Q0539. Wie heeft zijn tweelingziel wel eens Reiki gegeven?

Onbekend

Sinds enige jaren heb ik Reiki 1 en mezelf behandel ik er regelmatig mee met succes. Laatst klaagde mijn TZ over pijnlijke vingers en nog wat andere dingen en ik bedacht me dat ik hem misschien wel een behandeling kan aanbieden. Het lijkt me erg mooi om hem op energetisch niveau te helpen en ook fijn om even op die manier bij hem te zijn. Wat ik me nu afvraag is wat er dan zal gebeuren, zal mijn energie niet veel te hard bij hem binnenkomen? Normaal gesproken is er al zo’n heftige energie waarneembaar als we elkaar zien. Tijdens een behandeling ben ik wel erg dicht bij (hoef hem daarvoor niet aan te raken). Hoe zal dat op zijn energie inwerken? Iemand ervaring? Mijn TZ weet onbewust wel hoe het tussen ons zit, maar wil er bewust nog niet helemaal aan. Dit even ter informatie.

Antwoord
Volgens mij hoef je je energie niet zo te sturen , die komt toch wel binnen bij je twin en misschien zelfs op afstand dat het al werkt die energie die je bij elkaar hebt/voelt is al helend.(Onbekend)

Antwoord
Geen ervaring mee maar ik denk vast en zeker dat je iets bij hem activeert.Het stroomt toch als een tierelier over en weer als je samen bent? Nou dan zal dat bij Reiki ook wel het geval zijn. Je kunt ook een afstandsbehandeling Reiki bij hem doen, daar wel eens over gehoord/ nagedacht?(Onbekend)

Antwoord
Mijn twin geneest mij op afstand door de positieve energie die ze uitstraalt, soms spontaan, soms zeg ik haar naam en het effect is direct en goed en blijvend. En dit op een afstand van ongeveer 90 km. Lief he.(Onbekend)

Reactie
Ik stelde de vraag. Reiki op afstand geven kan ik nog niet, dat hoort bij Reiki 2. Maar goed, ik stuur mijn twin wel vaak energie, dus eigenlijk is dat zo’n beetje hetzelfde… Ik hoop dat hij me een keer zal vragen hem een behandeling te geven, dan zal ik dat met plezier doen. Maar ik ga het hem zelf niet vragen. Het is zijn beurt om toenadering te zoeken. Ik heb hem al genoeg hints gegeven dat ik veel voor hem voel. Dat heeft ook te maken met respect voor zijn ontwikkeling. Ik wil hem nergens toe forceren over overhaasten. Maar ik denk als de tijd daar is hij er vanzelf mee komt.(Onbekend)

Antwoord
Heb mijn twin nooit reiki gegeven. Je mag ook nooit zonder toestemming van diegene iemand op afstand reiki geven is mij geleerd, dat heeft o.a. te maken met de energie. Liefdesenergie sturen omdat je twins bent is wat anders.(Forever)

Antwoord
Liefdesenergie,reiki, als t met liefde gaat is het altijd heerlijk. op mij mag je op afstand uitproberen=) succes. voor mijn zielslief en ik is het over n weer aanraken op afstand helend; dat kunnen we beiden goed gebruiken en is heel lief.(Onbekend)

Antwoord
Wel jammer dat je hier nooit weet wie je tegenover je hebt 🙂 . Sorry, had je graag geholpen maar neem toch maar liever geen risico meer, liefs.(Forever)