststaat. Daarna ga je het checken bij verschillende paragnosten en die “bevestigen” je (zonder dat je daar zelf info over hebt gegeven) dat je weduwe zult worden binnen afzienbare tijd. Ook je partner maakt regelmatig opmerkingen die erop duiden dat hij het (onbewust) weet, door verschillende (zeer regelmatig voorkomende) opmerkingen, zelfs je kinderen maken opmerkingen, net iets te vaak om toe! vallig te zijn. Als je kijkt naar programma’s als Char en Derek Ogilvie kun je ook horen dat “zielen” zich vaak al onbewust voorbereiden op dat wat komen gaat en mensen vaak al van tevoren weten dat ze niet oud zullen worden……. En dan komt het twin verhaal aan de orde, je wilt graag bij twin zijn, je “weet” dat het de bedoeling is dat ….. Je weet ook wat er met je huidige relatie zal gaan gebeuren (dat weet je overigens pas zeker als het ook daadwerkelijk gebeurt) en je weet ook dat er nog teveel gevoelens zijn voor je huidige partner om hem te verlaten voor je twin …. Bespreekbaar maken met je huidige partner kan ook niet, hij zou het twin verhaal om diverse redenen toch niet kunnen bevatten (en je wilt iemand van wie je houdt niet onnodig pijn doen) en vertellen wat je denkt te weten is natuurlijk helemaal “not done”! Moeilijk hoor, pffffffff. Ik weet mijn pad, ik snap het, ik overzie het en ik weet de reden maar het is megazwaar! Het is mij overkomen ……….! zouden jullie het willen weten?

Antwoord 1
Weet je, ik denk dat ieder mens die goed in zijn eigen gevoel zit en ernaar durft te luisteren weet waar zijn leven naartoe leidt. Een mens weet dat onbewust, weet veel meer dan hij vaak denkt. Of je het ook wilt weten is een ander verhaal. Kijk maar om je heen, mensen doen alles om hun gevoel te verdoven, om niet te hoeven luisteren naar hun innerlijk weten. Ze zoeken het in verslavingen, TV, games en noem maar op. Zelf zoek ik juist bewust vaak de stilte in mezelf op, wil ik horen wat ik mezelf te zeggen heb. En ja, dan kom je tot de wonderlijkste conclusies. Ik ontdekte zo wie mijn TZ is, dat degene voor wie ik al meer dan mijn halve leven zulke heftige gevoelens heb, in mijn ziel verankerd zit en ik in de zijne. Wat jij beschrijft, het weten dat je weduwe zult gaan worden, is een heel zwaar weten. Lijkt me heel verdrietig en aan de andere kant is het de manier die de weg voor jou en je twin vrij maakt, hoe cru gesteld ook. Begrijp me niet verkeerd. Ieder mens heeft zijn eigen levenspad, een eigen tijd om te gaan. Daar heb je geen invloed op, dat ligt vast geloof ik. En ik heb mij daarmee verzoend. Dat geeft veel rust, te geloven dat alles wat gebeurt, goed is zo. Maar om me heen zie ik heel veel mensen worstelen met dit gegeven. Dood is iets heel erg engs, dan houdt het allemaal op denkt men. Maar het houdt nooit op. Het is een cyclisch geheel van geboren worden, sterven, opnieuw geboren worden etc. En de mensen met wie je echt sterk verbonden bent zul je nooit kwijtraken. Die zijn er in volgende levens weer in de vorm van soulmates. Hoe heb je doorgekregen dat je man niet oud zal worden? Wat doet hij zelf voor uitspraken?(Onbekend)

Antwoord 2
Ja ik zou het toch wel willen weten.Misschien maak je ook opmerkingen waaruit hij conclusies trekken kan.Weet je wat het is,als mensen overlijden, dan daarna in die andere dimensie, weten ze alles.Wat de bedoeling was,ze snappen hun hele leven, het hele plaatje, in 1 keer! Dus ook van jou en je twin.(Onbekend)

