Q0527. Antidepressiva?

Onbekend

Zijn er lotgenoten die ervaring hebben met het nemen van antidepressiva om de pijn draaglijk te maken? Ik gebruik sinds mijn burn-out in 2003 al paroxetine wat ik inmiddels tot een minimum had afgebouwd. Maar sinds een week of 3 heb ik mijn dosis verhoogd omdat ik te depressief werd. Nou heb ik echter het idee dat het het voelen van mijn twin beïnvloedt. En ondanks dat ik die diepe, diepe pijn niet wil voelen, wil ik toch wel heel graag mijn twin blijven voelen omdat dit mij ook antwoorden en bevestiging geeft. Zijn er meer mensen die hier ervaring mee hebben?

Antwoord
Geen ervaring mee. Tweelingzielen moeten sterk zijn van zichzelf, een sterke pilaar op zich worden, zonder te hoeven leunen op iets of iemand. Dat kan men worden door er helemaal doorheen te gaan. En dus alle pijn te voelen die erbij hoort.Die pijn is ooit opgebouwd, in levens voor dit leven,en die pijn die moet er uit. Dat antidepressiva-gedoe kan zeker de gemoedsstemming beinvloeden,dus ook de gevoelens voor twin beinvloeden. Probeer het af te bouwen is mijn advies.(Onbekend)

Antwoord
Waarom heb jij antidepressiva, je zegt om de pijn draaglijk te maken..maar is het niet zo dat je met die pillen juist die pijn niet verwerkt..het is beter om er door heen te gaan om je pijn te verwerken, dan heb je die medicijnen helemaal niet meer nodig. ik lees hier van zoveel mensen over de pijn veroorzaakt door de ‘ander’maar het is vaak de pijn in jezelf , de pijn van onverwerkte gebeurtenissen of dingen waar je je ogen voor blijft sluiten, omdat het te moeilijk is. misschien eens aankloppen bij een alternatievere behandelaar..kom je echt een stuk verder en in overleg met je arts evt. je medicijnen rustig afbouwen.(Onbekend)

Reactie
Hoi, ik was de vraagsteller. Ik heb besloten mijn dosis weer af te bouwen. Het heeft al die tijd al niet goed gevoeld. Net zoals ik vanaf het begin al wist dat een psychotherapeut mij hier niet mee zou kunnen helpen. Ik zal dwars door deze storm heen moeten. Dan eventueel maar ziek thuis. Wilde het graag voor mijn omgeving proberen te verbergen. Is nl. niet uit te leggen waarom je ‘ziek’ thuis zou zijn. Er wordt gesproken over een alternatieve behandelaar. Wordt daar mee bedoeld; homeopatische middelen of juist iets in de trant van regressietherapie. Want dat is iets waar ik ook steeds meer over na ga denken. Inzicht in mijn blauwdruk willen krijgen. Misschien dat dat meer rust en acceptatie zal geven.(Onbekend)

Antwoord
regressietherapie? ik weet het niet hoor? blijf met beide benen op de grond, het leven hier en nu dat is waar het om gaat, niet over blauwdrukken, maar over hoe het met jou NU gaat! veel lezen hierover, je weet zelf wel welk boek je op dit moment kan helpen, volg je intuïtie dat heeft voor mij gewerkt. en als jouw gevoel wel zegt ik zit met een probleem en dat moet ik uit een vorig leven hebben dan is regressietherapie misschien wel iets. het is dus vnl.je eigen gevoel volgen. het zijn allemaal laagjes die je moet pellen. zoek je eigen hulpverlener die jou met jouw blokkades kan helpen. een psychotherapeute met een spirituele kijk op het leven, een spirituele coach, reiki enz. sterkte en succes, liefs(Onbekend)

Antwoord
Antidepressiva zorgt er voor dat je je twin minder voelt. Je gevoelens sluiten er voor af. Het transformatieproces duurt hierdoor alleen langer. De onrustigheid die je voelt is vaak doordat je twin je vreselijk mist en het moeilijk heeft. Je moet dit dan ook zien dat je dan weet je je twin aan je denkt. Je andere helft kan door jou gebruik van antidespressiva juist denken dat je hem/haar bent vergeten. Vergeet niet dat je intuive ook naar boven komt na ontmoeten van je twin. Je ziel prikkelt je continue om je andere helft niet te doen vergeten. Er bestaan bachbloesems en edelstenen om rustiger te worden. Koop niet zomaar zelf iets, maar laat je zelf adviseren door b.v. een bachbloesemtherapeut, paragnost e.d.(A.)

Antwoord
Aan (A.) Wat ik het mooiste vond wat je schreef: dat als ik mij onrustig voel dat mijn twin mij dan heel erg mist en het moeilijk heeft. Is dat echt zo? Mist hij mij dan ook in zijn bewustzijn, of zal dit alleen in zijn onderbewustzijn zijn?Hij is zich volgens mij niet bewust van ons twin zijn (hij is nog te jong denk ik), maar onbewust is zijn ziel wel geroerd. Dat weet ik zeker. Ik voel me namelijk afgelopen weekend weer ZO onrustig, zoekende naar iets op internet maar weet niet waarnaar, alsof ik iets moet vinden maar niet weet wat of waar, heel erg verdrietig, en ben dan juist bang dat hij tegen mij vecht of mij vergeten is. Sommige dagen sta ik sterk in mijn vertrouwen en ben ik intens blij dat ik hem heb mogen ontmoeten en volstaat dat ik vreselijk veel van hem mag houden. Andere dagen zoals afgelopen weekend, dan heb ik het zwaar. Ben ik mijn vertrouwen kwijt, durf ik er niet eens op te hopen dat hij nog wel eens aan mij denkt. Ik voel zo weinig van zijn kant! Het niet weten is slopend. ‘Hoorde’ ik nou maar eens een keer van hem dat hij mij in het dagelijks leven ook echt mist. Maar hij negeert mij op alle fronten. 1.5 week geleden sms verstuurd. Geen antwoord. Toch de volgende morgen een moment gedacht te hebben dat hij op een vreemde manier toch wel blij was met mijn korte berichtje. Ik hoor graag van je A. wat je me nog meer kunt vertellen. ! Alvast bedankt.(Onbekend)

Antwoord
Vaak willen wij uit angst; het vele gemis juist iets horen en dan steekt het ego er een stokje voor. Je twin kan je niet vergeten, daardoor kom je nog wel bij je twin in gedachten voor. De ziel prikkelt dat deze bij de andere ziel wilt zijn. Weet dat je twin door een transformatieproces gaat. We krijgen ook hints door die met onze twin te maken hebben, dit is ook “ineens”minformatie zoeken op internet. Het mooiste is dat je een bevestiging hebt gekregen dat je twin het berichtje heeft gehad. Heb vertrouwen, dan zal het ook gemakkelijker gaan. Gr.(Alicia S. (A))