Q0537. Stoppen met gejammer?

Ilja

Lieve ook zielliefdes, er zijn hier veel zielliefdes die klagen omdat hun andere helft niet voor de zielliefde openstaat. dat is hartverscheurend; met mijn zielsliefde kan ik er ook(nog) niet over praten en dat heeft me ook veel verdriet gebracht. maar ook een hele mooie spirituele ontwikkeling, vol hoop. bovendien zijn we 1, alles wat de een doet heeft effect op de ander.ik heb leren mediteren wat zielliefde echt heel goed doet, dat hoor ik ook van andere mensen over de hele wereld.(want iedereen is hier mee bezig) ongemerkt geef ik vanuit mijn woonleef-werkplek die liefdesenergie verder, ook al zie ik mijn twin niet. ik vind in de verwarring steeds meer de dingen die ik goed kan en de mensen die mijn liefde nodig hebben. ik kan me kunstzinnig steeds echter uiten en nu ben ik onlangs een 2e zielsliefde tegen het lijf gelopen tot mijn verbazing. verwarrend natuurlijk maar ook weer niet. er is een hoger iets waar ik op vertrouw nu, dit is geregeld. die liefdesenergie die ik voel wanneer ik die persoon zie, (wat zelden is want ik ken hem niet) geef ik gewoon ook weer verder, aan mezelf/twin en aan mijn omgeving. ik vind dat wij, die de zielsliefde kennen verantwoordelijkheid moeten nemen voor ons leven. we hebben die liefde gekregen om hem te verspreiden, niet om erover te zeuren…(mag wel hoor maar na een tijdje wil je toch verder)als je kijkt hoeveel onrecht en onderdrukking er is op de wereld; wij kunnen helpen. we kunnen zelf liefdevol zijn want we kennen het ergste verdriet en de allerhoogste liefde. als we dat gevoel doorgeven worden steeds meer mensen liefdevoller…; dingen lukken veel gemakkelijker, werk wordt leuker, geld minder belangrijk….en groeien volgens mij de twins sterker naar elkaar toe… en dat willen we toch…. liefs en sterkte; (een ook niet altijd zo perfecte twin met goede voornemens )

Antwoord
Hoi Ilja, Ik ben het volledig met je eens, behalve het woord gejammer, dat vind ik een beetje fout gekozen. Dit kan andere lotgenoten toch aardig tegen het zere been zijn. Ik ken hun pijn en heb daar respect voor. De pijn van het missen van je twin is onbeschrijfelijk!! Maar ik ben het ook met je eens dat de blik vooruit moet zijn en niet moet stagneren. Maar ja, dat moet je wel kunnen. Deze liefde is ons gegeven om er goed mee te doen. Ik heb 4 maand geleden mijn twin mogen ontmoeten en voel me uitverkoren om dit mee te mogen maken. Ondanks dat ik het afgelopen weekend mijn twin weer vreselijk mistte en daar erg veel verdriet van heb, ben ik mij er nog steeds van bewust dat deze trein een bepaalde richting op dendert en ik hobbel mee, nieuwsgierig waar we naar toe gaan en zeer bereidwillig alles te leren. Ik wil graag deel uitmaken van de weg naar de nieuwe wereld. Maar missen zal ik hem altijd, elke dag weer. Ik houd van je lieve … Liefs(Onbekend)

Antwoord
Je hebt helemaal gelijk en heel vaak voel ik dat ook zo,pak je leven op het is van jou. pak ook de kansen aan om het leven te leven wat jij wilt en niet zoals een ander het wil. maar huilen om je twin gebeurt of je het nou wil of niet, ook al heb je nog zo’n mooi leven zelf al opgebouwd en ben je waardevol en liefdevol voor de wereld en hoop je andere mensen te kunnen beïnvloeden met jouw liefde dan nog is dat verdriet er soms toch ook nog wel hoor. dus lieve vraagsteller, stoppen met jammeren maar wel tussen de tranen door of zo..oké?(Onbekend)

Antwoord
Ja helemaal waar wat je zegt. Ik ga mezelf niet op de borst slaan,ben er nog lang niet.Maar die “andere” mentaliteit die groeit en groeit……hoe hoog de prijs ook is (geweest),ik prijs me erg gelukkig.Het is echt alsof je een funktie,een tweede natuur, erbij krijgt.Het is toch een staat van verlichting,extra gevoeligheid voor de nood van een ander ook.(Onbekend)

