Q0540. Verwachtingen loslaten?

Onbekend

Hoi lieve lotgenoten, ik lees hier op de site vaak van mensen die graag zonder verwachtingen , open en eerlijk tegenover hun twin willen staan, hun twin willen zien en tegelijkertijd lees ik dat ze zo naar hem/haar verlangen.mijn verlangen(geestelijk èn lichamelijk) is te groot om nog zonder verwachtingen mijn twin te zien..dacht ook dat je wel verder kon als vrienden maar ik voel dat dat niet meer gaat. mijn vraagje; hoe kun je zonder verwachtingen t.o. iemand staan als je zo naar iemand verlangt?

Antwoord
ja, da’s eerlijk! goeie vraag… bovendien zijn veel zielsliefdes die verlangen naar een twin, al , aards gebonden. een twin die geen kontakt wil omdat ie het niet ok vindt een huwelijk kapot te maken; die weet dat aards kontakt zonder ‘meer’niet gaat omdat de band te sterk is…..die is ook eerlijk en heeft respect. aan de andere kant, als je een duidelijk doel hebt, bijv. werk, en je maakt er een afspraak over , dan zou het zelfs heel goed kunnen zijn om kontakt te hebben. is heel moeilijk, maar als je het allebei wil, en je wil geen fouten maken, hoeft t niet hypocriet te zijn; dan sluit je een soort weddenschap af met elkaar uit liefde; als dat niet door het universum ondersteund wordt….dan weet ik t ook niet meer. ik zou dat alleen zo kunnen, als mijn zielslief het ook zou kunnen.(Onbekend)

AntwoordDat kun je niet. Daarom gaan alle twins ook weer uit elkaar. Ieder moet afzonderlijk van elkaar zijn lessen leren. Je kunt niet als vrienden samen dit pad lopen. Volgens mij belemmer je elkaar in je (snelle) groei. Ik krijg steeds meer het gevoel dat het de bedoeling is dat je enkel op spiritueel niveau contact met elkaar hebt en daarvan groeit. Dat je in al die jaren van geen aards contact leert dat je een mooi leven kunt hebben zonder je twin naast je. Als je dat beseft, is het verlangen weg en kun je pas op aards niveau samen komen. De vraag waarop wij allen graag antwoord willen is: wanneer dan? Hoe lang moeten wij nog wachten? En dat geeft al aan dat we nog niet zover zijn. De tijd zal ons helpen leren…. leren onze halve ziel zelf zo compleet mogelijk te maken voordat ze beiden samen mogen zijn. Zit zelf in precies hetzelfde schuitje; ik weet het wel, maar mijn verlangen naar hem is ZO groot. Wanneer zal het zover zijn?? Liefs…(Onbekend)
AntwoordAls ik ‘s morgens wakker word heb ik altijd de mooiste inzichten, de helderste beelden voor me en die gingen vanmorgen over verwachtingen en verlangen. bij mij gaat deze site gewoon door ‘s nachts..om dingen te verwerken voel ik bij mij is deze liefde al zo lang aan de gang dat ik het wel eens vergelijk met een olifantsdracht. je bent heel lang hiermee bezig en dan begint het te kriebelen, het gevoel wat je al heel lang hebt in het begin zonder verlangen om er iets mee te doen dat komt eruit na bv. 7 jaar, dan is het niet meer tegen te houden, zoals bv. als je in verwachting bent en de bevalling is a.s. dan kun je ook niet zeggen dat het kind er niet is..zo is het ook met tweelingzielen, het is begonnen als twee kleine vonkjes en dan is er samensmelting..éen geheel(het kind) en dat wil geboren worden..geen weg terug maar verder..de verwachting wordt een verlangen om het kind vast te pakken..zo is het ook met tweelingzielen..tenminste zo voel ik dat nu..dus zonder verwachting nog met twin omgaan?..zou niet weten hoe ik dat moetdoen..dan maar afstand en liefde in mijn hart..lieve groet voor alle zielsgelukkigen zoals iemand schreef, want dat is het ook..(Onbekend)
