Q0530. Hoe kom ik door die muur die mijn TZ om zijn hart heeft gebouwd?

Onbekend

De laatste tijd merk ik een grote afstand tussen mijn TZ en mij, alsof hij een muur om zijn hart heeft gebouwd. Ik vang nog wel zijn gevoelens op en weet waar hij mee bezig is maar ik dring niet meer tot hem door voor mijn gevoel. Hij doet alles om mij uit zijn systeem te bannen en dat maakt me verdrietig. Hoe krijg ik op een liefdevolle manier toegang tot zijn hart?

Antwoord
Het is zo’n intens verdrietig gevoel als je het idee hebt dat je genegeerd wordt. Dat hij je probeert te blocken. Ik denk dat het enige wat je in zo’n geval kunt doen is geduld hebben en hem jouw liefde sturen. Niet wat je wilt horen. Ik weet het. Ik kan ook wel gillen omdat mijn twin het niet ziet, het niet wil zien, of het nog niet kan zien. Jouw twin kan zich er waarschijnlijk ook nog niet aan over geven. Het is nog te confronterend. En wat kun je in zijn geval dan beter doen? Proberen je gevoel uit te schakelen!! Proberen net te doen alsof het niet waar is!! Maar daar zal hij in de komende tijd (jaren?) achter komen dat dat niet lukt. En misschien dat hij uit zelfbescherming nu wel even probeert afstand te bewaren omdat het te intens is wat hij meemaakt. Zaken moeten ook verwerkt worden. Maar tweelingzielen ben je altijd al geweest en zul je eeuwig blijven. Jullie spirituele groei gaat waarschijnlijk niet gelijk op en dat is voor degene die sneller gaat een keih! arde les in geduld oefenen. Maar wees niet bang, straks voel je weer een opening, want dit gevecht kan hij nooit lang volhouden. Zijn ziel wil ondanks alles ook groeien, is het niet linksom dan wel rechtsom. Maar de les in deze is geduld. Waardeloos….. Ik weet er alles van…(Onbekend)

Reactie
Heel veel dank voor deze reactie. Ik weet het, geduld is een schone zaak en dat heb ik ook wel. Ik ben al 16 jaar intens verliefd op hem dus een jaartje meer of minder maakt niet meer uit. Het is een altijd durend verhaal voor mijn gevoel. Het overstijgt vele levens en zal ook na dit leven gewoon doorgaan. Ik stuur hem zeker mijn liefde, elke avond voor ik ga slapen denk ik aan hem. Overdag voel ik vaak een warmte rond mijn hartchakra, zo’n gevoel alsof je sterke drank gedronken hebt wat zo’n warm gevoel in de keel en lager geeft…ken je dat? Ik heb het gevoel dat hij in gedachten ook veel met mij bezig is. Krijg heel veel tekens dat er een verbinding is. En dat maakt me blij. maar het verlangen naar hem (fysiek) is soms zo hevig dat ik gewoon niet weet waar ik het moet zoeken. Pas was hij nog hier en dan kijk ik naar hem en voel ik dat zo intens. Hij kan me ook zo intens in de ogen kijken, net wat langer dan men normaal zou doen. En hij maakt lieve opmerkingen.Dan smelt ik helemaal. Ik weet dat zijn ziel veel verder is dan zijn verstand wat dit betreft. De ziel weet alles al, maar hij wil er rationeel nog niet aan. Elke keer dat we elkaar spreken en zien, heb ik het gevoel alsof ik weer een baksteen uit de muur rondom zijn hart heb weggehaald.(Onbekend)

Antwoord
En ja als je dan in de auto zit en je kind zit naast je en zegt..mam je rijdt als een malle! dan weet je weer dat je af moet remmen..geduld is dat echt wel bestemd voor tweelingzielen ? jammer, ben er niet zo goed in.(Onbekend)

