Q0532. Zielsliefde… s?

Onbekend

Een tijdje terug ontmoette ik tot mijn verbazing een man die mij qua energie, connectie een soortgelijk gevoel geeft als mijn zielsliefde, heftig. ik ben al jaren toegewijd bezig met zielsliefde, heb geen aards contact maar wel een mooie zielsband met mijn twin en nu dit… bovendien is het iemand die heel erg kwa uiterlijk lijkt op mijn twin, is toch gek! Ik vermoed dat het om iemand gaat die ook bij ‘mijn groep’ hoort. Dat vind ik eigenlijk mooi…. of moet ik dit zien als een test? ik heb ook het gevoel dat ik, voor hem, ook op iemand lijk die hij heeft gekend????? Hiddinga schreef al, je kunt de weg van de ziel nooit helemaal volgen, staat buiten je. nou, dit is het bewijs. ik ga nog ns diep in mezelf graven… heeft iemand soortgelijke ervaringen?

Antwoord
Ja ik ken ook meerdere zielen die bij ‘onze’ zielengroep horen, tenminste als mijn ziel zich niet vergist.Je herkent elkaar bijna meteen en voelt je meteen vertrouwd met elkaar. Maar wat ik wel ervaar is de liefdesgevoelens tussen twin en mij zijn 1000 keer sterker dan tussen welke andere zielsverwant en mij dan ook dat is het verschil voel/weet ik.(Onbekend)
AntwoordVoel jij dan hetzelfde bij die persoon als wat je bij je twin voelt?(Onbekend)

Antwoord
ik weet nog niet zo precies, wat ik voel, bedoel, hoe ik t voel, ben nog te verbaasd en te zoekend naar de kern om goed te voelen. ik hoop dat ik met deze persoon contact kan hebben en over zielsliefde kan praten in levende lijve,als dat zo blijkt te zijn. niet ‘mijn’maar ‘ónze’ groep idd. aan degene die schreef dat hem dat ook bekend is… meerdere zielsliefdes;hoe ga jij daar mee om? heb je ‘contact’ met allen? voel je dezelfde soort energie. is het ook heftig of alleen vertrouwd? bedankt voor reacties ( ik schreef bovenstaand bericht)(Ilja)

Antwoord
Het voelt vertrouwd, je wordt er blij van als je ze ziet, maar het is niet dat heftige liefdesgevoel wat ik bij mijn twin ervaar, is echt niet te vergelijken, tenminste niet bij mij, misschien moet je meer open staan voor al die gevoelens, ik heb al genoeg moeite om alles van twin en mij te vatten. zie mijn zielsverwanten bijna nooit, heb wel het idee dat ze me steunen op wat voor manier dan ook en daar ben ik blij mee.(Onbekend)

Antwoord
Ja ik heb hier het gevoel dat dit een testcase voor jou is. Wel een hele goeie!! Heb jij eraan getwijfeld,aan je twin toen je deze “test-ziel” tegenkwam? Of had je al een vooruitziende blik en twijfel je niet meer? Ik denk vaak aan mijn twin en ik als de broers Prometheus en Epimetheus, de vooruitziende (ik) en de achternadenkende (mijn twin), en vandaaruit de risiconemende factor (ik) en de controlerende factor (mijn twin). Wij zijn dan wel geen twee mannen maar ik de Prometheus ben vrouw en Epimetheus is man.(Onbekend)

Reactie
Dank voor de uiteenlopende reakties…. ik , vraagstelster (niet s), blijf me verbazen. ik ken deze 2e zielsliefde helemaal niet, maar kom nu overal zijn vrouw tegen, die me aandachtig bestudeert. zeg nix , what can I say….ik begrijp t zelf niet. Ik krijg alleen maar gedachtes als, iedereen heeft recht op zielsliefde, ook deze vrouw, en, hoeveel dingen in de wereld verliezen voor mij betekenis, omdat ze niet vanuit zielsliefde gedacht zijn; geld, status; moet mijn best doen ego op te wekken voor mijn werk, waar ik veel van houd. aan de mensen die ook zielsverwanten kennen. heb je ooit een zelfde soort energie gehad als met je twin? toevallige ontmoetingen? samensmelting?(Onbekend)

