Q0531. Zijn gevoel, mijn gevoel?

Onbekend

Hoe onderscheid je zijn gevoel met je eigen gevoel? Ik voel en voel en voel. Soms, zoals nu, heb ik dagen dat ik juist heel weinig voel. Je zou denken dat je daar blij mee zou moeten zijn, omdat het een bepaalde rust geeft. Nou, nee dus. Ik vraag me af waarom het zo stil is in mij. Heb ik het toch verkeerd gezien al die tijd? Het niet voelen maakt niet per definitie vrolijker. Mijn twijfel steekt zo weer de kop op. En wat ik nog het ergste van alles vind, is dat ik niet bij mijn diepe liefde voor hem kan. Dit stemt me somber en maakt dat ik weinig liefde heb rond te spreiden. Dus, nee, niet voelen is ook niet goed. Maar wie voel ik nu?

Antwoord
misschien een heel ander antwoord, maar sluit aan bij jouw vraag;
Desperate
I feel so desperate, all my energy is goneFeel you so far away as if you have forgottenWhat’s the meaning of itWhat do we have to learnFor now I feel so lost insideAlone but so much to giveI gave my love to everyone aroundBut I miss you in everything I doI want you near..close by my sideIt seems so alone..so without YOU
And in my deepest painI feel you carefully coming my wayIn my heart I cherish my LoveMy tenderness I want you to feelI hope you do..
Desperate feelingsAre they mine of yours?
dit gedichtje lag klaar, op het juiste moment..hoop dat je er wat aan hebt..lieve groet(Onbekend)

Antwoord
Kijk, als er twijfel is dan is er een opening, zeg ik altijd maar. Ik zou me daar niet teveel zorgen over maken, het komt allemaal weer terug. Ik ben wel eens in paniek geraakt daardoor, maar het gevoel is altijd teruggekomen, en dat maakt je meteen ook weer sterker als het terug is.(Onbekend)

Antwoord
Ik herken dit wel, je sluit jezelf af voor al je gevoelens waarschijnlijk is dit even makkelijker voor je.Doe ik ook soms en dat voelt helemaal niet fijn.(Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat het voelen een wisselwerking is tussen beide zielen, telepathie. Als je beiden je “antenne” uit hebt, dan kun je gemakkelijk contact maken. Als de één verdrietig is of zich (bewust of onbewust) afsluit dan zal het contact “anders” zijn. Ik merk het ook als ik zelf verdrietig ben of als mijn twin verdrietig is of zich afsluit. Dan kan ik voelen wat ik wil maar krijg nauwelijks contact, geen “antwoord” zeg maar. Dus ja, wie voel jij dan op zo’n moment? Ik weet het niet, heb zelf inmiddels geleerd om onderscheid te maken ….. Het hoort er allemaal bij en ik zou me er niet te druk over maken, liefs(Forever)