Q0523. Ik ook van jou… is dat zo moeilijk?

Onbekend

Waarom is het zo moeilijk om toe te geven dat je van iemand houdt, zeker als het om je tweelingziel gaat? Bang om gekwetst te worden? Maar als de ene ziel het wel zegt en de ander niet, wie is of wordt er dan gekwetst? Kijk, als 1 van beiden een relatie heeft of allebei en er zijn hele gezinnen bij betrokken dan snap ik dat je heel zorgvuldig bent en dat je niet openlijk en in het openbaar voor die gevoelens uitkomt. Maar waarom kun je daar niet gewoon op een volwassen manier mee omgaan door beiden te zeggen, OK wij houden heel veel van elkaar maar we doen en kunnen er nu even niets mee omdat het onze tijd nog niet is?? De maatschappij en onze normen en waarden hebben ons ingeprent dat wij niet van anderen mogen houden als wij al een relatie hebben maar de gevoelens die twins voor elkaar hebben zijn zo zuiver en dienen een hoger doel, waarom zou je dat niet mogen voelen en delen met elkaar als je er op een goede manier mee omgaat? Ik heb zelf heel veel moeite met het feit dat mijn twin weigert om op aards niveau zijn gevoelens toe te geven, en ik zou graag zijn beweegredenen willen weten.

Antwoord
Als je het openlijk uitspreekt dan riskeer je een weerwoord,het recht op verweer. En dat weerwoord komt dan meteen zo diep binnen dat je er beter vanaf kunt zien.Zelfbescherming voor beiden.(Onbekend)

Antwoord
Je weet het toch allang van je twin dat hij/zij van je houdt. Waarom moet men dat steeds weer bevestigd zien? Gebrek aan zelfvertrouwen? Ik zou bij iedere uitspraak met man-twin goed nadenken: werkt het scheidend of bindend? Ook een uitspraak als “ik hou van jou” kan ,mits verkeerd getimed bij twin,zeer scheidend werken.Dat onderscheidt twins. Omdat ze het al zo verschrikkelijk bewust zijn van elkaar.De verbale bevestiging is aardse onzekerheid. Door de vele levens die wij meegemaakt hebben, zijn wij zeer gehecht geraakt aan elkaar.Dat maakt het ook gemakkelijker om er verbaal niets aan te doen,we weten het toch allang van elkaar.Ook een volwassen reaktie hoor.We kunnen ook heel goed zwijgen met elkaar.En we maken ook geen contact behalve paranormaal contact.Als jou morgen iets ernstigs overkomt en het staat in de krant,op journaal etcetera en je ligt in het ziekenhuis dan houdt niets of niemand jouw twin tegen,wedden?(Onbekend)

Antwoord
Denk niet dat het te maken heeft met een gebrek aan zelfvertrouwen bij mij, als ik het niet heel zeker had geweten had ik het mijn twin nooit verteld. Ben nou niet bepaald iemand die snel met gevoelens te koop loopt, zeker niet bij een “wildvreemde” man. Ik vroeg me af of het misschien gebrek aan zelfvertrouwen van mijn twin was, bang om zichzelf te verliezen, kwetsbaar te zijn o.i.d.. Wat is er nou mooier dan, als je allebei spiritueel “volwassen” bent , je ervaringen samen te delen, het kan een verrijking zijn voor je verdere gezamenlijke ontwikkeling. Je kunt je afvragen waarom je twin eerst in het ziekenhuis terecht moet komen om contact te durven hebben, tja …… Misschien moet ik dan de conclusie trekken en accepteren dat mijn twin gewoon nog niet zover is. (Onbekend)

Antwoord
Dat weerwoord: ik herken het, ook al meegemaakt. Dat is de reden dat ik geen contact met hem durf op te nemen. De angst dat wanneer ik dat wel doe, hij mij af zal wijzen. En niets kan je dieper raken dan je twin die je afwijst. Zelfbescherming en voorkoming van verdere verwijdering, dat is wat mij tegen houdt hem te mailen. Maar ik zou zo graag die aardse bevestiging krijgen dat hij ook van mij houdt. Want het wordt hier wel zo mooi gezegd, maar ik denk niet dat mijn twin zich ervan bewust is dat hij van mij houdt. Misschien onbewust, maar dat zit zo diep, die liefde van hem heb ik nog niet terug gevoeld, volgens mij. Ik heb nog weinig energie van hem ontvangen. Behalve toen we elkaar nog zagen kreeg ik in ieder geval enorm veel energie van hem. En ik zou zelf zo graag eens die diepe warme liefde door me heen willen voelen, wanneer hij in liefde aan mij denkt. Ik voel me zo alleen op dit pad en in mijn verdriet van het missen. Ik wilde dat hij zich bewust was van on! ze zielen en net zoveel van mij hield als ik van hem. En net zo vaak bewust aan mij zou denken als ik aan hem. Om mekaar dan je liefde te sturen. Dat lijkt me geweldig!!! Niets kan je gelukkiger maken dan je twin die van je houdt.(Onbekend)

