Q0536. Spiritualiteit en verantwoordelijkheid?

Onbekend

Wat ik gemerkt heb toen ik op het spirituele pad kwam door mijn twin dat ik op een gegeven moment niet meer door kon met waar ik mee bezig was..ik moest gaan kiezen(tenminste zo voel ik dat) voor het doel waarvoor ik hier ook op aarde ben en dat is o.a.kiezen voor de waarheid, het twinschap,om anderen te helpen, je te ontwikkelen..het is een tijd waarin je niet meer mag dralen maar volop er voor mag gaan, en misschien wel moet gaan. wie herkent dit gevoel?

Antwoord
Ik herken dit gevoel heel duidelijk!!! Ik merk aan mezelf dat ik heel veel wil leren. Nog nooit ben ik zo leergierig geweest als sinds ik mijn twin heb ontmoet en ik ontdekt heb wat dit is en wat het met je doet. Voordat ik mijn twin ontmoette, was ik al onrustig en zoekende naar werk wat me meer voldoening zou geven. Eigenlijk op zoek naar de reden van mijn bestaan hier op aarde. Sinds ik mijn twin heb ontmoet, leer ik enorm snel. Mijn gevoel groeit met de dag. Durf er steeds meer op te vertrouwen. Wist maanden geleden al (voor de ontmoeting met mijn twin) dat ik iets anders wilde gaan doen en had ook wel een idee. Dit idee is er nog steeds, maar ik wacht nu nog even af, want ik denk dat ik meer antwoorden ga krijgen in de komende tijd. Dat ik meer duidelijkheid ga krijgen welke richting ik precies op moet gaan. Het maakt me niet uit wat dat wordt, ik weet nu al dat dit goed zal zijn. Voorlopig leer ik elke dag op spiritueel gebied weer meer. Het is ongelooflijk ho! e snel dit gaat. Eerlijk gezegd maakt dit wel dat er een verwijdering plaatsvindt tussen mijn partner en mij. Er heerst onbegrip over mijn transformatie en wordt al vergeleken met een ‘evangelist’. Het maakt me niet uit, het zal gaan zoals het gaat. Deze trein is niet meer te stoppen. En dat WIL ik ook helemaal niet. Ondanks dat ik mijn twin vreselijk mis, nog dagelijks om hem huil, ben ik heel erg benieuwd waar dit toe gaat leiden. Ik heb er 100% vertrouwen in dat het goed komt. Ik bedenk mij terwijl ik dit type, dat ik absoluut niet bang ben waar deze weg heen gaat. Ik weet alleen dat ik hem absoluut wil volgen. Onderweg zal ik steeds beter leren wat mijn doel in dit leven is. En of mijn huidige partner en mijn twin ook nog een rol hierin gaan spelen…(Onbekend)

Antwoord
Ja nou en of ik dat herken. Je wordt zo puur als tweelingziel,krijgt steeds meer mededogen. Een beetje wat alle oude/vergevorderde zielen ook hebben.Net nu mijn duoche gerenoveerd is , denk ik er serieus over na om tijdelijk met dit weer een dakloze jongen en zijn hond s’avonds en ‘s nachts uit te nodigen.Daar denk ik dus nu veel gemakkelijker over dan voordat ik mijn twin ontmoette.Status en dergelijke worden betrekkelijk.Je wilt helpen en zo goed mogelijk doen.Alsof twin over je schouder meekijkt.Als ik na zit te denken over die dakloze jongen/hond, zit meteen mijn twin weer erg aan mij te trekken (energetisch).Ik kan nog wel mijn “oude”werkzaamheden doen,dat komt omdat ik een vrij beroep heb,als een Einzelgänger,korte contacten heb met klanten waarbij ik wel over tweelingzielen en spirituele onderwerpen kan praten,dienstverlenend en fysiek werk heb,veel in de buitenlucht ben (zo’n 6 uur per dag),stadsgeluiden mij als muziek in de oren klinken.Al die dingen zorgen! ervoor dat ik nog mijn huidige werk kan doen.(Onbekend)

