Q0528. Leeftijdsverschil?

Onbekend

Wie heeft nog meer ervaring met een groot leeftijdsverschil tussen tweelingzielen? Tussen hem en mij (vrouw) zit 25 jaar.

Antwoord
Ik voel antwoord van mijn twin als ik hem mijn liefde stuur dat ik een stroom terug krijg, een tinteling door mijn hele lijf, dan voel ik dat we elkaar voelen en dat gaat soms over en weer, denk ik , maar kan het ook niet checken omdat ik mijn twin nooit zie., en op het moment is het heel rustig. (Onbekend)

Antwoord
15 jaar. Het maakt ons niet uit, leeftijdsloos gevoel bij samenzijn.We zien er ongeveer even oud uit,men denkt maximaal 5 jaar verschil ofzo.(Onbekend)

Antwoord
12 jaar. Zij was 17 jaar en ik was 30 jaar. Ik vond haar opmerkelijk volwassen voor haar leeftijd en het contact was zo intens en hecht dat ik bijna niets van het leeftijdsverschil merkte.(Onbekend)

Antwoord
Was zij van 17 direct op de hoogte van het fenomeen tweelingzielen? Of kwam dit besef pas later?(Onbekend)

Antwoord
De term tweelingzielen was voor ons beiden onbekend, maar hoe we met elkaar omgingen, wat we voelden, de intensiteit hoe we met elkaar omgingen, onvoorwaardelijke liefde, een ander niet in een kooi willen en kunnen stoppen, veel respect voor elkaar hebben, heel veel plezier met elkaar hebben laten merken dat we heel veel om elkaar gaven moet mij sterk denken aan een tz relatie. Ik heb dertig jaar gewacht om in haar ogen te kunnen kijken, haar ziel te zien, heel even maar en we werden allebei even blij. Niets tegen elkaar gezegd. Wat ik heel belangrijk vond is om haar gerust te stellen en daarvoor heb ik echt alles wat een mens kon doen gedaan. Vlak voor ik haar tegenkwam heb ik gedroomd dat onze ogen elkaar zouden doorkruisen. Na deze ontmoeting hele heftige dromen gehad. Het in de ogen kijken op haar zaak was ook heel heftig en ze heeft ook iets gemerkt. Haar humeur werd ineens stukken beter en ik kon en wilde mijn ogen niet van haar afhouden. Ik heb dit nog nooit me! egemaakt. Ik bleef net zolang kijken totdat we in elkaars ogen keken. Alles viel weg een tel maar en zegt meer dan duizend woorden. Toen telepathie even. Elkaar screenen heel snel en meteen het een en ander van elkaar weten. 28 jaar na onze eerste ontmoeting zag ik ze plotseling in een droom. Een overval. Zo is het contact weer begonnen. Misschien spreek ik haar een keer, zou ik heel leuk vinden. Maar als ze niet wil, mijn liefde voor haar wordt alleen maar groter. Elkaar tegenkomen en waarvan de ene helft zo jong is kun je in dit land op een hand tellen, letterlijk. Tweelingzielen liefde is de meest open relatie, je wil en kunt de ander niet vangen, want je voelt dat je dan helemaal verkeerd bezig bent. Als het leeftijdsverschil naar aardse begrippen te groot is, kun je de ander alleen maar ze gang laten gaan er is geen andere mogelijkheid en als hij de ware is hij komt terug, jullie komen elkaar weer tegen, maar engelengeduld wordt beloond!!!(Onbekend)

Antwoord
Dank je wel voor je antwoord op mijn vraag. Ik heb je reactie op 533 ook gelezen. Heftig is het. Ook voor de partners. Ik heb mijn twin nog maar 4 maand geleden voor het eerst in zijn onmetelijke blauwe ogen mogen kijken en wat jij nu meemaakt, maak ik ook mee. En wat je twin nu mee maakt, maakt mijn twin nu ook mee. Het besef dat er IETS is maar niet wetende wat en al helemaal niet wetende wat je moet met deze intense gevoelens. Eng… Ik dank je voor het delen van je verhaal. En ik hoop voor jou en ook voor mij dat wij onze twins gauw weer mogen spreken. Liefs…(Onbekend)

Antwoord
Mijn tweelingziel is een jongeman van 27 . Ik ben zelf een vrouw van 57 jaar . We durven niet tegen elkaar te zeggen dat we van elkaar houden . Toch is de onvoorwaardelijke liefde een feit . (Tineke)