AntwoordJa dat is moeilijk. Ik ervaar hetzelfde. Dat hevige verlangen als we elkaar zien kan ik niet ontkennen. Het IS er en ik kan er niet omheen. Loslaten van je TZ is wat anders, dat lukt mij wel. Ik versta daaronder dat ik hem gewoon zijn leven laat leiden, zonder verwachtingen te hebben. Elk moment te nemen zoals het komt. En mijn eigen dingen te doen. Maar dat verlangen is er altijd. Ik denk dat dat ook met ons mens-zijn te maken heeft, die fysieke kant van een tweelingzielverwantschap. Je wilt op alle fronten met iemand versmelten. Tenminste zo werkt dat voor mij. In mijn geval is er 0,0 fysiek contact, uitgezonderd de begroetings-en verjaardagszoenen en handjes enkele keren per jaar. En die keren koester ik in mijn hart. Hij is dan even zo dichtbij dat ik zijn geur kan opsnuiven, zijn baardstoppels voel prikken en zijn warmte voel. Dan kan ik weer even verder na zo’n moment. Het moeilijkst vind ik die ogenblikken dat er intens oogcontact is en je van elkaar voelt wa! t er in je omgaat. Dan wens ik de rest van de wereld even heel ver weg…(Onbekend)
AntwoordHoe maak je een scheiding tussen verlangen en verwachting. Dat kan bijna niet 100 % . Hoe realistisch we ook zijn,we blijven mensen met emoties.Een tweelingzielwens kan door roeien en ruiten gaan.Mijns inziens kan die scheiding beter gemaakt worden als je jullie situatie helemaal kent dus als je weet wat er in de toekomst gaat spelen.Het is niet op te lossen behalve dat het met de tijd vanzelf opgelost wordt.Het verlangen sublimeren in iets,misschien helpt dat in het scheiden van verlangen en verwachten.(Onbekend)
AntwoordIk denk dat het alleen mogelijk is als je beiden volledig jezelf weer teruggevonden hebt. Tot die tijd zal er steeds iemand zijn die aantrekt of afstoot en dus zal het niet werken. liefs(Forever)
AntwoordJa als je weet wat je gezamenlijke taak zou kunnen zijn dan zou dat heel misschien werken, maar die magnetische aantrekkingskracht is als zwaartekracht, het krijgt je een keer te pakken, dus nee ik denk dat je elkaar los moet laten en allebei je leven moet gaan invullen zo mooi mogelijk,als één van beide, of beide in een relatie zit en wat hier iemand zei over verlangen datdat overgaat, daar geloof ik niet in. heb inmiddels een mooi leven maar het verlangen blijft..en zo af en toe zien op feestjes, ja het kan maar het is donders moeilijk..want ha there it is again..het GroteVerlangen..Liefs(Onbekend)
AntwoordHet woordje weddenschap in het eerste antwoord, dat zegt al een heleboel..toch? Ga je een weddenschap aan met een natuurverschijnsel want zo zie ik het..er is niet tegen te vechten..hoe graag ik het ook heb geprobeerd en gewild..dus ik kies voor zuiverheid .Ja dat verhaal van verwachting en zielsliefde vergelijking dat ken ik , ik ken ook het gevoel tijdens een bevalling om maar niet meer mee te hoeven doen,zo iets als metbed en al het raam uit h aha, nou dat is ongeveer wat ik nu soms voel en toch ontkom je er niet aan..mark my words..Liefs (Onbekend)
AntwoordDat hoor ik iedere keer weer sommige mensen hier zeggen, dat het vanzelf oplost, nou volgens mij moet je ook zelf soms actie ondernemen , je weet niet hoe de toekomst eruit ziet als je elkaar nooit ziet, dan blijf je passief en volgens mij mag je ook actief deelnemen aan het proces, dat is misschien wel je opdracht, je les..het universum gaat voor je werken ook als je zelf stappen zet, misschien wacht het universum wel op jou totdat jij actie gaat ondernemen..dat is verantwoordelijkheid nemen voor je gevoelens..voor de waarheid!(Onbekend)
