Q0534. Vorige levens?

Onbekend

Hallo, Ik lees her en der vragen/antwoorden van mensen die hebben uitgezocht hoe hun vorige leven was, en wat/wie hun twin in dat vorige leven was.. hoe jullie connectie toen was. Lees ook stukjes dat er nog dingen uit het vorige levens moeten worden uitgewerkt met je twin.. Hoe weten jullie dat? Regressietherapie? Zou ook wel graag willen weten wat ik met mijn twin moet uitwerken, zoals het nu gaat is enorm vermoeiend en frustrerend!! Iemand die me hierin verder kan helpen?

Antwoord
Ook ik zit met dezelfde vraag, herken dezelfde problematiek als de vraagsteller S. IK lees ook over “blauwdrukken”, zou ook graag willen weten hoe het nu zit tussen mij en twin.’t Gaat allemaal zo moeizaam en vraag me ook af wat de reden daarvan nu is, wellicht uit een vorig leven? Misschien dat iemand een geschikte “ziener” of therapeut weet en mij het adres kan geven. Dit moet via de mail, dacht ik. Ik reageer nu voor ‘t eerst op deze site en neem aan dat dan mijn mailadres bij de redaktie bekend is? (Onbekend)

Antwoord
Nou kijk het begint met een vermoeden. Stel, je zit in je laatste leven (wij twin en ik).Dan ben je al zo vaak gereincarneerd en gestorven,dan kun je nog wel domme dingen doen hoor, maar het besef begint zich steeds meer op te dringen gaandeweg ons leven (die mijn twin en ik niet gezamelijk doorbrengen,alleen telepathisch contact), dat er zogenaamd geen tijd meer te verliezen,te verdoen is. Minder vrije wil,wel vrij dus niet gebonden -behalve aan elkaar en 1 heeft nog een huwelijk af te ronden- maar minder vrije wil en ook geen behoefte daaraan. Eenvoudigweg omdat we aan het afronden zijn, geen geslinger meer naar links en rechts maar duidelijk boodschappen/opdrachten doorkrijgen en die voltooien.Omdat er geen volgende kans meer komt om het in te halen of goed te maken.Mijn leven nu is holografisch t.o.v. al mijn vorige levens d.w.z. ik doe allemaal stukjes uit alle vorige levens die ik geleid heb,mijn C.V. ziet er dan ook idioot uit,haha.Mijn twin daarentegen die m! oet slechts 1 facet overdoen, dus gespecialiseerd (hij is ook specialist,medicus).Dus daar begin je mee, elkaars leven vergelijken, dat zet je aan het puzzelen,en vermoedens worden daarna bevestigd door een medium,regressietherapeut of astroloog,maar ook archieven, overleden zoon die mijn gids geworden is,etcetera. Het is misschien een overgang naar een volgende fase (resp. gids/ik en engel/hij) zo zie ik dit leven een beetje. Let ook op adviezen die andere mensen je geven, uit zeer verrassende hoek soms,bijv een klant of iemand die naast je zit op de veerpont, een opmerking uit een krant of boek die je raakt en dan op het juiste moment ,begint het balletje te rollen…(Onbekend)

Antwoord
Mijn zoektocht is begonnen toen ik ontdekte dat het om mijn tweelingziel ging. Ik lees en merk hier dat veel mensen blijven steken bij het begrip en vervolgens niet verder gaan zoeken, maar misschien is dat voor hun ook niet de bedoeling. Ik heb heel veel gelezen en werd “geleid” door boven naar sites en boeken, na 1,5jr speurwerk is inmiddels alles op z’n plek gevallen en overzie ik het grote geheel. Denk ook dat je dat pas kunt snappen als je een zeker spiritueel niveau hebt bereikt. Zeg maar net als het fenomeen tweelingziel, je kunt het vertellen aan anderen maar als ze het zelf niet meemaken zullen ze het nooit echt kunnen begrijpen. Het gaat echt veel te ver om dat hier allemaal uit te leggen, maar zij die hetzelfde meemaken begrijpen precies waar ik het over heb. Soms was ik ook nog niet toe aan bepaalde informatie en legde het naast me neer, maar als ik het dan bijv. een half jaar later las dan had ik iets van , ja nu snap ik het, dit klopt. Het hoeft oo! k niet zo te zijn dat je iets nog moet uitwerken met je twin, maar meer dat je ieder voor zich uitgewerkt moet zijn zeg maar alvorens een gezamenlijk gedeeld leven met je twin mogelijk kan zijn. En regressietherapie heb ik nooit behoefte aan gehad, ben zelf gaan zoeken en er kwam telkens weer datgene op mijn pad waar ik op dat moment mee verder kon. Ik ben bijv. bang in diep water, altijd al geweest en ik heb als kind altijd gedacht dat ik was verdronken ooit op de titanic. Wat heb ik er aan om te weten dat dat idd zo is? Nee, ik leef nu en het belangrijkste is dat ik nu in staat ben om te begrijpen waarom dingen gebeuren en waarom dingen op je pad komen en dat ik daar goed mee kan omgaan, dat ik het snap. Dat punt heb ik bereikt, en daar ben ik heel blij om. Daardoor was ik ook in staat om oud zeer los te laten en mensen te kunnen vergeven. Ik weet dat ik mijn twin mag helpen maar dan moet hij zich wel willen laten helpen op dit pad. Als hij zou weten wat ik allemaal w! eet dan zou hij het veel beter begrijpen en er een stuk gemakkelijker mee om kunnen gaan. Maar ook dat is zijn eigen vrije keus, zelf ontdekken of je laten meeliften op de kennis van je twin. Succes met je zoektocht en vertrouw er maar op dat als je dicht bij jezelf blijft en je hart volgt, ook jij “geleid” wordt op je pad.(Forever)