Antwoord 3
het is lastig als je dit weet volgens mij omdat je het niet kan delen met je partner, wel maakt het het makkelijker omdat je weet dat het universum een doel met je heeft endat je twin daar misschien wel een rol in zal spelen. ik voelde heel duidelijk druk van ‘boven’om mijn relatie te beëindigen, dat is ook moeilijk maar ik weet ook dat daar een bedoeling mee is, en dat heeft ook weer te maken met alles, het grote geheel, met twin en mij, diep van binnen weet je het eigenlijk wel maar ja intuïtie is lastig soms, want is het wensdenken of waarheid. heb heel soms nog wel eens mijn twijfels, maar zoals jij dat door krijgt van ‘boven’dat lijkt me toch ook wel weer fijn. de wetenschap die je hebt over je partner lijkt me wel heel zwaar, haast of je er op zit te wachten, sterkte en heel veel liefs.(alias yours)

Antwoord 4
Wat jij te weten bent gekomen is wel heel duidelijk en intensief. Schokkend ook, lijkt me… Terwijl we allemaal weten dat we ooit eens zullen overlijden, is het daadwerkelijk horen en daar boodschappen over krijgen natuurlijk een heel ander verhaal. En toch, het niet weten hoe mijn twin over mij denkt, of hij ooit nog gaat beseffen dat onze zielen samen 1 zijn, en hoeveel jaar dat nog kan duren, of wij elkaar ooit nog zullen ontmoeten, of het de bedoeling is dat wij in dit leven nog een vorm van relatie krijgen (25 jr. leeftijdsverschil), het maakt me moedeloos, verdrietig en zorgt ervoor dat het heel moeilijk is mijn vertrouwen te behouden en met veel vreugde mijn pad te volgen. Soms vind ik het gewoon TE zwaar, dat ik hem heb ontmoet, dat ik hem dagelijks vreselijk mis, dat ik me incompleet voel, dat ik niet weet hoe lang dit nog gaat duren, dat ik niet weet of hij van mij houdt. Ik zou zo graag willen dat wij elkaar in alle eerlijkheid en in volkomen vertrouwen ! konden vertellen hoe diep onze liefde voor elkaar is, zodat ik alleen nog maar deze intense liefde hoef te voelen en met vreugde en liefde mijn aandeel hier op aarde kan leveren. Dat ik opnieuw gelukkig kan worden met mijn man en dat mijn twin niet jaren hoeft te zoeken in relaties maar het niet kan vinden. Dat wij weten dat we bij elkaar horen en toch ieder ons eigen leven leiden en ons pad volgen. (Want ik geloof vast niet dat het de bedoeling is dat wij een man/vrouw relatie zouden krijgen). Ik denk dat ik in zo’n situatie het meest zou kunnen betekenen voor deze wereld. Zoals het nu gaat, is het verdriet nog te overheersend om enkel die alles overheersende liefde te mogen voelen en uit te dragen. Dus als antwoord op je vraag, zou je het willen weten? Ik zou heel graag willen weten of twin en ik ooit nog bij elkaar komen. En het liefst ook nog graag met een tijdsbestek erbij. Want we komen weer bij elkaar, ofwel in dit leven of later, alleen ik mis hem nu gewoon zo erg. ! En dan te bedenken dat dit de rest van mijn leven zo door moet gaan, s laat me bijna knock-out!! Dus ja, laat mij het maar weten!!! Denk ik……??? (be careful what you wish for, because you just might get it)(Onbekend)

