Q0549. Wat als de één een relatie heeft?

Onbekend

Het is groter aan het worden, we kunnen en willen het dan ook niet meer tegen houden. Als wij samen zijn gaat alles als vanzelf en stroomt de energie..liefdes energie door ons hele lichaam… En het gaat verder..het is… heel en al oneindig groot niet meer te stoppen. We willen het wel uitschreeuwen het is zolang weggestopt. Wat als er is wat er is en de één een relatie heeft?

Antwoord 1
Niet meer te stoppen..wat dacht je van overgave?(Onbekend)

Antwoord 2
Doorgaan met ademhalen, heel dicht bij jezelf blijven, werken aan je eigen groei, accepteren dat het is zoals het is en vertrouwen op dat wat komen gaat, liefs(Forever)

Antwoord 3
Ik zit in die situatie, heb dus een relatie. Mijn TZ niet. Die heeft vele relaties en scharrels gehad en er zullen er ook nog wel meer volgen, maar wat hij zoekt vindt hij niet want dat vindt hij alleen in mij. Nu is het zo dat ik gelukkig getrouwd ben en niet weg wil uit dit huwelijk. Ik meen het echt als ik zeg dat ik oprecht gelukkig ben. Ik houd van twee mannen en eindelijk mag ik dit van mezelf. Waar het toe leidt zie ik wel. Ik ga niet actief “achter” mijn TZ aan. Ik geloof dat als het meant to be is, dat vanzelf ooit een keer komt. (Onbekend)

Antwoord 4
laten komen en ziel eerst denken, dan kan er nix fout gaan; als t moet blijf je bij elkaar als niet ga je weer uit elkaar om verder te leren. je bent niet alleen op de wereld; relaties hebben nut, hoe en wat wordt wel duidelijk.(Onbekend)

Antwoord 5
Wat als er is wat er is en de ander is doorgeschoten in zijn loslaten?(Onbekend)

Antwoord 6
Wat is doorgeschoten is zijn loslaten, en wie ben jij om dat voor je twin te bepalen? Zou het ook kunnen zijn dat jij degene bent die niet kan loslaten? Misschien is het voor je twin de enige manier om te “overleven” en te groeien en/of misschien is er een heel andere reden en “weet” je twin meer dan jij. Er zijn immers ook mensen die helderziende momenten krijgen na de ontmoeting met hun twin.(Forever)

Antwoord 7
aan de 3e beantwoorder; jij klinkt lekker eigengereid,lekker makkelijk, ja je twin vindt het niet bij iemand anders! maar als je zo’n houding aanneemt dan zou ik daar maar niet zo zeker van zijn, jij houdt van 2 mannen, maar wat je bij hem vindt, vind jij ook nooit meer bij een ander, en als je twin het zat is en het wel bij een ander zoekt wat dan, ben jij dan nog zo gelukkig? je houdt van beide maar niet van allebei evenveel, anders is het je twin niet. als je mijn tweelingziel zou zijn dan zocht ik het ook ergens anders, net zoals jij doet..sterkte met jezelf(Onbekend)

Antwoord 8
Een professionele tweelingzielbegeleiding beginnen.Er is stervensbegeleiding, rouwbegeleiding,traumabegeleiding, zelfs voor het huisdier, maar nog geen tweelingzielverliesbegeleiding (mooi scrabblewoord).Misschien krijg je er zelfs subsidie voor,LoL. Wel even een statisticus in de arm nemen,met statistieken krijg je altijd meer voor elkaar (zo leerde ons Joke Smit)…(Onbekend)

Antwoord 9
Wat bedoel je precies met door geschoten in loslaten?(Onbekend)

Antwoord 10
Hoe lang hebben jullie erover gedaan om zover te komen? (Onbekend)

Antwoord 11
Prof twinbegl. wow goed idee. moet je wel heel goed nadenken hoe je daar zelf instaat.(Onbekend)

Antwoord 12
Wij kunnen elkaar wel loslaten.Hebben het ook meteen zo aangepakt.Maar ik vraag mij af of je in theorie, te ver kunt doorschieten in loslaten. Ik merk bij mezelf dat ik ook anderen en familie (niet allemaal) ook heel erg loslaat.Maar dat begon al voordat ik mijn tweelingziel ontmoette.Doordat ik tweelingziel heb losgelaten, kan ik nu heel makkelijk iedereen loslaten.(Onbekend)

Antwoord 13
In reactie op antwoord 7; nee hoor, dat zie jij verkeerd. Ik ben wel degelijk de enige vrouw die bij mijn twin hoort. Hij weet dat ook, heeft altijd vriendinnen die uiterlijk veel op mij lijken en die met dezelfde soort dingen bezig zijn als ik. Altijd weer loopt het spaak omdat hij iets mist, er niet voor kan gaan. Dit vertelt hij me zelf. Ik weet dat hij HET niet gaat vinden bij een andere vrouw. Misschien wel een aardse relatie zoals ik zelf ook heb en die heel bevredigend kan zijn. En ik zou oprecht blij voor hem zijn als hij een vriendin vindt die hem dit kan geven. Ik gun hem kinderen, een vrouw en een goed leven. Voel totaal geen jaloezie. En ja, ik houd van twee mannen evenveel maar wel op een verschillende manier. Daar is niets mis mee, wat de maatschappij er ook van denkt. Jij komt nogal bekrompen over in je reactie, ik denk dat je zelf nooit echte twinliefde hebt gevoeld want dan zou je begrijpen wat ik bedoel.(Onbekend)