Antwoord
Zoals degene in de 3e reactie vanaf beneden schrijft, zo denk ik er precies over. Je weet het op ee bepaald moment door allerlei puzzelstukje die je ten deel vallen (zo voelt dat echt) en die je zelf tot een passend geheel maakt. En dat gebeurt op de gekste momenten. Zelf krijg ik de beste inzichten als ik iets met mijn handen aan het doen ben zoals strijken ofzo. Ineens is er dan een AHA gevoel. Weet je weer een stukje meer. Een mooi voorbeeld vind ik dit; ik was een tijd geleden bij TZ op visite. Hij was wat aan het pakken in de keuken en ik bladerde door een tijdschrift dat op tafel lag. Ik sla het open en wat schetst mijn verbazing? Staat daar op pagina 11 (een bijzonder getal in relatie tot hem) een foto van een deel van een kenteken waar dus TZ stond! Dat was voor mij een van de vele tekens die ik al mocht krijgen. Zo zijn er ontelbare.(Onbekend)

Antwoord
Ja dat is het kenmerk van spiritualiteit: dat je iets ontdekt en nog iets en nog een puzzelstukje en voor je het weet wordt het een sneeuwbal effect,het ene na het andere wordt ontdekt.Komt het er achter elkaar uitrollen…….let maar op, er komt nog veel meer voorbij.(Onbekend)

Antwoord
Lieve Ilja, ik denk dat je meerdere zielsliefdes kunt hebben maar slechts 1 twin. Mijn partner met wie ik al 30jr samen ben is ook een soulmate van mij, zonder twijfel, maar de gevoelens die ik heb voor mijn twin zijn 1000 keer sterker, had ik ook nooit kunnen bedenken tot ik mijn twin ontmoette. Misschien voor jou idd een grote test! Ik denk dat er meer mensen/zielen op dit moment getest worden, ik voel zelf ook dat ik momenteel een grote test moet doorstaan. Gelukkig voel ik mij zo zeker over mijn gevoelens voor mijn twin, dat dat mij er doorheen sleept. En dat gevoel wat je hebt bij die vrouw herken ik ook wel een beetje. De vrouw van mijn twin kijkt mij ook soms heel apart aan en doet soms ook heel vreemd. Laatst stond ze mij op te wachten voelde ik om op het laatste moment toch maar door te lopen. Dat voelt heel ongemakkelijk, ook omdat je niet weet wat er op zo’n moment door haar heengaat en wat zij allemaal wel of niet weet. Helaas weigert mijn twin om er op ! aards niveau over te communiceren. Ik wens jou heel veel sterkte met deze megatest, waarschijnlijk zal je achteraf begrijpen waarom deze test nodig was want toeval bestaat niet en niets gebeurt voor niets. Liefs(Forever)

Antwoord
Ik denk inderdaad dat je (zoals het bovenstaande antwoord ook aangeeft) twee zaken door elkaar haalt; jij hebt een relatie met een soulmate maar je bent in de war door gevoelens die je kreeg bij je twinflame of tweelingziel. Dat zijn echt 2 verschillende dingen. Wist ik eerst ook niet, maar inmiddels wel. Ik ben zelf ook met mijn soulmate getrouwd en we hebben het samen erg goed en fijn en er is ook nog altijd die vonk/liefde voor elkaar. Dat dit kan bestaan naast de nog heftigere gevoelens voor een TZ had ik nooit gedacht. Maar toch is dat zo. Voor TZ voel ik een onvoorwaardelijke liefde, ik wil hem totaal niet veranderen, ben totaal niet jaloers op wat hij doet en met wie, en ik voel me bovenal zo ontzettend op mijn gemak bij hem, dat is ongeevenaard. Jarenlang was dit reden om mij vreselijk schuldig te voelen. Maar met welk doel? Ik doe niets verkeerd. Liefde is niet verkeerd. Ligt er maar aan wat je ermee doet. Soms is dat moeilijk omdat ik wel vaak naar TZ verl! ang. Maar omgekeerd zal hij ook niet gauw toenadering zoeken omdat hij ook weet dat dat veel te gevoelig ligt. Wij hebben contact op astraal/spiritueel niveau en dat is fijn. Je weet ook dat die band voor eeuwig is, wat er ook gebeurt.(Onbekend)