Antwoord
Ach lieve vraagsteller. Al 16 jaar??? Wat knap dat je dit zo lang vol kunt houden. Je hebt ook geen keus trouwens. Ik gaf de eerste reactie en moet er eerlijk bij vermelden dat ik mijn twin deze zomer pas heb ontmoet en dus nog niet zoveel ervaring heb. Dat warme gevoel alsof je sterke drank gedronken hebt (haha… mooie vergelijking) heb ik wel maar ik heb het idee dat dat alleen bij mij vandaan komt. Dit gevoel heb ik namelijk altijd wanneer ik intensief met mijn twin bezig ben, bijvoorbeeld als ik aan mijn verhaal schrijf. De liefde die ik dan naar hem uit voel gaan is dan ZO sterk dat mij daar vaak de tranen van in de ogen springen. Het brandt dan gewoon onder mijn hart. Ik zou zelf graag de liefde van mijn twin terug ontvangen, maar zoals je hierboven kunt lezen is dat nog lang niet aan de orde. Als ik lees hoe jullie samen zijn, dan is er van aantrekken en afstoten niet zo heel veel sprake meer. Wellicht zijn dit de laatste stukjes waar jij hem nog bij moet he! lpen; het afbreken van zijn muur. Zo’n muur kan ook nooit in 1 keer vallen, dat zou TE intens zijn. Jullie worden zo heel voorzichtig en zorgvuldig voorbereid op het samen zijn. Want ik geloof met heel mijn hart dat een relatie tussen tweelingzielen ZO delicaat is, dat het maar voor weinigen is weggelegd om voor de rest van dit leven samen te mogen zijn. Deze liefde is zo intens; beide zullen volledig ZICHZELF moeten zijn voordat deze liefdesrelatie kan werken. Ik wens dat je geduld beloond wordt zodat je niet veel langer meer hoeft te wachten. Maar ik wens ook dat je intens tevreden kunt zijn dat je dit is overkomen, en dat je kunt genieten van die prachtige liefde die je bij je draagt!!! Veel liefde van mij voor jullie…(Onbekend)

Antwoord
Ja, over dat geduld, dat herken ik wel. Heb af en toe het gevoel dat ik een bord op mijn voorhoofd moet dragen “pas op, explosiegevaar!” Tegen de tijd dat je bijna ontploft, gaat net dat ventiel een klein stukje open, net genoeg om weer even adem te halen. Zoals iemand anders ook al schreef, een soort van trekveer, die steeds strakker wordt aangespannen. Ze zeggen ook wel eens, je krijgt niet meer dan je aankan, maar voor mijn gevoel ben ik alle grenzen inmiddels al overgegaan. De tijd zal het leren…(Onbekend)

Antwoord
Voor het explosiegevaarte,hoe komt het dat je geduld moet hebben? kun je niet naar je twin? waarom ga je over al je grenzen heen? ik herken het wel..lastig hè? ja zoals iemand eens schreef over fouten maken,als ze gemaakt worden vanuit liefde dan kun je geen fouten maken volgens mij..vraag me wel eens af ‘waarom doe je jezelf zo’n pijn?’ (Onbekend)

Antwoord
Ik ben het explosiegevaarte 🙂 en tevens een oude ziel die in haar laatste aardse leven zit. Een aardse relatie zou op dit moment nog niet werken met mijn twin, o.a. omdat ik getrouwd ben en twin nog niet klaar is met zijn ontwikkeling, het is gewoon nog niet onze tijd. Als ik nu mijn huidige partner zou verlaten, zou dat tegen al mijn gevoelens ingaan, hoe veel liefde ik ook voor mijn twin voel en hoe graag ik ook bij hem zou willen zijn. Ik weet dat dit mijn les is voor dit aardse leven. Ik heb een interessant stuk voor je om te lezen zodat je het beter kunt begrijpen alleen mag ik hier geen verwijzing geven naar een andere site. Mijn mailadres is bekend bij de redactie, je mag me mailen voor de link.(Onbekend)

Antwoord
Best explosiegevaarte hoe weet jij dat je een oude ziel bent? en hoe weet je dat je ‘verder’bent dan jouw twin?(Onbekend)

Antwoord
Beste forever voel je ook wel eens , als je ergens bent ineens je twin? voel je ook altijd voordat je je twin gaat zien dat hij in de buurt is? en voel je dan ook die speciale energie binnenstromen, nl. dat je ego in je schoenen zakt? en je even niet meer weet hoe en wat?(Onbekend)

Antwoord
Even in reactie op het 4e antwoord onder deze vraag, mijn vraag. Ja 16 jaar is een hele tijd.Ik heb niet al die tijd geweten dat hij mijn TZ is. Daar kwam ik pas begin dit jaar echt achter. Al die tijd ervoor sluimerde er wel wat, had ik heftige gevoelens voor hem en was er een heel bijzondere en telepatische band tussen ons. Sinds ik weet dat hij mijn TZ is, ben ik snel vooruit gegaan op mijn spirituele pad. Ben nog gevoeliger geworden dan ik was. De toevalligheden zijn niet meer te tellenn dat hij en ik bij elkaar werden gebracht of dat ik op hem werd gewezen. Komend weekend zie ik hem weer waarschijnlijk en het maakt me blij in deze koude dagen. Ik koester nooit verwachtingen (dat leer je wel af in 16 jaar) maar geniet erg van de momenten die ons gegeven zijn. We zijn altijd op een zekere fysieke afstand van elkaar, dus wel in dezelfde kamer, soms ook wel naast elkaar maar dat is het dan. De keren dat hij me aanraakte staan in mijn geheugen gegrift, evenals alle woorden die hij ooit tot me sprak. Ik ben zeker dankbaar dat ik deze bijzondere liefde mag ervaren. Wat ik hoop is dat we op een of andere manier wat dichterbij elkaar zullen komen. Ik heof niet perse een relatie met hem, als in een aardse liefdesrelatie. Maar een innige vriendschap waarop je altijd kunt terugvallen zou wel heel mooi zijn.(Onbekend)