Antwoord
Heb je er ooit aan gedacht dat t moeilijk zou kunnen zijn al die levens op te sporen? stel je voor, je kent die verwant uit dit leven en die en je twin uit 2 levens ervoor, best ingewikkeld wordt t dan…. je kunt ook gaan mediteren; daar leer je antwoorden te vinden in jezelf, en erop te vertrouwen ipv iemand anders te vertrouwen jou jouw leven te vertellen. succes…(Onbekend)

Antwoord
Een medium vertelde mij over een vorig leven met mijn tweelingziel(we hebben geen relatie, beiden een gezin…). Wij waren toen getrouwd maar hij is in een gevecht gestorven en ik bleef achter. We hadden geen afscheid kunnen nemen. Toen ik dit verhaal hoorde, kon ik mijn verdriet een plaats geven. ik ben in meditaties enkele keren naar dit leven teruggegaan. Voor mij is dit geen zo’n leuke ervaring omdat de pijn dan erg voelbaar is. Maar er zijn ook meditaties waarbij je gewoon zielscontact kan maken met je tweelingziel wat erg prettig aanvoelt.(Onbekend)

Antwoord
Even een vraag voor de reactie hierboven mij; Kun je me uitleggen hoe ik zo’n meditatie kan doen om contact te maken met mijn twin? Dat zou ik heel erg waarderen!(Onbekend)

Antwoord
Enige tijd terug heb ik de light body gevolgd. Dit is een gechannelde cursus van de lichtwezens DaBen en Orin. je krijgt een reeks van geleide meditaties en je leert er oa zielscontact maken met anderen. Het is een zeer goede cursus waarbij je al je energiecentra activeert. Bij het doorlopen van de cursus moet je thuis ook veel oefenen en ik ken mensen die als het ware in een storm terecht kwamen omdat er zoveel in je wordt losgemaakt. Hopelijk kan je hiermee verder en ik wens je veel succes in je zoektocht.(Onbekend)

Antwoord
Regressietherapie,eigen herinneringen en ontdekkingen en verschillende mediums. Vanaf 1500 ongeveer duidelijk te zien,zijn we steeds om en om, samen resp. alleen gereincarneerd in een leven.Nu dus samen gereincarneerd,laatste leven.Het volgende leven hij nog 1 keer alleen en het leven daarna wij samen (in 1 lichaam).(Onbekend)

Antwoord
Mijn leven nu is mijn laatste leven en is holografisch,d.w.z. ik moet allerlei stukjes uit al mijn vorige levens overdoen in dit leven. Nu heb ik iets heel geks: Mijn favoriete schilderij is de ontvoering van Psyche door Eros van William Adolphe Bouguereau, altijd favoriet geweest. Alles klopt aan dat schilderij,technisch, compositorisch,afmeting,een tour de force. Schilderij Ontvoering van Psyche door Eros staat op Wikipedia de Nederlandse pagina over William-Adolphe Bouguereau!. Het is een jong stel afgebeeld met vlindervleugels (zij) en met engelenvleugels (hij).Iedere keer als ik dat schilderij in een boek o.i.d. zag, dan werd ik ontroerd.Ineens bedacht ik: He,dit lijkt wel een self-fulfilling prophecy. De vrijgevochten vlinder die ik nu ben (een medium zag allemaal vlinders om mij heen,dat kwam omdat ik zo vrij ben,zei ze), en de engel die mijn tweelingziel in het volgende leven wordt! Wij leefden ten tijde dat dat schilderij gemaakt is, Zuidelijke Nederlanden/Noord-Frankrijk. Ongeveer! die leeftijd waren we, en hadden een zeer intense relatie korte tijd. Dat is uit elkaar gespat, door een standsverschil. Afijn, dit leven heb ik op de kunstacademie gezeten,en heb ik geposeerd op een privé academie als schilder- en tekenmodel.In 1984 ,toen ik model was,een jaar voordat ik naar de kunstacademie ging, zag ik het schilderij op een tentoonstelling in Parijs (mijn favoriete stad) en was met stomheid geslagen,stond als aan de grond genageld. Sinds ik mijn tweelingziel heb ontmoet in 2008, is het een soort bidprentje op mijn bureaublad,lol. Ik weet, het lijkt idioot, verbeelding misschien, en toch en toch en toch…(Onbekend)

Antwoord
Beste S. en onbekende eerste vraag steller. ik weet een paar mediums die ik geraadpleegd heb. N.B. : Zij weten alleen maar stukjes, of een contour of soms zien ze alleen iets doorschemeren. Je krijgt dingen aangereikt van het universum via hen (zij werken trouwens ook op hun beurt weer met een gids). Maar verkijk je er niet op. Ze praten jou niet na en het is geen wishful thinking,je zou danig teleurgesteld kunnen raken en soms druist het tegen jouw eigen zielsgevoel in. Maar als je dit in acht neemt is het wel waardevol,ze helpen je altijd op weg. Hun naam en adres geef ik hierbij weer.Je mag mij ook mailen , via de redactie.Eerste medium: Jeske Meijers telefoon 020-6335035 e-mail jeskemey@live.nl en tweede medium: Marijke van Maanen Stalpaertstraat 56 1813CM Alkmaar telefoon 072-5406530 Regressietherapie: Fons van den Heuvel Wittenlaan 19 3743 CP Baarn.Telefoon 06-14358012 http://www.reincarnatietherapie.nl is een goede website om je te orienteren welke regressietherapeut goed bij je past. Het is een erkende vereniging van therapeuten.(Onbekend)