Antwoord
Eens. Woorden maken vaak meer kapot dan ze goed doen. In een tweelingzielrelatie is juist het ongesproken woord, het gevoel en de intuitie het belangrijkst. Het elkaar aanvoelen, zelfs op afstand. En niet zozeer wat er gezegd wordt, want dat is vaak iets heel anders dan wat het hart influistert. Ik ervaar het bij mezelf. Ik kan niet zomaar alles zeggen wat op mijn hart ligt tegen mijn twin. Daar zouden de grootste problemen van komen voor ons beiden. Laatst zei hij dat hij wel geleerd had om voortaan naar zijn gevoel te luisteren. Toen antwoordde ik dat ik dat ook zoveel mogelijk doe maar mijn gevoel helaas niet altijd kan volgen….ik denk dat hij de boodschap wel heeft opgepakt. Er waren nog anderen bij, maar zij hebben de lading van mijn boodschap niet door. Die mensen zijn gelukkig onbewust en zien alleen wat hun ogen ze voorschotelen. Twin en ik zien en voelen veel meer dan dat. Let ook eens op lichaamstaal. Die vertelt je meer dan 1000 woorden. Op internet is er een heleboel over te vinden. (Onbekend)

Antwoord
Ik zit met een vraag: Als je dan allemaal tekens krijgt in het dagelijkse leven,zoals het beroep van me twin komt voorbij in een tijdschrift of liedjes over Soulmates en cijfers zoals 12:12 of 13:13. Ik voel dat het met me twin te maken heeft maar betekend het dan dat me twin ook met mij bezig is of moet ik dan iets doen?? Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft en weet wat te doen want loop een beetje vast.. XXX(Onbekend)

Antwoord
Het op aardse wijze willen horen van twin ‘ja ik voel ook zo iets, iets willen horen is geen onzekerheid, je voelt t immers… het heeft met compassie en respect voor elkaar te maken en volwassenheid. het accepteren. er hoeft nix nooit’in t leven alleen sterven en geboren worden.(Onbekend)

Antwoord
Ja of je dan wat moet doen? dat weet jezelf het beste, wat je kunt doen is wat je op dat moment dacht in verband te brengen met het moment dat die cijfers verschijnen. als je denkt dat je bv.je twin wil zien en naar hem/haar toewil en de cijfers verschijnen dan is dat voor jou een duwtje in de rug. je weet en voelt zelf dus het beste wat ze je willen vertellen al die tekens van het universum.(Onbekend)

Antwoord
Ik denk vaak dat we ,alle levende wezens op aarde,die een zender/ontvanger/decodeerder zijn van vibraties,en liefde is een hoge vibratie volgens mij, dat we niet zo goed in staat zijn om te zenden/ontvangen en decoderen.Zoals we geluid tot een bepaalde frequentie kunnen ontvangen en decoderen,of licht tot een bepaalde sterkte kunnen zien.Misschien is ergens in de geschiedenis aan ons genetisch gesleuteld en kon het daarvoor wel.Zoals in het Bijbelse verhaal van de leeuw die bij het lammetje ligt en Adam en Eva die zich voor elkaar niet schaamden. Verdriet is m.i. een lagere vibratie en die kunnen we dan wel makkelijk oppikken.EN/OF: Zit er een soort kunstmatig gecreëerde “firewall” om ons heen, gemanipuleerde ruimte, waardoor die hoge vibraties niet goed binnenkomen of waardoor ze wel binnenkomen maar we ze niet oppikken. Dit is uitmuntend beschreven door de cosmoloog Carl Sagan. (Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat voelen belangrijker is maar je mag nooit aannemen dat je twin alles begrijpt, als je zelf bepaalde kennis van je twin hebt, op aardse wijze , geef dan ook iets van jouw gevoelens door , op aardse wijze. zielsliefde is niet alleen voor je zelf; it takes 2 2 tango. stel je principes niet boven de wetten die van boven komen. dat accepteert niemand, blijvend.(Onbekend)

Reactie
Ik ben de vraagsteller en ben er inmiddels achter dat er wel hele grote misverstanden kunnen ontstaan als je weigert om op aards niveau te communiceren. Gelukkig ben ik er na een hoop gepuzzel inmiddels wel achter hoe het echt zit, tenminste dat denk ik want er wordt nog steeds niet op aards niveau gecommuniceerd.. Ik kan alleen maar zeggen, blijf heel dicht bij jezelf, bij je eigen gevoel en laat je nooit leiden door wat je denkt te zien of te lezen …(Forever)

Antwoord
antwoord nummer 2 slaat de spijker op zn kop… ik besefte me net dat het spiritueel uitdagen van je twin zonder aards contact een soort scholing is voor als je werkelijk bij elkaar bent.. waar de heftigheid vele malen groter zal zijn.(Onbekend)