Antwoord
Ja nou en of ik dat herken. Je wordt zo puur als tweelingziel,krijgt steeds meer mededogen. Een beetje wat alle oude/vergevorderde zielen ook hebben.Net nu mijn duoche gerenoveerd is , denk ik er serieus over na om tijdelijk met dit weer een dakloze jongen en zijn hond s’avonds en ‘s nachts uit te nodigen.Daar denk ik dus nu veel gemakkelijker over dan voordat ik mijn twin ontmoette.Status en dergelijke worden betrekkelijk.Je wilt helpen en zo goed mogelijk doen.Alsof twin over je schouder meekijkt.Als ik na zit te denken over die dakloze jongen/hond, zit meteen mijn twin weer erg aan mij te trekken (energetisch).Ik kan nog wel mijn “oude”werkzaamheden doen,dat komt omdat ik een vrij beroep heb,als een Einzelgänger,korte contacten heb met klanten waarbij ik wel over tweelingzielen en spirituele onderwerpen kan praten,dienstverlenend en fysiek werk heb,veel in de buitenlucht ben (zo’n 6 uur per dag),stadsgeluiden mij als muziek in de oren klinken.Al die dingen zorgen! ervoor dat ik nog mijn huidige werk kan doen.(Onbekend)

Antwoord
Wat mij heel erg geholpen heeft is het boek het sluiten van de cirkel van eric schneider het gaf mij de juiste duwtjes in de rug..zo zie je de juiste tekens, boeken, toevalligheden komen op je pad als je openstaat voor alles..weet nu dat ik weer stappen moet zetten om verder te komen..een lief persoon met vragendebekende ogen(ken je dat?zo vertrouwd als iemand je aan kan kijken)die mij zei dat er nog niets veranderdis vanuit bezorgdheid voelde ik, moet mijn verantwoordelijkheid op me nemen..weer een duwtje voor mij, hoopte op tekens en ik kreeg ze weer liefdevol aangereikt van ‘anderen’ tekens vragen soms om actie..wanneer? dat voel jij..dat is spiritualiteit (Onbekend)

Antwoord
Ik denk vooral dat het belangrijk is dat je voor jezelf gaat, je bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Kiezen voor jezelf, je eigen zoektocht bepalen, je eigen waarheid vinden. En als je dan jezelf weer hebt gevonden dan ben je in staat om liefde te geven, te verspreiden voor je omgeving en uiteindelijk voor de wereld, dan heb je geen verwachtingen meer. Op die manier bereik je je doel waarvoor je hier op aarde bent. Wat je volgens mij beter niet kan doen is geforceerd je ideeën en meningen aan mensen gaan vertellen, dat werkt averechts, ze zullen het toch niet begrijpen en hebben dan iets van “daar heb je weer zo één die het licht heeft gezien”. Mijn partner bijvoorbeeld kan ik tot op zekere hoogte mee laten liften in mijn groei, door liefde te verspreiden, maar echt begrijpen doet hij het niet als ik dieper wil gaan. Dat doe ik dan ook niet, ik ga hem echt niet proberen te overtuigen want dat gaat me toch niet lukken. Ik weet en begrijp dat dat komt o! mdat hij volledig in de 3e dimensie leeft. Hij snapt bijvoorbeeld ook niet dat ik zoveel met mezelf bezig ben en dat ik het belangrijk vind dat ik weer van mezelf hou, hij vindt het zelfs wel een beetje egoïstisch soms. Haha, want dat is wat de maatschappij en Ego je vertelt, je mag vooral niet te veel van jezelf houden. Ze snappen niet dat je pas echt liefde kunt verspreiden en van anderen kunt houden als je van jezelf houdt, als je jezelf weer hebt teruggevonden. En dat geeft ook niet, ieder van ons heeft zijn eigen pad ooit daarboven zelf uitgestippeld. Het is ook ieders eigen verantwoordelijkheid om de weg terug te vinden naar zijn eigen pad zodat je uiteindelijk zal kunnen doen waarvoor je hier op aarde teruggekomen bent. Geluk zit in jezelf, denk niet dat jij anderen gelukkig kunt maken of dat anderen jou gelukkig zullen maken. Liefs(Forever)

Antwoord
Voor mij is spiritualiteit; het herkennen van tekens, van uitspraken van andere mensen, situaties die me wijzen op de waarheid EN dan ook handelen naar die WAARHEID! DAt is verantwoordelijkheid nemen..het is begonnen met het herkennen van mijn twin, en in het begin denk je dat is toeval alles wat er gebeurt, maar niets is toeval, het universum wil ons een bepaalde richting op hebben en als je niet luistert dan moet je het maar voelen (ouderwetse opvoeding gehad..haha) maar zo werkt het wel..spiritualiteit brengt verantwoordelijkheid met zich mee! of het nou wel of niet in je straatje te pas komt..liefs(Onbekend)