Antwoord 5
Ik zit ook met zo’n levens(groot)dilemma,of over leven en dood.Weet je, als je je twin ontmoet hebt (of na een bijna doodervaring, wat lijkt op een tweelingzielervaring)dan word je zo helderwetend als maar kan.Ik ben in mijn vorige leven neergeknald.Als ik het aan die familie vertel dat ik springlevend nu weer rondloop op deze aarde,dan word ik weer neergeknald.Terwijl ik die mensen heel voorzichtig zou kunnen helpen in hun verdriet.En ik zou mijn verontschuldigingen aan willen bieden,dat ik in mijn naïviteit toen een beetje dom heb gedaan,en dat ik het met de schutter allang weer goed heb gemaakt,de beste vrienden waren we 4 jaar lang en toen was het verzoend en gingen we weer onze eigen weg.Zo mooi zo fijn, dat zou ik willen delen met die oude mensen.Dat het goed is zo.Maar ik ben vastgezet in de tijd,zoals zovelen in die tijd, de Anne Franken de Gerrit van de Veenen de Hannie Schaften,ZIELIG hoor….Daar had ik erg veel verdriet van dat ik nu weer met de dood bed! reigd ben als ik het zou vertellen.En ik zit nu levenslang met het dilemma: Zouden ze het willen weten? Rooms-Katholieken geloven daar niet in he,in vorige levens,wel in volgende levens.(Onbekend)

Reactie
Ik ben de vraagsteller. Voor antwoord 1, ja, ik denk er ook zo over en ervaar het ook zo, precies hoe jij het beschrijft. Hoe heb ik dat doorgekregen? ik krijg meestal berichten door in de vorm van vraag en antwoord in mijn hoofd, moest ik eerst aan wennen omdat ik niet wist of het nu om mijn eigen gedachten ging, het was ook allemaal nieuw voor me, maar heb zo ongelooflijk veel bevestiging gehad en veel gelezen en gepraat met mensen die hetzelfde doormaken dat ik nu snap hoe dat werkt. Eerst kreeg ik dus voorzichtig door, wees niet bang als ….. daarna, dat hij er op een dag niet meer zou zijn, toen gevraagd, gaat hij dan dood? toen antwoord, tegen die tijd zul je alles begrijpen …. Toen werd ik heel boos, omdat ik ook doorkreeg dat dat de weg zou vrijmaken voor twin en mij (wat jij ook al schreef) en toen werd ik nog bozer en heb gevraagd wat ik kon doen om dat scenario te wijzigen……. maar dat kon niet, het einde staat vast. Gelukkig is het goed gekomen m! et dat stuk van “tegen die tijd zul je het begrijpen”, want ja, ik overzie en begrijp het nu allemaal, het is OK ….. En dan die opmerkingen van mijn partner, die variëren van “ik denk wel eens dat ik niet oud word” of “dat moet je tegen die tijd maar met je vriend doen als ik er niet meer ben” (die laatste was wel schokkend voor me, ik stond perplex, heb er ook niet over doorgevraagd, partner weet helemaal niets van twin en “een vriend” heb ik al helemaal niet), of “dat zal je straks nog gaan missen als ik er niet meer ben” en zo nog veel meer ….en verder bijna dagelijks hoe kort het leven wel niet is, dat het leven aan je voorbij glijdt, bijna obsessief. En ja, als hij er straks niet meer is en daarboven kan meekijken en alles wel begrijpt dan hoop ik dat hij trots op me is, hoe ik het nu allemaal weet te fixen want dit is echt wel megazwaar, het twingedoe is zwaar en dan ook nog dit erbij, maar kennelijk heb ik dit ooit met mezelf afgesproken, het toverwoord is losla! ten en dat lukt me inmiddels vrij aardig haha.(Onbekend)

Antwoord 6
iets is pas echt waar wanneer het ook gebeurt. dingen helder zien kunnen van alles betekenen. doodgaan, kan ook symbolisch worden gezien; als in ‘uit elkaar gaan’. of ‘opnieuw beginnen. dat kan op allerlei manieren bevestigd worden. pas op voor zelf-fulfilling prophecy’s… je wilt graag bij twin zijn maar partner staat in de weg…. je wil graag dat dit niet zo is ; dus moet partner’dood’ dat dit ook wel/niet gebeurt weet helemaal niemand. Misschien heb je het wel gezien omdat je er bang voor bent. iedereen die jou analyseert zal jouw idee bevestigen want ze voelen jouw angst. de lijn tussen visioenen die echt uitkomen en degene die symbolisch zijn ; die voortkomen uit bijv. angst is vaag… pas dus op met wat jij ‘waarheid’ noemt misschien is het gewoon angst; dat hoop ik voor je. ik zou er niet meer over spreken; het gaat een eigen leven leiden anders…. niet alles wat je ‘ziet ‘is bedoeld voor anderen.(Onbekend)