Antwoord
Explosiegevaarte () schrijft: ik heb een interessant stuk voor je om te lezen zodat je het beter kunt begrijpen alleen mag ik hier geen verwijzing geven naar een andere site. Mijn mailadres is bekend bij de redactie, je mag me mailen voor de link. Zou ik ook deze link mogen ontvangen? Bij voorbaat dank.(Lilly)

Antwoord
Lieve vraagsteller. Daar ben ik weer. Zijn aanrakingen en lieve zinnen staan ook mij in het geheugen gegrift. Als twin kun je al zo gelukkig worden van de allerkleinste aanraking, blik, woord. Heb je nog niet genoeg les gehad in geduld en soberheid? Ik word mismoedig als ik bedenk dat ik nog maar 4 maand op weg ben. Het gaat nu goed met me. Ik leer heel snel. Maar ik durf niet te denken aan de komende jaren. Want ik ben bang dat dat er zeker net zoveel worden als die jij hebt gehad. Het gemis zal altijd blijven voor zo lang als ik leef. Het mooiste geschenk wat ik kan krijgen is wanneer mijn twin naar mij kan kijken zoals ik naar hem: Vol liefde, vertrouwen en zonder verwachtingen. Gewoon weten dat je er bent en mekaar steunen met je onvoorwaardelijke liefde. Dat is mijn wens…(Onbekend)

Antwoord
Voor degene die mij de vraag stelde; ja, ik voel soms zomaar ineens mijn twin ongeacht tijdstip of plaats, en ja ik voel ook vooraf dat ik hem ga zien, soms bewust soms onbewust en dan denk ik achteraf, zie je wel ik wist het. Moet er vaak ook wel heel hard om lachen. Dat speciale gevoel heb ik ook en heb vaak een soort van black out, omdat ik even niet weet hoe en wat op zo’n moment. Ik denk dat dat ook komt omdat twin en ik niet kunnen communiceren op aards niveau en dat is enerzijds logisch maar volgens mij zou het een stuk gemakkelijker zijn als twin en ik bijv. mailcontact zouden hebben om op die manier toch ervaringen te kunnen uitwisselen. Liefs(Forever)

Antwoord
In antwoord op het voorlaatste antwoord: Je bent inderdaad zo 16 jaar verder…dat gaat heel snel. En ja, ik droom ook van de dag dat TZ in vol bewustzijn in liefde naar mij zal kijken, onvoorwaardelijk en zonder verwachtingen. Dat moment zal komen maar wannneer? Ik zelf ben al zo ver dat ik dat kan. Het wachten is op hem.(Onbekend)

Antwoord
Hoe weet ik dat ik een oude ziel ben? door heel veel te lezen en te ondervinden en daarna nog eens bevestiging te krijgen o.a. van derden, kwam ik er achter dat het de bedoeling is dat twin en ik uiteindelijk samen verder mogen in dit leven. Meestal is dat alleen de bedoeling bij oude zielen die in hun laatste aardse leven zijn. Verder ben ik altijd iemand geweest van “eerst zien, dan geloven” en ik ben nu in relatief korte tijd van 0 naar bijna 100 gegaan met mijn spirituele ontwikkeling, wat waarschijnlijk betekent dat ik bijna alles al eens heb meegemaakt en dus heel snel “weet” en accepteer of iets klopt of niet. Of een aardse samensmelting met mijn twin ook daadwerkelijk zal plaatsvinden is ook afhankelijk van twin, per slot van rekening heeft ieder van ons ook nog eens zijn eigen vrije keuze om wel of niet zijn pad te volgen en af te maken. Ik weet dat het de bedoeling is, maar of het ook daadwerkelijk gebeurt is afhankelijk van 2 personen, met ieder een vrije! wil. En of ik verder ben dan mijn twin? volgens mij heb ik dat hier niet genoemd. Laat ik voorop stellen dat wij beiden een zekere spirituele volwassenheid moeten hebben bereikt om het mogelijk te maken dat wij in dit leven mogen samensmelten, wij zijn gelijkwaardig aan elkaar en de één is niet hoger of beter dan de ander. Maar ik denk als mijn twin net zover zou zijn in zijn ontwikkeling als ik dat wij dan op aards niveau ook gewoon normaal met elkaar hierover zouden kunnen communiceren in de wetenschap dat wij toch wel voorbestemd zijn om uiteindelijk samen verder te mogen. En dat is nu helaas niet het geval. Hoop hiermee je vragen te hebben beantwoord …(Het explosiegevaarte)

