Q0541. Hoe voel je aan of je tweelingziel aan je denkt?

Onbekend

Hoe kan ik voelen of mijn TZ aan mij denkt? Als ik aan hem denk (en dat doe ik bijna voortdurend) voel ik een warm, verliefd gevoel. Ook heel opwekkend want het houd me letterlijk uit de slaap. Alsof ik teveel koffie gedronken heb. Maar kunnen jullie me vertellen hoe het voor jullie voelt als je twin aan je denkt?

Antwoord
Ik wil dit ook heel graag weten!!!! Ik weet soms niet of ik mezelf voel of hem. Laatst voor het eerst heb ik terwijl ik net in bed lag een heel warm gevoel rond mijn hartstreek gevoeld, net onder mijn middenrif. Alsof ik alleen daar op die plek koorts had. Heerlijk warm!! Dit duurde wel zeker 5 minuten, dus ik kon me er goed op concentreren en van genieten. Ik weet dat dit gevoel niet van mij is, want als ik heel veel liefde voor mijn twin voel dan voel ik dat ook op die plek maar het is een ander gevoel. Alsof de liefde uit mijn hartstreek naar buiten wil en ik het zo naar hem uit kan zenden. Verder heb ik wel vaak last van trillende handen, stromende energie in mijn handen, armen en benen. Maar durf niet te zeggen of mijn twin op dat moment aan mij denkt in zijn bewustzijn. Soms wordt ik zonder reden ineens heel onrustig, ik denk dat mijn twin het dan moeilijk heeft. Maar weer weet ik niet of dat in zijn bewustzijn is, of dat dit zijn ziel is die mij mist. En ik b! en ook zo benieuwd. Ook omdat ik op zo’n manier beter leer met zijn gevoel om te gaan. En wat voelt mijn twin van mij? Ik weet dat hij nog niet weet dat wij tweelingzielen zijn, maar hij voelt wel rare dingen en vraagt zich vertwijfeld af wat dit in godsnaam is. Volgens mij weet hij innerlijk dat het met mij te maken heeft, maar heeft hij dat nog niet onder ogen durven zien. Dus wat voelt hij van mij?(Onbekend)

Antwoord
Precies hoe het bij mijn TZ en mij gaat. Hij wil er dus ook bewust nog niet aan geloven maar zijn ziel weet allang hoe het tussen ons zit. Dat merk ik aan alles. Ik ben zelf heel gevoelig en kan als het ware zijn gedachten lezen. In zijn ogen zie ik wat hij weet. Zo moeilijk om hierover mijn mond te houden, maar ik moet wel. Hij is er nog niet klaar voor om het onder ogen te zien en zelfs met mij te delen. In mijn dromen heeft hij mij al wel zijn zielsliefde verklaard en dat was prachtig. En dat is voor mij net zoveel waard als wanneer hij het in werkelijkheid had gedaan, want ik geloof dat wij in die dromen echt samen zijn. Zeker weten of je TZ op een bepaald moment aan je denkt kun je waarschijnlijk niet. Dan zou je het hem moeten vragen. Maar als je heel goed naar je gevoel kunt luisteren, dan weet je het meestal wel. Daat mag je op vertrouwen. (Onbekend)

Antwoord
Herkenbaar, dat gevoel in je lichaam, die warmte. Ik heb het een keer gehad en dat begon onderaan mijn rug en verspreidde zich helemaal omhoog over mijn rug. Duurde ook best wel even, en het was zo bijzonder en fijn. Ik denk dat dit ook met mijn TZ te maken had. Op dit moment ben ik ook weer erg veel met hem bezig in gedachten. Kijk af en toe naar een foto van hem en zelfs dan vliegt mijn hart een meter de lucht in. Ik hoop zo dat hij me een keer belt (vanavond)omdat ik zijn stem even wil horen. Anders moet ik nog een paar weken wachten tot ik hem weer zie. Pfff.(Onbekend)

Antwoord
Wat mij opvalt is dat ik al maanden last heb van mijn oren die af en toe dicht gaan zitten. Alsof ik omhoog een berg op rijdt. Ik moet ze steeds los blazen. Dit heb ik sinds ik mijn twin heb ontmoet. Het is niet de hele dag door, af en toe en zelfs niet alle dagen. De ene keer duurt het wat langer dan de andere keer. En kom niet aanzetten met je oren uit laten spoelen, haha…, mijn oren zijn schoon en ik hoor net als altijd. Ik heb mij afgevraagd of dit momenten zijn dat mijn twin aan mij denkt of dat dit momenten zijn die duiden op mijn eventuele helderhorendheid (ben nog aan het ervaren/accepteren of ik dit idd kan. Is allemaal volkomen nieuw voor me). Andere mensen met soortgelijke ervaringen?(Onbekend)

Antwoord
Als jij aan je twin denkt, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat je twin ook aan jou denkt. Ik ruik ook ineens de geur van mijn twin of ik krijg van een ledemaat last, waar hij ook last van heeft. Als je je bed uitstapt, dan heb je je eigen gevoel. Als je na tijdje je ineens anders voelt, dan kun je er ook vrijwel zeker van zijn dat dit je twin is. Stel je open… hoe meer je ontdekt… Gr.(Alicia S.)

Antwoord
Ja gistermiddag zat ik heel rustig en ineens voelde ik een sterke pijn in mijn rechter been, alsof ik hem enorm gestoten had..weet niet wat het was, kan het niet checken maar heb wel aan twin gedacht.(Onbekend)