Antwoord 7
Reactie op antwoord 4…. ja het was schokkend maar het werd wel dusdanig opgebouwd ook in de loop van de tijd dat ik er als het ware naar toe groeide. Eerst was daar natuurlijk de ontmoeting met twin, en dat gaf me zoveel vleugels dat ik in staat was om e.e.a. te verwerken. Maar, had ook een twin die maar bleef ontkennen ondanks mijn toenaderingspogingen, wilde het eigenlijk alleen maar delen met hem in de zin van gedeelde smart is halve smart want we zaten immers beide in een huwelijk. Maar het was teveel voor hem, gevoelens zijn niet bespreekbaar dus is het veiliger om de deur maar dicht te houden. Ja, en die informatiestroom van boven bleef maar binnenkomen dus ik werd er echt knettergek van op een gegeven moment en dan kom je op een punt dat je het alleen nog maar kunt loslaten allemaal anders “overleef” je het niet. Ik weet het nu wel van twin, sinds kort, eindelijk …… Ik hoop voor jou dat je het een plekje kunt geven uiteindelijk, je zit in een sneltre! in, uitstappen is niet mogelijk dus onderga het maar zo goed en zo kwaad als het kan. En weet ook dat er een moment komt dat je het met niemand meer kunt delen, dit pad loop je alleen en is eenzaam voor ons allemaal, wel fijn dat je hier op de site lotgenoten hebt waardoor je je toch iets minder eenzaam voelt.. liefs van mij en een knuffel(Onbekend)

Antwoord 8 Aan degene van antwoord 6; Je hebt helemaal gelijk dat het ook “symbolisch” bedoeld kan zijn en dat niets vaststaat tot het daadwerkelijk gebeurd is. Maar de combinatie van uitspraken van partner en kinderen en dat wat bij mij binnenkwam zet je toch wel aan het denken. Het heeft mij 1 jaar lang heel erg bezig gehouden, elke dag weer, of en wanneer, of je wilt of niet je ontkomt er niet aan als je voortdurend bevestiging krijgt. Heb er met 1 helderziende vriendin over gesproken omdat ik echt dacht gek te worden en verder spreek je hier natuurlijk niet over. Ik kan het zelfs weer loslaten nu, gelukkig, het komt zoals het komt en we zien wel en daarnaast heb ik altijd nog de keuze om zelf uit het huwelijk te stappen maar dat is nu niet aan de orde. Ik wilde het hier met jullie delen omdat ook dit voorkomt na de ontmoeting met je twin. Voor hen die hun leven lang al spiritueel zijn is het allemaal heel vanzelfsprekend, maar voor velen (waaronder ikzelf) is dit nieuw/e! ng/vreemd/eenzaam/ vandaar mijn vraag. En dat je dat wat je “ziet” of “weet” niet bedoeld is voor anderen lijkt me heel vanzelfsprekend. Aan degene van antwoord 5; zo raar, ik heb dit eerder gelezen en weet niet zo goed wat ik er mee moet, heb het wel met meer antwoorden en gedichten hier dat ik denk “waar ken ik dat van, dat heb ik eerder gelezen”, maar misschien was dat wel in 1 van mijn heldere dromen ……. 🙂 (Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 8, Ik ben van antwoord 5. Het kan zijn dat je het in een lokaal krantje gelezen hebt? Al dan niet online? Want daar stond het commentaar van iemand die mij serieus heeft bedreigd, als ik het aan de familie zou vertellen. Heeft’ie het aldus zelf openbaar gemaakt.Zodat de familie het te weten kan komen en misschien nieuwsgierig wordt.En dat is nou net wat hij wilde voorkomen! En dan is er nog altijd een rechtsgang hier in Nederland,een aanklacht wegens smaad,of iets dergelijks.De familie kan ook denken: Ach weer zo’n dorpsgek,hier hoeven we ons niets van aan te trekken.(Onbekend)