Q0546. Kind vervanging voor tweelingziel?

Onbekend

Hier een vraag waar ik lang mee gewacht heb om hem te stellen, ik durfde het niet. Nou vooruit, nu dan maar in de openbaarheid: Mijn tweelingziel en ik zijn ooit twee embryo-tjes geweest, ik heb hem geannexeerd/geabsorbeerd.Vier maanden voordat mijn tweelingziel weer op aarde reïncarneerde, kreeg ik van boven een boodschap, dat ik een kind zou krijgen en dat ik het zelfstandig alleen moest opvoeden. Dit is uitgekomen. Nu zag ik mijn kind altijd als gelijkwaardig, een vriend. En twee jaar en drie dagen nadat ik mijn tweelingziel weer had ontmoet, is mijn zoon vertrokken naar een andere dimensie.Had mijn zoon een vriendendienst erop zitten? Komen kinderen in je leven ter tijdelijke vervanging van een tweelingziel, of overleden tweelinghelft?

Antwoord
Het zou kunnen dat jullie dat ooit hebben afgesproken met elkaar. Maar ik denk niet dat je dat zo zwart/wit kunt stellen, dat verschilt per persoon. Wat je wel kunt lezen, is dat elke ziel van tevoren bepaalt welke lessen hij wil leren op aarde en dat zielen onderling bepaalde afspraken daarover kunnen maken. Elke ziel/kind bepaalt ook van tevoren bij welke ouders hij reïncarneert om zijn lessen te kunnen leren. Zelfs een miskraam of vroegtijdig overlijden is bijna altijd van tevoren bepaald/afgesproken. In het boek “de zielenreis” van Michael Newton wordt e.e.a. ook heel duidelijk beschreven. Liefs(Forever)

Antwoord
lieve onbekende pas op voor hinein-interpreteren… ik denk dat een twin zich vaak openbaart op een moment van verdriet, verlies, maar niet altijd. de weg van de ziel verandert steeds; we kunnen deze toch nooit helemaal begrijpen; maak je niet gek ermee… verheug je op de komst van je twin; het gevoel dat t je geeft ; koester jouw verdriet erin, voel de warmte . dat is een cadeautje voor jou. heel veel liefs.(Onbekend)

Antwoord
Wat heftig voor je, en verdrietig maar zoals je het beschrijftdat hij naar een andere dimensie is, ja zo zou ik dat nu ook voelen, de dood is geen angstaanjagend iets meer maar een andere staat van zijn..ik denk wel dat kinderen een belangrijke functie kunnen vervullen en dat sommige heel oude zielen zijn, die misschien niet zo lang op aarde meer hoeven te leven..dat ze een bepaalde taak hier hebben en dan weer terug mogen naar daar waar het zo fijn is dat gevoel heb ik ook wel eens , hoop natuurlijk dat mijn kinderen heel lang mogen meelopen hier maar ja sommige dingen zijn al bepaald en daar heb je niet zoveel over te zeggen. een kind is geen vervanging van een tweelingziel maar misschien wel een tijdelijke hulp om je de juiste weg te wijzen , dat ervaar en voel ik ook. fijn voor je dat je het zo ziet want het is toch een groot gemis..sterkte en liefs.(Onbekend)