Q0526. Ik heb mijn twin verzocht om mij los te laten?

Maxime

In die 2 jaar dat onze relatie was afgelopen, voelde ik de dagelijkese negatieve stemmingen van mijn twin op afstand. Tot voor kort heb ik twin gevraagd om me los te laten. Uit alle respect voor mij, heeft hij dit gedaan. Wat is het toch weer fijn om mijn eigen gevoelens volledig te kunnen voelen. Nu voel ik elke dag een warme energie net onder mijn hart. Beiden weten dat we bij elkaar horen. Maar door de problemen die mijn twin heeft, ligt zijn prioriteit op dit op te lossen. De liefde die we voor elkaar voelen zal er altijd zijn. Nu heb ik 2 vragen: hoe komt het dat ik een warme energie voel net onder mijn hart, de tweede vraag: wat betekent dit voor je persoonlijke ontwikkeling nu je je twin hebt losgelaten? Dat we ooit nog een keertje samen zullen komen, zal ongetwijfeld een keer gebeuren.

Antwoord
Sorry dat ik het zeg, maar je hebt toegegeven aan je angsten. Je komt met je twin bij elkaar, als je maar je angsten uit het verleden verwerkt. Beetje bij beetje kom je dichter bij je twin (op hele trage manier), maar zou je dit proces niet willen versnellen door zelf aan de angsten te werken die zijn boven gekomen dat jeje twin hebt onmoet? Onvoorwaardelijke liefde is niet “afwachten”, hier komen heel veel dingen bij kijken, dit krijg je niet voor niks. (A.)

Antwoord
Je hebt gelijk als het gaat om mijn angsten. Dagelijks ben ik bewust van mijn angsten en ga hier doorheen. Ik dacht dat het veel moeilijker zou zijn maar het valt reuze mee. Hoe meer ik hier doorheen ga, hoe meer inzichten ik krijg en hoe beter ik me voel. Ik merk ook wel dat ik en mijn twin in de laatste fase zijn beland. Hij liet me onlangs weten dat hij via mijn energie zich krachtiger Beiden weten wat we willen maar willen volledig met een schone lei beginnen, onafhankelijk van elkaar maar toch samen zijn. Dank je voor je reactie en het inzicht wat je me hebt gegeven.(Maxime)