Antwoord
Aan Explosiegevaarte. (wat heb je een geweldige bijnaam gekregen!!) Ik ben heel benieuwd wat jouw spirituele ervaringen zijn geweest van 0 tot 100. Kun je me daar voorbeelden van geven? Ik zeg nl. steeds dat ik heel snel leer. Heel dom, het komt in me op en ik zeg dat gewoon. Terwijl ik een beginneling ben omdat ik mijn twin 4 maand geleden heb ontmoet. Maar als ik zie hoeveel jaren sommigen al worstelen met dit gemis, dan moet ik zeggen dat ik toch aardig snel geleerd heb hoe het tweelingprincipe in elkaar steekt. Terwijl ik nog dagelijks om hem huil. Terwijl ik soms niet weet waar ik met mezelf naar toe moet als ik hem zo vreselijk mis. Ik weet ook dat contact tussen mijn twin en mijn gewoon niet mogelijk is. De antwoorden die ik krijg op mijn vragen en de bedoeling van deze ontmoeting worden me steeds duidelijker. Ik dender maar door. Zie het verhaal steeds scherper, wil ook leren, wil ook transformeren en liefde uitdragen naar de wereld. Maar voel me soms ook zo! verloren, zo nieuw op dit gebied. Was helemaal niet spiritueel. Nu schijnt mijn geboortedatum ook nog het meestergetal 33 te zijn. Sinds afgelopen weekend ben ik echter mijn vertrouwen weer een beetje kwijt en heb ik veel verdriet. Ik wil graag houvast hebben, blijven geloven in de liefde en in de toekomst. Kun je me wat voorbeelden geven over jouw groei? Dat zou ik heel fijn vinden. Liefs…(Onbekend)

Antwoord
Ja, hoe is mijn spirituele groei gegaan. Het begon met het werkelijke besef dat er meer was tussen hemel en aarde door zelf te ervaren wat een “ziener” kon, door zelf te zien hoe mijn hond reageerde op een reiki behandeling op afstand, door zelf bijzondere berichten te krijgen via de pendel. Toen kwam twin in mijn leven en kon ik zijn energie voelen zonder te weten wat ik nou precies voelde. Ben een reiki I cursus gaan volgen en heb daarna zelf contact gekregen met “boven”. Eerst wist/snapte ik niet hoe dat werkte maar door veel te lezen (o.a. engelen in mijn haar/terugkeer naar liefde/the secret) ging ik begrijpen hoe zoiets werkt. Ik kreeg ook voortdurend “bevestiging” in het dagelijks leven, het meest opvallend door vallende sterren als ik ‘s avonds buiten zat. Maar op nog veel meer vlakken, soms de hele dag door, teveel om op te noemen. Toen ik eenmaal snapte hoe dat werkte ging ik verder zoeken en googlen op internet, eerst bij tweelingzielen, het jaar 2012, ! akasha kronieken, de vijfde dimensie, lichtwerkers en zo kwam ik van de ene op de andere site terecht waarbij ik mij meestal liet leiden door boven. Soms kon ik niets met de informatie en soms ook “wist” ik gelijk, ja dit klopt. Al met al vielen voortdurend alle puzzelstukjes in elkaar en werd de puzzel steeds groter. Het meest zwaarwegende en voor mij meest duidelijke was de term EGO, bijna alles is daar op terug te voeren als het gaat om het verwerken van verdriet/oud zeer, als je “weet” hoe het grote geheel in elkaar steekt. Als je kennis hebt van het grote geheel en je begrijpt het dan is het loslaten van pijn/verdriet/oud zeer een stuk gemakkelijker, het is ook niet zozeer dat je dan geen verdriet meer mag voelen of voelt, maar als je weet waar het door komt dan kun je het een plaats geven. Maar net zoals dat geldt voor het begrip tweelingzielen, pas als je het zelf ondervindt/begrijpt/er aan toe bent, ben je in staat om werkelijk te snappen hoe het in elkaar steek! t. Als je nog meer wilt weten mag je me mailen, het adres is bekend bij de redactie. Liefs(Onbekend)