Q0543. Welke zwarte kantjes spiegelt je twin?

Angel

Wat zijn de zwarte kantjes van jezelf? Bezitterigheid? Jaloersheid? Ongeduld? Het willen dat de ander eigenlijk net zo ongelukkig is als jij omdat hij jou net zo moet missen als jij hem? M.a.w. dus niet de tweelingzielgedachte. Wat spiegelt je twin bij jou?

Antwoord
Mijn zwarte kant(je) is altijd onzekerheid geweest dus in die zin geeft hij mij telkens wel weer een goede les haha. Heb me even op een dwaalspoor laten leiden maar kan mijn twin nu weer helemaal losgelaten en ik zou niet weten hoe hij mij verder nog spiegelt op dit moment. Ik wil heel graag dat hij gelukkig is en zijn pad afmaakt, dat ben ik ook en doe ik ook. En dan zien we wel of en wanneer we bij elkaar mogen komen in dit leven, nu zou het toch nog niet werken. LiefsEven als aanvulling, ik zou het liever zwakke kantjes willen noemen dan zwarte kantjes 😉 . (Forever)

Antwoord
Nee, dat alles niet, alleen maar liefde. angst voor t onbekende, slechte; en soms kinderachtige boosheid omdat ik iets niet eerlijk vind/ wil begrijpen; onverschilligheid omdat ik hem soms stom vind doen.(Onbekend)

Antwoord
Wat mijn twin spiegelt? is een heel veel Liefde..verlangen..onmacht..Liefs(Onbekend)

Antwoord
Door de zwarte kantjes te overwinnen in jezelf en de onvoorwaardelijke liefde daardoor te bewijzen, groei je naar elkaar toe. Dat is het geheim!(Onbekend)

Antwoord
Wij zijn oude wijze tweelingzielen (laatste leven). Kenmerk nummer 1 van oude zielen is dat ze vrij zijn geworden door vele levens en elkaar en andere tweelingzielen vrijheid gunnen. Die iedereen vrijheid gunnen.Niets anders dan dat,zo spiegelen we elkaar ook.(Onbekend)

Antwoord
Ik kan niet alle kantjes zelf oplossen; onmacht. ik kan bepaalde zwaktes van mezelf oplossen met twin maar niet zonder hem. hij ook. (Onbekend)

Antwoord
Zwarte kantje blijft ook ego en lijf. hoe voelt lijf in werk en omgang zonder ego als het moet optreden en sterk zijn….liefde lijkt soms niet genoeg?(Onbekend)

Antwoord
Hoe bedoel je lijf en ego..je lijf is geen zwak kantje hoor, maar als je sterk moet zijn dan is ego wel handig denk ik, liefde is er wel maar is soms niet te zien door ego, ook bij mijn twin niet, zelfs als hij onder vertrouwde mensen is laat twin mij niet echt toe, dan merk ik dat ik in een ego-rol duik omdat ik me een houding moet geven in een voor mij minder vertrouwde omgeving..dat is voor mij veilig want anders ga ik meteen onderuit, er is nogal wat moed voor nodig(en bij twin?) om iedere keer weer t.o. twin te staan en geen gesprekje te hebben..is het dan een illusie wat ik hier hoor, niet als ik bij twin ben hoor dan weet ik wel wat ik voel.grtjs(Onbekend)

Antwoord
Je kunt ook vanuit liefde “optreden en sterk zijn”, het is ego die je vertelt dat je meer nodig hebt of dat je pijn moet voelen …… Pas als je je helemaal hebt “overgegeven”, m.a.w. “het is goed zoals het is” zal je merken dat het ook heel goed zonder ego te doen is. Als je voor jezelf merkt dat het niet “goed is zoals het is”, dan zit je misschien net iets van je pad af, en is het aan jou om er wel of niet iets aan te doen. Ingewikkeld he? of eigenlijk is het heel simpel.(Forever)