Q0542. Extreem verlangen?

Onbekend

Mijn TZ en ik zijn samen en hebben dagelijks contact en daarnaast hebben wij allebei een leven (huwelijk). Wij willen echter wel bij elkaar zijn, en laten alles aan het lot over, zodat het ons naar elkaar toe brengt. WIj hebben diepe overtuiging daarin en geloven totaal in elkaar en in de liefde tussen ons. Wij voelen ons allebei supergoed in onze relatie met elkaar. Sinds kort heb ik extreme drang/verlangen om bij hem te zijn. Ik kom de dag niet door omdat ik gewoon niet meer kan uitstaan dat ik niet bij hem ben. Uitmaken is onmogelijk en bij elkaar vandaan zijn ook. Het probleem is dat wij nu op dit moment te gebonden zijn om nú bij elkaar te kunnen zijn. Het is niet leefbaar meer op deze manier. Ik word op afstand naar hem toe getrokken, zo heftig, dat ik geen lucht krijg. Weet iemand hoe ik hiermee om kan gaan?

Antwoord
Je vraag is onduidelijk voor mij, wat bedoel je met “wij zijn samen” en we kunnen het niet uitmaken? en tegelijkertijd zitten jullie allebei in een huwelijk? betekent dat dat jullie een stiekeme relatie hebben?(Forever)

Antwoord
Heeft hij dat ook net zo sterk als jij? Zo ja dan is er geen ontkomen aan,dat jullie samenkomen.Dat is die trekveer uit een eerder commentaar. En het klinkt arrogant misschien, maar TE gebonden bestaat niet.Je bent gebonden of niet gebonden.Dergelijke “trekveer” gevoelens geven aan dat de tijd om afscheid te nemen,gekomen is.Praat er alsjeblieft over met degene(n) met wie je “te gebonden” bent.Anders zou je serieus lichamelijke klachten kunnen krijgen,of erger nog, door het oog van de naald kunnen gaan!Wees niet bang om het te doen.Hoe moeilijk het ook is,geef er lucht aan,in intieme kring,niet alleen hier.(Onbekend)

Antwoord
Misschien gehoor geven aan je gevoelens..ideetje? luister naar je hart dat zegt de waarheid!(Onbekend)

Antwoord
Ik begrijp je heel goed, je hart staat op knappen.Je wil zo graag bij elkaar zijn..die trekveer ik ontkom er ook niet aan maar kan me niet meer aanpassen aan hoe het altijd gegaan is. Dat is niet meer leefbaar,maar dit ook niet, dat heeft niets met trots te maken maar met een enorm verlangen waar ik niet meer tegen kan vechten ,die spanning ja gek wordt je ervan, zal ik dan toch maar of niet, geef jezelf de ruimte voor deze gevoelens maar geef je omgeving duidelijkheid dan komt er ruimte voor JOU. Leven alleen maar op de automatische piloot dat wil je toch niet, geef je over aan je gevoelens en geef ze een plaatsje op wat voor manier dan ook! kijk wat goed voor jou is, jouw verlangen, wat is jouw waarheid?Ik stik er soms ook in.Kwam mijn twin me maar vertellen hoe hij het ziet, wat hij wil dat was zoveel makkelijker voor ons allebei,openheid en Liefde het is er allemaal..heel veel Liefs..lieve(Angel)

Antwoord
Hallo Angel, als ik je beide vragen aan elkaar koppel klopt het dan dat jullie dagelijks met elkaar geconfronteerd worden, dat jullie beiden getrouwd zijn en dat je twin nog wel gelukkig is in het huwelijk en jij niet meer? Je zegt ook dat het lot jullie bij elkaar zal brengen …… Heb je er wel eens over nagedacht dat het lot voor de 1 kan betekenen dat die uit het huwelijk moet stappen en dat het lot voor de ander misschien iets heel anders betekent? Als je te gebonden bent bijv. vanwege kinderen dan zou je je misschien kunnen afvragen hoe gelukkig de kinderen nog zijn met ongelukkige ouders. Maar alleen jijzelf weet, als je heel diep in je hart kijkt, wat jouw lot is om jullie bij elkaar te brengen. Als je tweelingzielen bent dan heeft elke stap die de één zet, invloed op de ander en andersom, ook dat is daarboven ooit door jullie samen bepaald. Sterkte(Onbekend)

Reactie
Hallo iedereen, bedankt voor de antwoorden. Ik ben de vraagsteller. Ik heb alleen de bovenste zin geschreven. Ne wij zijn allebei ongelukkig zonder elkaar.(Onbekend)

Antwoord
Dat je (nog) niet bij twin bent omdat je iets af te maken hebt in dit leven, omdat je je pad volgt, hoeft niet perse te betekenen dat je ongelukkig bent. Je moet immers ook eerst onafhankelijk van elkaar weer “jezelf” zijn, wil het een kans van slagen hebben. En dat verlangen naar is er natuurlijk…., maar is vooral een aards verlangen en kan ik (meestal) wel loslaten in het volste vertrouwen dat.(Forever)

Antwoord
Ja als je zo met elkaar verweven bent dan kan je niet meer zonder elkaar, dan is het bedoeld, zo voel ik dat..zonder elkaar nooit meer echt gelukkig ook al heb je nog zo’n leuk leven..ben er moe van.(Onbekend)

Antwoord
Op deze site neem ik afscheid van je..ik moet wel..maar mijn verlangen blijft/groeit en mijn Liefde voor jou blijft, zou in je armen willen kruipen,maar hetkan niet..samen ineen ,zo innig verstrengeld..voel je om me heen..mijn laatste puzzelstukje..een zucht..een kusLiefs(Onbekend)

Antwoord
Extreem verlangen? Ja, ik voel het ook heel sterk nu, zeker rond de “feestdagen” waarbij je elkaar even niet ziet en je weer na gaat denken over het nieuwe jaar wat er aan komt. Misschien een idee om de ander extra liefdesenergie te sturen ?? en je dan maar weer over te geven aan(Onbekend)