Antwoord
Dank je wel forever; ik zie t met de dag anders; is wel een test maar niet zoals ik gedacht heb. ik heb maar 1 echte twin , ben ik bijna zeker van(Ilja)

Antwoord
En de tekens blijven maar komen,geweldig om mee te maken, loop iedere keer met een smile op me kop. elke week weer nieuwe lieve ogen, lieve toevallige dingen die gezegd worden die precies ook slaan op twin en mij en hoe kan het dan ook dat je dan denkt het komt dichterbij, maak nu weer steeds meer dingen mee,bijzonder mooi,de banden tussen twin en mij voel ik steeds sterker en mijn energie/motor die kan ik soms letterlijk horen. draaiende chakra’s,er komt nog net geen stoom uit me oren ha,elke dag denk ik wat heeft het universum nog meer voor boodschappen voor me, weet dan ook ff niet meer wat ik nog nodig had heb het idee dat het universum weer volop bezig is , tijdje niet zo gehad..grtjs(Onbekend)

Antwoord
You make me smile; smile op m’n kop; grtjs trg(Onbekend)

Antwoord
In de 29 jaar dat ik mijn twin niet gezien heb, dacht ik haar twee keer gezien te hebben. De eerste keer was in een grote stad, zo’n kleine 20 km van haar dorp. Ik stond buiten op mijn vrouw te wachten die wat winkelde en ineens zag ik een zeldzame schoonheid op de fiets. Ze leek heel erg veel op mijn twin die ik in mijn woonplaats ontmoet heb. Ik schrok, want ik dacht dat ze het was en zij schrok want ze zag dat ik schrok en ze was heel snel weg. Ik heb een paar dagen aan haar gedacht. Dit voorval deed zich voor 14 jaar nadat ik haar voor het laatst gezien had. De tweede keer dat ik dacht dat het mijn twin was, was in mijn woonplaats. Ik liep de overdekte winkelgalerij uit en ineens keek ik in een paar hele mooie bruine ogen, ik schrok heel erg , zij schrok heel erg en ze liet toen een hele grote vaas vallen. De klap was zo hevig dat mijn oren ervan floten. We hadden wel veel bekijks moet ik zeggen. Een paar dagen later zag ik haar weer en ik voelde dat ze niet mijn twin was. Ze was wel erg mooi, maar ze deed mij niets. Daarna heb ik haar niet meer gezien en ik heb toen minstens twee weken voortdurend aan haar gedacht. Dit voorval gebeurde 7 jaar nadat ik haar 14 jaar niet gezien had. Toen ik mijn echte twin weer ontmoette na 28 jaar, zag ik op internet haar naam en ze woont notabene in mijn woonplaats.\niet mijn echte twin woont in mijn woonplaats. Haar naam brandde in mijn ogen. Hallucinant. Onbewust was ik er toen zeker van dat ik haar weer zou zien en dat is ook gebeurd. De allereerste keer dat ik haar ontmoette wist ik zeker dat ik haar weer zou zien. Volgens mij werd ik voorbereid op de ontmoeting van twin. Er zijn nog een paar dingen gebeurd voor ik haar tegenkwam, maar die heb ik ervaren als traumatisch. Wat het universum kan doen om gelijke zielen weer te kunnen ontmoeten is met geen pen te beschrijven. Je moet stevig in je schoenen staan om die heftige gebeurtenissen ongeschonden door te komen. Dankzij mijn twin worden mijn trauma’s genezen. (Onbekend)