Antwoord 14
Aan antwoord 13; ik kwam misschien wat cru over maar het klonk namelijk nogal hard wat jij schreef, zo van hij vindt het nergens en jij houdt van 2 mannen evenveel. en ja ik ken al heel lang mijn twin die in mijn hart no.1 is.de liefde voor twin is toch echt anders dan voor wie dan ook, niet te vergelijken. hij is misschien wel zo aan het zoeken omdat hij niet bij jou kan zijn..daar al eens aan gedacht? niet om je kritiek te geven maar dat is pijnlijk voor hem en ik spreek uit ervaring..op wat voor manier hou jij dan van allebei evenveel, hoe is dat in het aardse leven dan voelbaar voor hem? groetjes(Onbekend)

Antwoord 15
Als de 1 nog in een relatie zit, moet deze nog beseffen wat deze persoon met de huidige relatie wilt. Men kom tot inzicht dat men liever bij hun tz is. Bij de 1 duurt dit helaas langer dan bij een ander tweelingziel relatie. Vergeet niet dat dit bij het transformatieproces van je twin hoort. Je kan de ander niet dwingen om meteen al uit de huidige relatie te stappen, je moet hier geduld mee hebben. Als je vertrouwen blijft houden, komt dit vanzelf goed. Aan antwoord 3/7: Jij zit momenteel in een relatie en je twin heeft scharrels e.d. Jij vind het wel prettig nu. Dit duidt erop dat jij verlatingsangst hebt. Jij wilt eerst weten of je twin bij jou komt voordat jij je huidige relatie wilt stopzetten. Het gaat er juist om hoe jij je voelt in je huidige situatie, los van je twin. Het klopt als je je twin ontmoet, dan streeft dit boven iedereen uit. Je zult nooit meer houden van iemand als van je twin. Maar het blijft een keuze bij wie je je leven uiteindelijk wilt delen. Die scharrels betekenen ook dat jou twin nog niet weet wat hij met deze gevoelens aan moet. Wellicht dat hij bindingsangst heeft. Laat hem bij die scharrels, je twin krijgt vanzelf het inzicht dat het bij jou goed aanvoelt, omdat hij dit juist niet bij een ander heeft/krijgt. Dit allen hoort bij het transformatieproces. Veel liefs(Alicia S.)

Antwoord 16
Of je nu een relatie hebt of ‘scharrelt’ dat maakt nixs uit; in beiden gevallen kun je niet vol bij je twin zijn. waarom je zo leeft; tja ieder zijn ding. eenzaamheid is heel erg; ben maar blij dat je twin niet alleen is indit toch al moeilijke proces en jij ook niet. we hebben elkaar allemaal nodig. bovendien vanaf een bepaalde leeftijd houd bijna iedereen wel van 2 of meer mensen.(Onbekend)

Antwoord 17
Aan reactie 14, Sorry als ook ik wat cru en onbehouden uit de hoek kwam tegen jou, dat was niet zo bedoeld. Ik snap wat je bedoelt, mijn TZ stort zich in allerlei affaires en one night stands omdat hij ten slotte ook wat wil en op zoek is naar die ene met wie hij zijn leven wil delen. Wat ik van een afstand echter zie is dat hij bij al die vrouwen niet gaat vinden waarnaar hij zoekt. We hebben vaak diepgaande gesprekken gehad over wat hij zoekt in een relatie en een vrouw en ik weet, ik voel, dat hij en ik elkaar dit volledig zouden kunnen geven. Maar hij is nog helemaal niet zover dat hij erkent dat ik zijn TZ ben, en ook al was hij dat wel, het is voor ons onmogelijk om een relatie aan te gaan om diverse redenen die ik nu niet wil noemen. Dat heeft niets met mijn angst te maken om al het vertrouwde los te laten maar wel met mijn angst om heel veel mensen die dichtbij ons staan heel erg diep te kwetsen. Vergelijk het maar met een allesverwoestende tornado die over degenen die ons lief zijn! heenraast. Dat wil ik mijn en zijn geliefden besparen. Het moet toch ook mogelijk zijn om samen een platonische relatie te hebben waarin we beiden onze spirituele kant kwijt kunnen en ons kunnen opladen aan de prachtige gevoelens die er zijn (zonder seks of wat dan ook)? Ik denk dat dat kan maar pas als beiden zover zijn.(Onbekend)

Antwoord 18
En dat is nou net wat er op een gegeven moment mee gaat spelen, dat je elkaar zo aantrekt dat je een platonische relatie nietmeer genoeg vindt, hebben wij ook heel lang volgehouden, misschien datje daar weer naartoe kan groeien, om ook dat te overwinnen maar dan nog denk ik dat het vreemd voelt om met een ander de liefde te beleven die je eigenlijk metje twin wilt of niet.(Onbekend)