Q0526. Liefde voelen van je twin?

L.

Ik weet hoe ik me voel als mijn diepe liefde voor mijn twin naar hem uitgaat. Het brandt gewoon onder mijn hart. Tranen springen mij in de ogen. De diepe liefde voor hem spreidt zich vanuit mijn ziel uit door mijn hele lichaam. Maar wat voel je als jouw twin jou bewust liefde stuurt? Volgens mijn gevoel houdt mijn twin wel van mij diep in zijn binnenste maar wil dat niet toegeven. Zal daarom denk ik ook niet bewust zijn liefde naar mij uitsturen. Daarom vraag ik mij af; voel ik zijn bewuste liefde wel in mijn trillende handen en benen, en in mijn zenuwachtige gevoel? Of zijn dit onbewuste signalen van mijn twin. Of zijn dit gevoelens die vanuit mijzelf komen?

Antwoord
Ik voel antwoord van mijn twin als ik hem mijn liefde stuur dat ik een stroom terug krijg, een tinteling door mijn hele lijf, dan voel ik dat we elkaar voelen en dat gaat soms over en weer, denk ik , maar kan het ook niet checken omdat ik mijn twin nooit zie., en op het moment is het heel rustig. (Onbekend)

Antwoord
Heb zo goed en zo kwaad als het gaat mijn twin ook losgelaten omdat alles lijkt te stagneren, omdat het wel moet, omdat we niet bij elkaar zijn, moet je wel, het maakt alles zwaar maar krijg daardoor wel mijn eigen dingen weer meer op de rit.richt me op m’n werk en op nieuwe ontwikkelingen had het idee dat ik alleen nog maar bezig was met..maar zo af en toe verlamd het me ook nog wel en ben ik weer op zoek, het vertrouwen en de hoop houden me op de been, maar het is behoorlijk taai en zo af en toe ben ik heel verdrietig dat het zo lang duurt. mis hem na zoveel jaar geweldig..en dat is pijnlijk..want twin zit elke minuut van de dag in mijn hoofd/hart en ziel..gewoonweg niet eruit te krijgen..hoe hou je zoiets vol. maar gewoon doorgaan?(Onbekend)

Antwoord
Gisteren heb ik mijn twin weer gezien op een feestje. Hoewel we beiden aan een andere kant van de ruimte zaten, was er veelvuldig oogcontact tussen ons en een electriciteit die ik niet eerder zo sterk gevoeld had. In gedachten vroeg ik hem om me in de ogen te kijken en meteen daarna deed hij dat. Ik zond hem in gedachten nog meer boodschappen en het leek erop of hij ze ontving. Ik voelde ook een heel warm gevoel rond mijn hartchakra. De nacht erna droomde ik over hem. Nu moet ik weer weken wachten tot ik hem weer zie, moeilijk.(Onbekend)

Antwoord
Je hebt gelijk als het gaat om mijn angsten. Dagelijks ben ik bewust van mijn angsten en ga hier doorheen. Ik dacht dat het veel moeilijker zou zijn maar het valt reuze mee. Hoe meer ik hier doorheen ga, hoe meer inzichten ik krijg en hoe beter ik me voel. Ik merk ook wel dat ik en mijn twin in de laatste fase zijn beland. Hij liet me onlangs weten dat hij via mijn energie zich krachtiger Beiden weten wat we willen maar willen volledig met een schone lei beginnen, onafhankelijk van elkaar maar toch samen zijn. Dank je voor je reactie en het inzicht wat je me hebt gegeven.(Maxime)