AntwoordJe kunt soms wel weten hoe de toekomst eruit ziet zonder dat je elkaar ziet.Helderziendheid heet dat.(Onbekend)
AntwoordAls antwoord op het 4e antwoord..het moeilijkste om elkaar in de ogen te kijken, is niet het moeilijkste maar het MOOISTE ! maar het is moeilijk omdat je bij elkaar leest dat je bij elkaar wil zijn , dat is WAT je ziet bij die ander! en dan nog houden mensen zich vast aan de gangbare orde, het volhouden van een relatie waarin je eigenlijk niet meer echtbènt, maar waarin die TZ allang de 1e plaats heeft ingenomen, wat voor partner ben je dan nog in je huwelijk?(Onbekend)
AntwoordDe kracht van het zielsliefdegevoel overviel me net weer, wat een kracht. het gevoel, ik ben hypocriet om er iets mee te willen en denken te kunnen, het is zo sterk. ik kan die weddenschap helemaal niet aan…ik schijt in m’n broek voor die kracht. maar ik zou het willen meenemen en canaliseren; het is toch ook mijn eigen kracht waarom zou ik er bang voor zijn , verbinden met twin in een idd subliemer(klinkt wel beetje arogant)doel, iets tot stand brengen. die wil en die weddenschap heeft dan iets waar de wet van de aantr.kracht mee gaat werken, dat is zeker goed voor alles …..maar hoe…. hoe leg ik dat aan mijn aardse man uit? en toch… wedden dat je zuiver blijft in dit geval is een soort offer wat je brengt….dat maakt t voor mij weer ok en niet helemaal onmogelijk.(Onbekend)
AntwoordHeb jij daar dan een beeld bij? hoe het zou moeten en wat heb jij al aan duidelijkheid geschapen om het tot stand te brengen.Een offer als twins kun je maken, maar dan wel samen..dat zou een mogelijkheid zijn , ik weet niet wat mijn twin en ik hebben afgesproken voor dit leven, maar ik wil het graag geloven. het universum werkt al voor je ook nu al, zie de tekens wat kun je daarmee? geef openheid en duidelijkheid, ja blijf zuiver in je bedoelingen en het werkt nog beter..misschien toch een opening..een mogelijkheid om samen te zijn op een andere manier dan je wenst..Liefs(Onbekend)
AntwoordRuim 3,5 jaar heb ik verwacht en vooral verlangen gehad, tegen beter weten in. Ik dacht dat als ik mijzelf aan de situatie kon aanpassen (hij woont samen) dat ik ermee om zou kunnen gaan. die opdracht is te zwaar voor mij, mijn verlangen betreft eenheid en vrede in mijzelf, ik kom er steeds meer achter dat hij een spiegel is, en dat mijn gevoelens mijzelf betreffen, loslaten dus…… De kracht van het NU van eckhart tolle helpt mij hier een heel groot handje op weg. Als het alleen maar pijn brengt en je steeds verder in je ego laat afdalen is het niet gezond meer, en kun je jezelf meer aandoen dan je beseft. Missen?? zelfs dat gaat over, totale acceptatie is wat er gevraagd word, eenheid met jezelf, en je zult merken dat er niet eens meer een vraag is, wanneer? waarom niet? in de kern ben je verbonden met alles, en zelfs dat kun je loslaten…(Onbekend)
AntwoordJa verwachtingen loslaten, je leert het wel zo, mijn twin houdt me die spiegel voor dat ik wel moet leren om los te laten..twin is gelukkig in zijn relatie.wil niet kiezen dus laat ik alle verwachtingen varen..ik accepteer dat het niet anders is.zal mijn onvoorwaardelijke liefde blijven sturen en twin zo af en toe zien? ben gelukkig met mijn leven..lieve twin ik hou van je wat je ook doet..ikzal mijn Liefde buigen voor jou..Liefs(Onbekend)