Antwoord
lieve allemaal soms heb ik de behoefte de mamma uit te hangen; vandaar gejammer en nu ffe genoeg… natuurlijk heb ik met jullie allemaal heel veel compassie ivm ziels pijn maar ik voel mijn zielslief altijd bij me en dat verzacht. ik hoop dat jullie dat ook leren voelen…. verder heb je elkaar ook echt nodig als je zo aan elkaar vast zit; als je heel veel jammert is t rot voor de ander. bovendien , in het aardse; de ander moet zelf een stap willen zetten naar jou toe; it takes 2 2 tango; als ie niet wil wil ik ook niet; niks is hartverscheurender als kontakt met een twin die niet wil. en zielsliefde zonder aards kontakt blijft doorgaan en kun je blijven voeden, da’s al een begin ….. succes lieve zielsgelukkigen ,niet lotgenoten dat klinkt zo fatalistisch…. dat zielslgevoel voel je door je zielslief maar t zit uiteindelijk in jezelf! je bent zelf zo mooi!(Onbekend)

Antwoord
Hee Ilja, ik begreep je wel hoor. Dat was niet de reden dat ik het woord gejammer slecht gekozen vond. Maar ik weet ook dat er nog HEEL veel mensen in het rouwproces zitten waar ze maar niet uit kunnen komen. En vooraleerst komen zulke woorden hard aan. De tijd zal hun ook leren dat zij zich steeds meer kunnen vinden in dingen zoals het laatste wat je geschreven hebt. Het IS een godsgeschenk om dit te mogen meemaken. Wij zijn uitgekozen hiervoor. Er is een plan met ons. Geweldig!! Dat kan ik nu ook zien. Maar op mijn momenten van diepe rouw, enkele maanden geleden, kon ik hier nog helemaal niets mee!!! Ik hoop alleen voor deze mensen dat ze niet langer hoeven te rouwen, want het stagneert je groei gigantisch. Bovendien, de tijd tikt door, maar je leven staat stil. Zonde. Liefs…(Onbekend)

Antwoord
Hee you , snap t ; is waar over de tijd en t leven; de ziel is dan wel ewig maar wij zijn hier maar heel ffe, groetjes.(Onbekend)
AntwoordIk jammer niet meer. Controleer nog altijd twin zijn horoscoop. Prognose: vanaf volgend vroege voorjaar tot en met 2012 staat Neptunus driehoek zijn geboorte-Uranus. YESSS!!!! Neptunus driehoek Uranus betekent een doorbraak in het bewustzijn en niet zo’n beetje ook. Het gaat langzaam MAAR zeker, komt het eraan bij mijn tweelingziel. Gozer wat hou ik van je, ik hoop zo dat je er ook gelukkig mee bent en dat je het naadloos in kunt passen in je leven.(Onbekend)

Antwoord
Aan laatste antwoord. Klopt de horoscoop van je twin altijd? Kun je er op vertrouwen dat de prognose voor volgend jaar uit gaat komen? En zo ja, hoe kom jij aan deze horoscopen? Kun je dat zelf?(L.)

Antwoord
Tot nu toe is het wel uitgekomen.Ik heb tweelingziel zijn geboortedatum en- tijd weten te ontfutselen. Hij weet er niks van dat ik dit doe.Maar ik kan het zelf en soms overleg ik met een ander die mijn solaar altijd maakt.Ik hou altijd wel een slag om de arm met interpreteren.Maar er zijn vaak meerdere factoren in de horoscoop die wijzen op een spirituele transformatie.Hij heeft mij geopereerd en een week na die operatie maakte ik een horoscoop van die medische ingreep.Nou daar stond ook de bestemming van een relatie in en een heleboel tweelingziel symboliek. Ik krijg bij zo’n interpretatie leiding van boven, zo van “let daar en daar op”.Ik ben na die horoscooptrekking danig van slag geweest.Nooit,nog nooit heb ik zo’n duidelijke horoscoop gezien (behalve dan van de conceptie van mijn zoon).Toen meteen ook een horoscoop van mijn bedrijf gemaakt, dezelfde boodschap.Ik stond paf.Blijkt dat mijn tweelingziel het co-schap in de medische wereld begon (als cio) toen ik mi! jn bedrijfje begon.De wereld zit vol met verpakte boodschappen en de horoscoop is er eentje van.Die hele operatie met bespreking voor en na de ingreep,inclusief mijn kwaal, was 1 grote verpakte boodschap!Ik moest drie woorden vervangen door drie andere woorden en het rolde er zomaar uit.Die interpretatie kreeg ik pas door 7 maanden na de ingreep, dus het komt niet altijd allemaal ineens tevoorschijn.(Onbekend)